Gość: Nikt IP: 193.110.130.* 05.11.02, 22:29 Poza Slowackim i Mickiewiczem, Poza Szopenem i Mozartem, Jest w ogole niczem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nikt A moze: Zycie jest diabla warte.. IP: 193.110.130.* 05.11.02, 22:31 Poza Szopenem i Mozartem, Poza Slowackim i Mickiewiczem, Jest w ogole niczem. Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
proo Re: A moze: Zycie jest diabla warte.. 05.11.02, 22:37 eeeeeeetam .. powiem niezbyt odkrywczo używając powiedzenia pewnego mądrego człowieka :-)))) Życie jest piękne , warte przeżycia , słodkie , urokliwe i inne takie tam! Coraz to nowe doświadczenia a każde mądrzejsze i piękniejsze od poprzedniego, ja tam się cieszę że żyję czego i Tobie życzę. :-)))) proo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: A moze: Zycie jest diabla warte..do proo IP: 193.110.130.* 05.11.02, 22:58 Masz racje, jest piekne, ale nie wtedy gdy pyl kosmiczny gryzie w oczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
proo Zycie jest diabla warte..do Nikogo 05.11.02, 23:15 Kto sieje wiatr kosmiczny kosmiczną zbiera burzę. Gorzko w buzi i oczy pieką a jeszcze w środku gryzie , kochany Niktosiu ale " .. gdy ostatnią szansę (kosmiczną?)odebrać los Ci chce, w ruinie są finanse , interes idzie źle .. śpiewaj YIDI MITN FIDL .. i nie przejmuj się!" :-) proo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Zycie jest diabla warte..do .......... IP: 193.110.130.* 05.11.02, 23:20 echo echo śpiewaj YIDI MITN FIDL .. i nie przejmuj się!" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
_dagny Re: Zycie jest diabla warte.. 05.11.02, 22:41 Do Twojej listy dorzuciłabym jeszcze Milesa Davisa, Dostojewskiego, Edgara Allana Poe, Emily Dickinsona, moich rodziców, Tori Amos i mogłabym jeszcze tak długo wymieniać... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Zycie jest diabla warte.. IP: *.sympatico.ca 05.11.02, 23:08 dagny... ale to nie jest lista nikt - to sa slowa broniewskiego z pewnego wierszyka, ktory powstal chyba po smierci zony... a moze corki... stracil obie wiec zycie bylo diabla warte... no moze poza szopenem, mozartem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt dodo.. IP: 193.110.130.* 05.11.02, 23:12 ...jak zawsze jestes niezastapiona, co nie zmienia faktu, ze nawet Broniewski byl w stanie wyrazic uczucia niektorych z nas... pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: dodo.. IP: *.unl.edu 05.11.02, 23:25 Gość portalu: Nikt napisał(a): > ...jak zawsze jestes niezastapiona, co nie zmienia faktu, ze nawet Broniewski > byl w stanie wyrazic uczucia niektorych z nas... > > pozdrawiam serdecznie Nie rozumiem Waszej radosci z faktu, ze zycie ... jest diabla warte. Zycie tylko wtedy mialoby sens, gdyby moznabyloby je ocenic z pozycji NIE ZYCIA, czyli po smierci, do czego wlasnie daza wszystkie religie. Ale czy to nie sa nasze pobozne zyczenia tylko ? Pozdr, Diablu Warty, Wodz Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt do Imagine IP: 193.110.130.* 05.11.02, 23:31 Co Ty wiesz o zyciu Imagine, Ty sobie je tylko wyobrazasz. Sprobuj je przezyc ;-) Przyjacielu Odpowiedz Link Zgłoś
proo Imagine 05.11.02, 23:35 Czy Ty musisz mi psuć dobry humor? :-))))))) Nie chcę myslec ze ocena życie jest mozliwa dopiero po smierci! Chce się cieszyć nim , krótko tu jestem .. a tyle jeszcze do doznania! Nie chcę się martwić tym że Broniewski kogoś stracił i nie chcę żeby ktoś ( Nikt) się tym martwił! Będę się martwiła po śmierci i wtedy ocenię życie , OK , Andrzeju? pozdrawiam serdecznie :-)))))) proo Odpowiedz Link Zgłoś
wannia Re: Zycie jest diabla warte.. 08.11.02, 16:10 Oj tam, oj tam... Bywa wrednie/trudno/beznadziejnie/smutno/diablo/pusto/samotnie, ale właściwie, to jest pięknie/fajnie/miło/mądrze/wartościowo/sensownie... Pozdrawiam, wania Odpowiedz Link Zgłoś