ingra 04.02.06, 13:53 Jak to jest że umierają młodzi ludzie,którzy mają pełno planów? Ten świat jest niesprawiedliwy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt TAK 04.02.06, 15:00 ingra napisała: > Jak to jest że umierają młodzi ludzie,którzy mają pełno planów? Ten świat jest niesprawiedliwy! Ten Swiat jest niesprawiedliwy. Umieraja mlodzi, piekni ludzie, pelni zyciowych planow. Wiem, bo znam. No i co? Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: śmierć 04.02.06, 23:34 ingra napisała: > Jak to jest że umierają młodzi ludzie,którzy mają pełno planów? Ten świat jest > niesprawiedliwy! cos ty sprawiedliwa ta smierc równo zgarnia młodych i starych bogatych i biednyh nawet chorych i zdrowych.. to jedyna pewna rzecz w zyciu.. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: śmierć 05.02.06, 09:21 Kiedyś było takie powiedzenie, że dobrzy ludzie krótko żyją. A tym innym to Pan Bóg daje czas na pokutę. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna2525 Re: śmierć 05.02.06, 09:45 A gdzie tu sprawiedliwość, jedni sami sobie odbieraja życie, inni walczą i przegrywają -wygrywa choroba.Idziesz do kiosku i nie wracasz , nic nie jest pewne na tym świecie. Nie możemy być pewni niczego- niestety.Taki jest świat! Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: śmierć 05.02.06, 09:46 Siadzmy i zacznijmy sie umartwiac, to takie polskie Caly swiat sie z nas smieje Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: śmierć 05.02.06, 09:49 1zeus1 napisał: > Caly swiat sie z nas smieje chcialbys. swiat sie nami nie zajmuje i nas olewa, gdyz ma swoje wlasne problemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: śmierć 05.02.06, 09:52 I prawidlowo, bo nie ma sensu. Dzialania bylyby tak samo sensowne jak leczenie na przyklad takiej Ala-a, ktorej nic nie pomoze:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kake [...] 05.02.06, 09:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: śmierć 05.02.06, 10:22 aga_kake napisał: > odpie..sie od ALI! dzieki;) ale on ..ani mnie ziebi ani grzeje.. gupol jest ..najgorsze,ze sam musi z jego ulomnoscia zyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: śmierć 05.02.06, 10:38 1zeus1 napisał: > ... Dzialania bylyby tak samo sensowne jak leczenie na przyklad takiej Ala-a, ktorej nic nie pomoze:) Ala-a to i tak lżejszy przypadek kliniczny od ciebie :((( Założę się, że nikt nie chciał cię ubezpieczyć - z uwagi na beznadziejne rokowania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: śmierć 05.02.06, 11:13 1zeus1 napisał: > Nie pomyslalem nawet Jajcorzu o polisie. To potwierdza moją diagnozę: nie myślisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kake [...] 05.02.06, 10:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kake Re: śmierć 05.02.06, 10:10 nie, nikomu tego nie zycze, ale to co wysylasz - wraca wroci i do ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: śmierć 05.02.06, 10:39 Zapchasz mi skrzynke mailowa? Jakos sobie poradze:) Odpowiedz Link Zgłoś
danuta62 Re: śmierć 05.02.06, 14:10 Smierć przeszła przez mój dom.Mąż zginął miał 38 lat,ja mam 32 lati już jestem wdową.Mieliśmy pełno planów... Nawet rok po tej tragedii nie znlazłam ukojenia,odpowiedzi -świat jest strasznie niesprawiedliwy Trzma mnie tylko to-że doprowadze do ukarania winnych... Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: śmierć 05.02.06, 23:25 jeśli uważasz że spraweiedliwy to upozradkowany w kótym starsi umierają po długim zyciu no to masz kłopot zyjesz w niesparwiadliwym świecie gdzie JEST pzrypadek a ten jakoś nie ejst w ulubionym pzrez ciebie sensie sparwiedliwy przykro mi że czujesz smutek ból i lęk że świat jest taki jest jaki jest mzoę kóregoś dnai go pokochasz takim jaki jest ? to będzie piekny dzień przrebudzenie Odpowiedz Link Zgłoś