Dodaj do ulubionych

Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie?

27.11.02, 11:09
Czy takie zachowanie nie wymaga przypadkiem specjalistycznej pomocy?

Mamy na tym forum kolejny juz przyklad ludzi, uczestnikow tego forum , ktorym
głoszenie wszem i wobec , w kółko i bez ogrodek , swojej do siebie miłosci
sprawa niemal hedonistyczna przyjemnosc!
Nie wiem jak Wy, ale ja ma tego dosyc!Juz mnie troche mdli!Bueeee........
Obserwuj wątek
    • arek_cz Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie 27.11.02, 11:43
      To od dzis piszemy tylko glupoty lub opisujemy tragedie i
      bole ??
      • watacukrowa Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie 27.11.02, 11:58

Nie kapnąłes?

arek_cz napisał:

> To od dzis piszemy tylko glupoty lub opisujemy tragedie i
        > bole ??
        >
        • arek_cz Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie 27.11.02, 12:03
          watacukrowa napisał:

>
          > Nie kapnąłes?
          Chyba nie.
    • falla Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie 27.11.02, 11:44
      Rzeczywiscie to bardziej slodkie niz wata cukrowa - a to juz trudno mi sobie wyobrazic :-)
      I uwazam , ze to jest niepotrzebne. Nie chcialabym aby moj facet tak rozglaszal swoja milosc do mnie
      wszem i wobec czy go pytaja czy nie. Takie slowa powinny byc przeznaczone dla mnie a nie dla np.
      uczestnikow forum.
      • arek_cz Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie 27.11.02, 11:58
        A jesli Ona nie ma nic przeciw tem?
        Zreszta czy uczucia sa czyms zlym aby sie z nimi ukrywac?
        To co pisze a to co jest zarezewowane tylko dl Niej to
        dwie rozne sprawy.
        A jesli nie lubisz takich tresci to poprostu zostaw taki
        watek.
        • watacukrowa Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie 27.11.02, 12:11
          Taka milosc jak wasza jest super,ale wszystko ma swoj czas i swoje miejsce, jak
          mowia mądrzy tego swiata
          • arek_cz Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie 27.11.02, 12:20
            Jednym slowem jaka kolwiek wypowiedz dotyczaca uczuc jest
            niestosowna?
    • Gość: zmiana Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie IP: *.acn.waw.pl 27.11.02, 11:51
      Jesteście niesprawiedliwi...
      Arku, mnie to daje siłę. Naprawdę
      Pozdrawiam was bardzo ciepło
    • pastwa Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie 27.11.02, 12:11

Mam rozumiec cukrowa wato, ze Ty, gdy piszesz na forum, to robisz to bez
      jakichkolwiek uczuc ?

• watacukrowa Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie 27.11.02, 12:23
        Nie masz tak rozumiec , Pastwo
        cukrowawata , gdy chce powiedziec swojej ukochanej ze ona jest dla niego
        wszystkim co najpiekniejsze na tym swiecie, po prostu jej to mowi, bez
        swiadkow ,a gdy jestod niej daleko, po prostu pisze na jej i tylko jej adres,
        bo upublicznianie spraw osobistych dla cukrowe(go)jwaty trąci
        ekshibicjonizmem, a to juz jest problem
        w zakresu psychologii

• Gość: ryjek Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie IP: *.crowley.pl 27.11.02, 13:33
          Ależ co wy opowiadacie! Przecież to nie jest publiczne pianie nad miłością pod
          tytułem "Nazywam sie tak a tak i baaaaardzo kocham moją tą czy tą". Wszyscy
          jesteśmy anonimowi, a tutaj piszemy o pewnych mechanizmach, prawidłowościach
          itd. Piszemy dużo o uczuciach ale nie po to, żeby ogół wiedział, co np. ja
          czuję do kogoś, tylko żeby wyrazić, że tak a tak postrzegam pewne sprawy i
          skonfrontować to z uczuciami i podejściem do tego innych osób. To sie wcale nie
          kwalifikuje do żadnego leczenia cukrowa wato - wręcz przeciwnie - to jest
          własnie jakaś tam forma terapii. Jeśli takie odczucia jak ja ma wiekszośc na
          forum - jest mi lepiej, jeśli nie - zastanawiam się i pytam co jest nie tak -
          to przecież pomocne. Nie sądzę, żeby ktoś traktowal to forum jak wyrocznię,
          albo jakieś wiążące porady, bo i tak zrobi tak jak czuje, ale przecież rozmowa
          o uczuciach to nie jest powód do pójścia do lekarza. Nie zgrywaj takiego czy
          takiej chojraka/czki, bo na pewno też sie zastanawiaśz nad reakcjami i
          uczuciami.
          • watacukrowa Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie 27.11.02, 16:58
            ryjku nie jestes w temacie

• albo_tak a ja jestem na TAK 27.11.02, 16:10
      vicca i arek_cz tak pięknie sie kochają na tym forum. nie przeszkadza mi to, a
      wręcz przeciwnie, upieksza mi życie.

w publicznej debacie na forum oddaję głos na TAK
    • werksa Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie 27.11.02, 16:30
      tak, tak, i jeszcze raz tak. Miło jest "słyszeć", że ktoś znalazł swoją drugą
      połówkę.
      Moim zdaniem trudno jest znaleźć ludzi, którzy potrafią okazać swoje uczucia..
      wolą zamknąć się w sobie i nic nie wydobyć na zewnątrz.. żal mi takich ludzi..
      bo nigdy nie uda im się doświadczyć tak wiele ciepła od najukochańszej osoby.

pozdrawiam
    • atlantis75 Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie 27.11.02, 17:10
      Oj wata, wata... maszyna sią zacięła, czy buraki z
      ubiegłego roku? ;)

Wolę uprzejmości od obrzucania się błotem i insynuowania
      komuś, że jest głupi, wcale go nie znając...

Pozdrawiam wszystkich. Atlantis :)

watacukrowa napisał:

> Czy takie zachowanie nie wymaga przypadkiem specjalistycznej pomocy?
      >
      >
      > Mamy na tym forum kolejny juz przyklad ludzi, uczestnikow tego forum , ktorym
      > głoszenie wszem i wobec , w kółko i bez ogrodek , swojej do siebie miłosci
      > sprawa niemal hedonistyczna przyjemnosc!
      > Nie wiem jak Wy, ale ja ma tego dosyc!Juz mnie troche
      mdli!Bueeee........
      • Gość: talisker Do waty cukrowej IP: proxy / *.ppp.lrz-muenchen.de 27.11.02, 22:32
        Czy przyjemnosc moze byc niehedonistyczna,ze tak do pani czepialskiej sie
        przyczepie, he? A moze to jednak zazdrosc bezinteresowna a pospolita???))) No
        nie wiem, nie wiem...
        • naturella Re: Do waty cukrowej 28.11.02, 09:07
          No cóż, droga wato... jeśli aż tak Cię razi publiczne mówienie o uczuciach, że
          aż zarzucasz komuś brak równowagi psychicznej... to może Ty potrzebujesz
          lekarza? Najczęściej bowiem drażni widok zakochanych par tych, którzy odczuwają
          jakieś braki... ale jeśli kogoś drażnią literki?! Zgroza!
    • Gość: M&M Re: Afiszowanie sie z uczuciem na forum - pytanie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 10:26
      Dlaczego nie dzielic sie radoscia wszem i wobec ?
      Wokol jest tyle smutkow, rozzalonych glosow, wiecznych utyskiwan, ze az z
      przyjemnoscia karmi sie oczy takimi tekstami, z ktorych emanuje szczescie i
      cieplo.
      Od razu sie tak jakos optymistyczniej robi na duszy, ze tak piekne rzeczy sa,
      istnieja.
      Jestem jak najbardziej za !!!
      I oby to trwalo jak najdluzej !!!

posdrufka :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka