kamfora 01.12.02, 15:06 Czym jest dla Was? www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=10039&w=3807929 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gb Re: MĄDROŚĆ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 01.12.02, 15:17 Zgodnie z tym, co po przeczytaniu zrozumiałam, musze Twoje pytanie pozostawić bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: MĄDROŚĆ 01.12.02, 15:27 Gość portalu: gb napisał(a): > Zgodnie z tym, co po przeczytaniu zrozumiałam, musze Twoje pytanie pozostawić bez odpowiedzi. O ile się zgadzasz z tymi "przykazaniami" - to niewatpliwie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: MĄDROŚĆ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 01.12.02, 16:25 Trudno się z niektórymi z nich nie zgodzić ale sporo tam także sprzeczności. Dla mnie to groch z kapustą, ze względu na zbliżające się święta, bardzo na czasie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: MĄDROŚĆ 01.12.02, 16:43 Gość portalu: gb napisał(a): > Trudno się z niektórymi z nich nie zgodzić ale sporo tam także sprzeczności. > Dla mnie to groch z kapustą, Jakie sprzeczności masz na myśli? Przykazania są sprzeczne ze sobą, czy z Twoim systemem wartości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: MĄDROŚĆ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 01.12.02, 16:49 A jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: MĄDROŚĆ 01.12.02, 17:24 Gość portalu: gb napisał(a): > A jak myślisz? Ja mam powiedzieć, co myślę, że Ty masz na myśli? ;-) Skoro mówisz, że widzisz sprzeczność - to pytam, w którym miejscu. (Zgadywać, co inni myślą mogę bez dyskusji na forum :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: MĄDROŚĆ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 01.12.02, 18:54 kamfora napisała: > Gość portalu: gb napisał(a): > > > A jak myślisz? > > Ja mam powiedzieć, co myślę, że Ty masz na myśli? ;-) Było by miło gdyby Ci się to udało. > Skoro mówisz, że widzisz sprzeczność - to pytam, w którym miejscu. Niezupełnie o to pytałaś, stąd moje pytanie uzupełniające. > (Zgadywać, co inni myślą mogę bez dyskusji na forum :-))) Ja się nie podejmuję:-) > Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: MĄDROŚĆ 04.12.02, 04:41 chcąc być mądrym w świecie tym uważam Cię Kamforo za złośliwego głupca ("10.01 Dopóki go lepiej nie poznasz, uważaj każdego spotkanego człowieka za złośliwego głupca.") choć może jestem w tym momencie zbyt ufny...? Odpowiedz Link Zgłoś