fnoll 10.12.02, 02:59 zanim się narodził - kopał lubię ciężarowe brzuchy kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eks-kopacz Re: Bóg kopie! IP: *.proxy.aol.com 10.12.02, 06:56 tylko nie popadaj w zaogolnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Bóg kopie! IP: *.unl.edu 10.12.02, 18:00 Na dekiel bije chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: Bóg kopie! 10.12.02, 18:12 Ej, Imagine:) Jeśli się narodził, to kopał wcześniej, jak nic. A ciężarowe brzuchy cudne są i jakoś rzadko przywodzą mi na myśl okropieństwa i strachy życia , zawsze wszystko, co ciepłe, miękkie i dobre, pesymizm mi odejmuje. Jakby zapowiedź życia składała się z samych obietnic dobra. t.)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Bóg kopie! IP: *.unl.edu 10.12.02, 18:23 trzcina napisała: > Ej, Imagine:) Jeśli się narodził, to kopał wcześniej, jak nic. > A ciężarowe brzuchy cudne są i jakoś rzadko przywodzą mi na myśl okropieństwa i > > strachy życia , zawsze wszystko, co ciepłe, miękkie i dobre, pesymizm mi > odejmuje. Jakby zapowiedź życia składała się z samych obietnic dobra. > t.)) A jak sie nie narodzil ? Mnie tu nie chodzi o brzuszki ciezarnych, ktore uwielbiam, tylko o to ze fnoll z nudow rzuca znowu jakas grucha miedzy plebs i smieje sie gdzies w barze na Plantach (?). Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
eurydyka2001 Re: Bóg kopie! 10.12.02, 18:50 No popatrz, Imagine, jak odmiennymi torami mogą biec skojarzenia. Ty widzisz Fnolla radującego się z przepychanek plebsu nad enigmatycznym tekstem... a ja po tym tekście wyobrażam sobie raczej Fnollową w ciąży... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Bóg kopie! 11.12.02, 11:33 No popatrz! Miałam takie samo skojarzenie - Fnoll?? Rodzina ci sie powieksza? Jeśli tak- to gratulacje. Jeśli nie - to tez gratulacje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: Bóg kopie! 10.12.02, 18:56 Gość portalu: Imagine napisał: > A jak sie nie narodzil ? Mnie tu nie chodzi o brzuszki ciezarnych, ktore > uwielbiam, tylko o to ze fnoll z nudow rzuca znowu jakas grucha miedzy plebs > i smieje sie gdzies w barze na Plantach (?). > Pozdr, Imagine. A jak się nie narodził, to nie kopał. Kopanie zresztą nie takie dosłowne moze być, Ty o tym najlepiej powinieneś wiedzieć;) A śmiechu i baru na Plantach bedziesz Fnollowi żałowac? Ty wyimaginuj sobie taki mroczny bar, szepty, szczęki, grzechoty, opary i dobiegający z czelusci złowieszczy chichot Fnolla. Niezłe na thriller;) Od razu gruchy i kopanie mniej groźnie się jawią)) zdrowienia t.)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Bóg kopie! IP: *.unl.edu 10.12.02, 19:08 trzcina napisała: > Gość portalu: Imagine napisał: > > > A jak sie nie narodzil ? Mnie tu nie chodzi o brzuszki ciezarnych, ktore > > uwielbiam, tylko o to ze fnoll z nudow rzuca znowu jakas grucha miedzy ple > bs > > i smieje sie gdzies w barze na Plantach (?). > > Pozdr, Imagine. > > A jak się nie narodził, to nie kopał. Kopanie zresztą nie takie dosłowne moze > być, Ty o tym najlepiej powinieneś wiedzieć;) > A śmiechu i baru na Plantach bedziesz Fnollowi żałowac? > Ty wyimaginuj sobie taki mroczny bar, szepty, szczęki, grzechoty, opary i > dobiegający z czelusci złowieszczy chichot Fnolla. Niezłe na thriller;) > Od razu gruchy i kopanie mniej groźnie się jawią)) > > zdrowienia > t.)) Teraz mu zazdroszcze. Ty to zrobilas Trzcinko. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Dziecko kopie chlopie, nie Bog... IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 10.12.02, 20:52 To dziecko kopie, a nie zaden Bog. Co dala ci jakas dotknac swojego brzucha? Odpowiedz Link Zgłoś