Dodaj do ulubionych

Perwersja narcystyczna

• nonickname Re: Perwersja narcystyczna 28.06.19, 15:44
      Witajcie,
      jestem w trakcie konfliktowego rozwodu z perwersyjnym narcyzem. Jestem mamą dwójki małych dzieci. Poszukuję prawnika w Warszawie mającego doświadczenie z podobnymi przypadkami. Może znacie jakieś stowarzyszenie czy fundację pomagającą ofiarom takich ludzi? Będę wdzięczna za wszelkie namiary.
      • mmkaa11 Re: Perwersja narcystyczna 28.06.19, 16:13
        nonickname napisał(a):

> Witajcie,
        > jestem w trakcie konfliktowego rozwodu z perwersyjnym narcyzem. Jestem mamą dwó
        > jki małych dzieci. Poszukuję prawnika w Warszawie mającego doświadczenie z podo
        > bnymi przypadkami. Może znacie jakieś stowarzyszenie czy fundację pomagającą of
        > iarom takich ludzi? Będę wdzięczna za wszelkie namiary.

Moze niebieska linia i tam zapytaj.
        Ja nie znam. Sama sobe pomagalam.
        • nonickname Re: Perwersja narcystyczna 30.06.19, 23:46
          dzięki, sprawdzę Niebieską Linię. To chyba dobry początek.
    • mmkaa11 Re: Perwersja narcystyczna 30.06.19, 10:00
      Osoby, ktore chcialyby poznac wewnetrzny swiat psychopatii, zachecam do obejrzenia filmu "Samotne serca" z Salma Hayek.
      Trzeba ten film ogladac w ten sposob, jakby Salma byla anima, czyli wewnetrznym glosem glownego bohatera, podpowiadajacym mu, jak ma postepowac.
      Zrobcie zalozenie, ze w filmie jest ona upersonifikowana, a de facto glowny bohater dziala sam.

Oczywiscie w historii pojawily sie rowniez pary perwersyjnych zbrodniarzy, wiec mozna ten film obejrzec rowniez w sposob tradycyjny.
      Wybor perspektywy jest wasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka