nonickname Re: Perwersja narcystyczna 28.06.19, 15:44 Witajcie, jestem w trakcie konfliktowego rozwodu z perwersyjnym narcyzem. Jestem mamą dwójki małych dzieci. Poszukuję prawnika w Warszawie mającego doświadczenie z podobnymi przypadkami. Może znacie jakieś stowarzyszenie czy fundację pomagającą ofiarom takich ludzi? Będę wdzięczna za wszelkie namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkaa11 Re: Perwersja narcystyczna 28.06.19, 16:13 nonickname napisał(a): > Witajcie, > jestem w trakcie konfliktowego rozwodu z perwersyjnym narcyzem. Jestem mamą dwó > jki małych dzieci. Poszukuję prawnika w Warszawie mającego doświadczenie z podo > bnymi przypadkami. Może znacie jakieś stowarzyszenie czy fundację pomagającą of > iarom takich ludzi? Będę wdzięczna za wszelkie namiary. Moze niebieska linia i tam zapytaj. Ja nie znam. Sama sobe pomagalam. Odpowiedz Link Zgłoś
nonickname Re: Perwersja narcystyczna 30.06.19, 23:46 dzięki, sprawdzę Niebieską Linię. To chyba dobry początek. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkaa11 Re: Perwersja narcystyczna 30.06.19, 10:00 Osoby, ktore chcialyby poznac wewnetrzny swiat psychopatii, zachecam do obejrzenia filmu "Samotne serca" z Salma Hayek. Trzeba ten film ogladac w ten sposob, jakby Salma byla anima, czyli wewnetrznym glosem glownego bohatera, podpowiadajacym mu, jak ma postepowac. Zrobcie zalozenie, ze w filmie jest ona upersonifikowana, a de facto glowny bohater dziala sam. Oczywiscie w historii pojawily sie rowniez pary perwersyjnych zbrodniarzy, wiec mozna ten film obejrzec rowniez w sposob tradycyjny. Wybor perspektywy jest wasz. Odpowiedz Link Zgłoś