hsirk Re: Świątecznie do starych Psów :-) 26.04.06, 08:32 may the Force be with you Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Świątecznie do starych Psów :-) 02.05.06, 12:32 odpozdrawiam mocno wyżywam się nadal na psach, ale rzadziej... życie mnie pożera trochę :) raczej się stąd nigdzie nie wybieram, wszak lubię popatrzeć przez te okienka między łazienką a wc :) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Świątecznie do starych Psów :-) 02.05.06, 19:49 Mam nadzieję że życie Cię pożera swym niezwykłym urokiem albo raczej Ty pożerasz jego uroczo podane, smaczne dania wg menu ułożonego przez Siłę Wyższą. :-))) Pozdrawiam spoglądając przez okienko - niestety nic ciekawego nie dzieje się w "naszej" łazience a ja mam doła i potrzebuję PSYiej rozrywki jak kania dżdżu! Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Świątecznie do starych Psów :-) 04.05.06, 08:50 jak kania dżdżownic, znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Świątecznie do starych Psów :-) 06.05.06, 13:19 a ja myślę, że dżdżownice wcale nie służą kaniom - grzybom, te bardziej drapieżne kanie to moze i lubią dżdżownice, ale z drugiej strony - Krish, wyobrażasz sobie, jak taki szlachetny, drapieżny ptak wydłubuje sobie dżdżownice?! nie godzi się i tyle a kania-grzyb to dżdżownic raczej nie lubi grzybnię jej podjedzą no i - dżdżownice w lesie?! Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Świątecznie do starych Psów :-) 10.05.06, 08:58 eee tam... nie czytalas sapkowskiego...:( a jesli tak, to niedokladnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: niedokładnie, bo wyrywkowo 10.05.06, 09:40 i nie wszystko, jeno niektóre tytuły to było jakieś 10 lat temu i moze też dlatego nie pamiętam kanii to jak, chodzi o ptaka czy o grzyba? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Świątecznie do starych Psów :-) 06.05.06, 14:46 mieć doła w długi weekend? mam nadzieję, że przeszło sprawy wyjaśnione, a profilaktyka ustalona pozdrawiam majowo, było nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Świątecznie do starych Psów :-) 06.05.06, 16:22 Witaj, mam nadzieję, że Murzynek był smakowity;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Szwendam się po forum, ale... 06.05.06, 20:40 faktycznie już od bardzo dawna na FP zaglądam rzadziej niż sporadycznie. Nie ukrywam, że tęskno mi za starymi czasami. Co prawda nie było mnie juz tu gdy wszystko sie posypało (problemy techniczne), ale wiem z opowiadań (i maili interwencyjnych), że burzliwie się to odbywało. Chyba mam szczęście, że nie musiałam w tym uczestniczyc. Pozostały mi dzięki temu same dobre wspomnienia :) Widzę, że jednak sporo starej gwardii bywa tu in blanco hehehe... No to może tez trochę poprzychodzę na próbę. da Bóg poczęstuje ktoś kajzerką, czy murzynkiem :D Buźka Zła Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Świątecznie do starych Psów :-) 06.05.06, 22:28 o rany, normalnie się wzruszyłem... zdrowie starej gwardii! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Fnoll :DDD 06.05.06, 22:31 Na początku bywania na FP oznaczyłam sobie w "moim forum" ulubionych wpisywaczy, którzy nastepnie wyświetlali mi się na zielono. Potem o tym zapomniałam, a teraz nagle - widzę zielonego nicka! Jak fajnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Fnoll :DDD 06.05.06, 22:46 no proszę, nawet nie podejrzewałem, że mogę być w tak sympatyczny sposób oznaczony :) pisałaś wyżej, że ominęły cię te jeszcze wyżej wspominane "wojny klanów", ja też jakoś ich sobie nie przypominam... chyba wyniosłem się przed nimi? z takich konfliktowych rzeczy to przypominam sobie tylko kampanie kwieta przeciw zmyślaczom/wielonikowcom, i najazdy na niemerytorycznych towarzyszników :) no i własne spory z buddą vel andrzejem vel imagine :D czas niemal wszystko wygładza - nawet forumowych łobuzów w rodzaju komandosa, którego sobie w końcu zniknąłem, wspomina się z niejakim sentymentem... ciekawe, czy za lat piętnaście będę z sentymentem wspominał giertycha, ech... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Świątecznie do starych Psów :-) 06.05.06, 23:20 O matkozcórkoimacocho! :-)))) Że też tu weszłam .... żeby Was zobaczyć, chłopaki z dziewczynami! :-) Też siem wzruszyłam! Taaaaaa ... komandosa wspominam z sentymentem i juz nie pamiętam tego złego słowa ktorym mnie obdarzał - zresztą później, w miarę jak nas ubywało, jego także brały sentymenty - on tęsknił za 'starymi nickami' i kiedy ktos z nas się zjawiał na forum miał specjalne fory u niego. Polubiłam go, miał swoją strrrraszną filozofię i był kompletnie odjechany ale w jego 'szaleństwie była metoda'- i on byl jej wierny do końca, za tę konsekwencję można go cenić! Oszczędzał w poźniejszych czasach "stare nicki" i mnie także objął tą ochroną.Byliśmy wszak wszyscy w tym samym stadzie, prawda? ps.a Giertycha na pewno nie będę wspominać dobrze, o nie! Pozdrawiam wszystkich. Alfikę szczególnie ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: Świątecznie do starych Psów :-) 06.05.06, 23:35 A ja miałam jeszcze epizod z rene :P Podejrzewał mnie o bycie prawdziwa złą kobieta i bombardował mailami. To były czasy... Na jednym z prywatnych forów spotykam Kamfore pod innym nickiem. Z Pastwą też parę słów kiedyś zamieniłam... To coś takiego, jak spotkanie kolegi z klasy po latach, nie? Zaraz wymienia się wszystkie, nawet szczątkowe informacje o każdym napotkanym w tak zwanym międzyczasie. Aktualnie uzależniłam sie od forum "wnętrza". Jakos tak mniej wymaga zaangażowania emocjonalnego :) PS: Ciebie moc_ca też mialam na zielono :) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Świątecznie do starych Psów :-) 06.05.06, 23:56 Cieszę się, zla kobieto!Też Cię dobrze wspominam. :-) Rene - to byl rozdział jedyny w swoim rodzaju, hehehehe ! Kwieto ... nick trudny do zapomnienia ... lubiłam fnolla, carduus - ech, zresztą dużo by tu wymieniać, każdy był wówczas szczególny. To byla ta "klasa" ktorej nikt nie zapomni, złotymi zgłoskami zapisana w historii forum Psychologia, ech .... Tak, masz rację, to tak jak spotkanie po latach ze starą klasą - pamieta się te szczególne momenty, tych szczególnych ludzi .. a w moim przypadku tylko te dobre momenty, szybko zapominam to co było zle i dobrze mi z tą moją cechą! :-) Sama mam także wiele na sumieniu - łatwo się rozogniam a wowczas puszczają mi nerwy ale szybko zapominam i nie czuję nigdy urazy. Ot, taka przypadłość! Kto mi wybaczyl temu dzięki a kto jeszcze nie ... to proszę o wybaczenie. Szczerze. Pozdrawiam i nadal podglądam przez okienko .. może jakis wiewiór przebiegnie, może ktoś murzynkiem poczęstuje .. ale to były cudne czasy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne pozdrowienia serdeczne 07.05.06, 07:21 czasami zagladam, czesto przegapiam.... murzynka chetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Moc_ca 07.05.06, 10:22 jeśli z jedzenia salcesonu przerzucisz się na brokuły, to będzie znaczyło, że twoje przeszłe chętki na salceson były "podszyte fałszem"? ciekawe rozumowanie... wszystko przemija - więc wszystko jest podszyte fałszem? no tak, przecież życie jest snem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Moc_ca 07.05.06, 22:39 no taaaaaaaaaaaaaak! I zrobiło się filozoficznie, salcesonowo, zaczepnie ... Taka uroda tego forum i dyskusji na nim! Niechaj salceson smakuje jak salceson a brokuły jak warzywko - każde z nich ma swoje miejsce w naszym menu. Po brokułach przychodzi znowu ochota na salceson i nie ma w tym nic zdrożnego ani fałszywego. Swoją drogą, czy apetyt na coś może być 'podszyty fałszem'? Jedzenie brokułów od śniadania po kolację przez tydzień, miesiąc .. może napawać odrazą i wówczas salceson nafaszerowany pospolitym czosnkiem smakuje wybornie, nieprawdaż? ps. życie nie jest snem choć przemija. Nie znajduję fałszu w zmianie, skrusze, złagodnieniu (chwilowym czy sentymentalnym) jedynie kiedy krew odpływa z gałek ocznych - świat wówczas wydaje się nieco łagodniej zabarwiony i byc może żałujemy słów zbyt pochopnych ale to nie zmienia faktu że przy następnej dawce adrenaliny z oczu znowu tryśnie krew a z ust/klawiatury padną 'czerwone' słowa! Co w tym rozumowaniu ciekawego?, ot, proza życia i ludzkiego charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: trolu 07.05.06, 10:24 należy iśc własnym tempem, a nie gonic z językiem na brodzie za modami i postępami, jak jaka tępota ech, nie wiem, co ci w głowie z tego foruma zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: trolu 07.05.06, 11:11 zawsze, jak się podłożysz, możesz donieść światu, ze sie z kimś nie rozumiesz a jakże :) to śliskość, panienko ale czyń co chcesz - wszak ciebie dosięga konsekwencja Odpowiedz Link Zgłoś
trollllllllllllllllllllllllll Re: trolu 07.05.06, 11:16 As you wish:) panienko z odzysku Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: Świątecznie do starych Psów :-) 07.05.06, 10:43 Już poświątecznie, ale cóż, teraz Was widzę:) I widzę, że ciągle tu zaglądamy. Choć rzeka inna, przecież ciągle płynie, kojąca zmienna niezmienność rzeczy. Pozdrawiam na lato, znajomych i nieznajomych t.) Odpowiedz Link Zgłoś
trollllllllllllllllllllllllll Re: Świątecznie do starych Psów :-) 07.05.06, 10:44 W kolejnym wcieleniu stanełas po drugiej stronie lustra:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Chyba kiepską kawę piję 07.05.06, 10:55 że mi jeszcze nie doszła do mózgu i poza ogólnym wydżwiękiem i literackimi odwołaniami, nie zrozumiałam powyższego:( t. Odpowiedz Link Zgłoś
trollllllllllllllllllllllllll Re: Chyba kiepską kawę piję 07.05.06, 10:56 Skoro nie zrozumiałaś, to już nie zrozumiesz, bo wyjaśniac mi sie nie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Chyba kiepską kawę piję 07.05.06, 11:10 uprzejmie informuję, ze trolllll vel nattasza, natasza, nathasha, natasha, natasza1, zeus, zeusss, zeus1, zeusss1, 1zeus1, psychopata.z.borderline, beatrix itp to forumowy trol, z którym wdając sie w dyskusje omija się jakąkolwiek celowość tegoż pozdrawiam ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
trollllllllllllllllllllllllll Re: Chyba kiepską kawę piję 07.05.06, 11:12 Odniose sie do ostatniego zdania. Wkaz celowosc dyskusji w tym światecznym watku:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: Chyba kiepską kawę piję 07.05.06, 11:16 Dzięki, chyba rzeczywiście za rzadko tu bywam;) A czas za krótki, by trawić go na takie tam. macham t:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina korekta gałęzi 07.05.06, 11:20 Alfiko, to bylo do Ciebie, donoszę, bo zgubi się w drzewku:) trzcina napisała: > Dzięki, chyba rzeczywiście za rzadko tu bywam;) > A czas za krótki, by trawić go na takie tam. > > macham > t:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: Chyba kiepską kawę piję 07.05.06, 11:13 Nie pierwsza to i nie ostatnia rzecz, ktorej nie zrozumiem, jakoś przeboleję. Skądinąd, fajne są te rozmowy, które służą zrozumieniu;) t. Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: milo mi sie znalezc w takim skladzie pamieci 09.05.06, 19:40 Dziekuje za zyczenia swiateczne i zycze radosci na kazdy dzien. Swietujmy kazdy moment naszej obecnosci na tym padole :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Świątecznie do starych Psów :-) 11.05.06, 02:30 Stary pies odszczekuje (ale nie będzie gryzł) ;). Oak... hmmm, szkoda, że się nie odezwał... zawsze bedę go miło wspominać :))) Odpowiedz Link Zgłoś