white.devil 06.10.06, 22:34 w swiecie, gdzie czlowiek czlowiekowi Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichrowe_wzgorza Re: jak sie odnalezc? 06.10.06, 22:38 white.devil napisała: > w swiecie, gdzie czlowiek czlowiekowi Polakiem milczeć i udawać, ze sie nie widzi? :))) fajoskie pytanie, ehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
white.devil Re: jak sie odnalezc? 06.10.06, 22:43 wichrowe_wzgorza napisała: > milczeć i udawać, ze sie nie widzi? > :))) a co w przypadku, jak widac, ze sie widzi? > fajoskie pytanie, ehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
white.devil Re: jak sie odnalezc? 06.10.06, 22:54 Opcja nr1: nie znizaj sie do takiego poziomu Reakcja: patrzy z gory, nie rozmawia ... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudia Re: jak sie odnalezc? 06.10.06, 23:41 white tworzyc własny, mały krąg dobrych ludzi. Innymi sie nie przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
white.devil Re: jak sie odnalezc? 06.10.06, 23:42 gaudia napisała: > white > > tworzyc własny, mały krąg dobrych ludzi. Innymi sie nie przejmowac. Ale dlaczego ja, poza tym ja prawie nikomu nie ufam Odpowiedz Link Zgłoś
gaudia Re: jak sie odnalezc? 06.10.06, 23:51 white.devil napisała: > Ale dlaczego ja, poza tym ja prawie nikomu nie ufam No to qrcze faktycznie jest problem. White, pytam naprawde niezłosliwie - może Ty lubisz być smutna i nieszczesliwa? Bo ja kiedys dawno odkrylam, że jak jest zle to marudze, ale jak jest dobrze - nie umiem sie w tym odnalezc. I wciaz pracuje nad soba. I wiesz? Mam efekty:) I coraz wiecej dobrych ludzi wokół:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.devil Re: jak sie odnalezc? 06.10.06, 23:53 gaudia napisała: > No to qrcze faktycznie jest problem. > > White, pytam naprawde niezłosliwie - może Ty lubisz być smutna i nieszczesliwa? Nudzi mi sie > Bo ja kiedys dawno odkrylam, że jak jest zle to marudze, ale jak jest dobrze - > nie umiem sie w tym odnalezc. I wciaz pracuje nad soba. I wiesz? Mam efekty:) I > > coraz wiecej dobrych ludzi wokół:) Ja nie potrzebuje zrzeszac serc, poza tym nie lubie tlumu Odpowiedz Link Zgłoś
gaudia Re: jak sie odnalezc? 06.10.06, 23:54 white.devil napisała: > Ja nie potrzebuje zrzeszac serc, poza tym nie lubie tlumu Okej, pzrepraszam, chciałam pomóc jak umiem. Ale przestałam rozumieć po co założyłaś wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
lune white.devil 08.10.06, 09:37 pytasz - jak sie odnalezc ? w odpowiedzi na kolejne posty piszesz ze ci sie nudzi, ze nie masz potrzeby zrzeszac serc, ze nie lubisz tlumu ... Przyznam ze nie rozumiem - w czym problem z tym 'odnalezieniem sie w swiecie' ? Chcialabys byc wsrod ludzi ale zle sie z nimi czujesz ? lune Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: jak sie odnalezc? 07.10.06, 05:32 Ty stworzylas w Swojej glowie obraz czlowieka i boisz sie tego obrazu.Wydaje Ci sie ze kazdy czlowiek jest zly, ze dziala przeciwko Tobie. Mysle ze to nieprawdziwy obraz. Mam wrazenie ze Ty sama jestes bardziej przeciwko Sobie niz ktokolwiek inny bo zawsze kiedy boimy sie innych ludzi to boimy sie przede wszystkim siebie. Musisz zaakceptowac i polubic Siebie wtedy ten swiat wokol Ciebie przestanie byc taki wrogi. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś