vampyrro 08.10.06, 17:53 Wiem,że mnie kochasz,pragniesz,nie możesz beze mnie żyć, tak mówiła do mnie kobieta,ktorej pragnąłem, musiałem odejśc,była zbyt zaborcza,czułem,że z kaz- dym dniem jest mnie coraz mniej,że niebawem zniknę. Brak mi jej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shangri-la Re: Głupota! 08.10.06, 17:56 Kurde....szkoda , że nie zniknąłeś! Zgiń, przepadnij maro nieczysta! Odpowiedz Link Zgłoś
vampyrro Re: tęsknota 08.10.06, 18:00 to pragnienie,nienasycenie spijane z palców aż do bólu kości, ta pustka,gdy tego brak,nie wiem co gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: tęsknota 10.10.06, 22:40 a z jakiego miasta pochodzisz/-piszesz? Z łatwością odpowiem na to pytanie, tzn. znajdzie się odpowiedź i jeszcze wytłumaczenie- dokładne. Więc z ustaleniem tego co wynikneło dobrego nie będzie kłopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: tęsknota 10.10.06, 22:41 co za niedyskrecja. To było do kogo innego. Poetyczne, dlatego dałam się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tęsknota 08.10.06, 18:06 uczucia czasami ranią, wielka namiętnośc też. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re. Mau,co Ty wiesz o wielkiej..... 08.10.06, 18:08 maureen2 napisała: > uczucia czasami ranią, wielka namiętnośc też. .....NAMIĘTNOŚCI?;) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Re. Mau,co Ty wiesz o wielkiej..... 08.10.06, 18:14 moją namiętnością są kobiety,piękne przedmioty,cukierki z miękkim nadzieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Re. Mau,co Ty wiesz o wielkiej..... 08.10.06, 18:15 Uhm.....nadzieniem???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Re. Mau,co Ty wiesz o wielkiej..... 08.10.06, 18:27 Namiętność jest jak zapach róż- cudowna...Jednak przesyt może przyprawić o zawrót głowy. Każdy chce jej zaznać, ale także mamy prawo być wolni.Więc kiedy i ja miałam wybrać, wybrałam siebie...To nie masochizm,czasem tęsknota powraca, czasem miłość się śni, ale...muszę oddychać, by żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
vampyrro Re: Re. Mau,co Ty wiesz o wielkiej..... 08.10.06, 18:32 jest jak zapach gardenii Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Re. Mau,co Ty wiesz o wielkiej..... 08.10.06, 18:46 pochylić się nad gardenią Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Re. Mau,co Ty wiesz o wielkiej..... 08.10.06, 18:51 Gardenii...trafiłeś w sedno.Rzeczywiście to gardenia,w przesycie gorzka, a kiedy zapach się ulatnia, to jakby żal... Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Bardzo pięknie.... 08.10.06, 18:34 ...to ujęłaś, w mniej lub bardziej zamierzony sposób wskazując na zasadniczą różnicę między chwilową "namiętnością" a namiętnością opartą na miłości. W takiej namietności nie brakuje powietrza , nikt sie nie "dusi" i nikt nie "znika" tak ,jak autor powyższego wątku. P.S. A propos autora, dawno nie czytałam tak "szczerego" wyznania tchórza, brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Bardzo pięknie.... 08.10.06, 19:24 to nie tchorzostwo,tylko przejaw zdrowego rozsądku Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Bardzo pięknie.... 10.10.06, 22:46 fajna sygnaturka. No to jak, kogo kopiemy? Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Re. Mau,co Ty wiesz o wielkiej..... 10.10.06, 22:45 maureen2 ty tu jesteś od usprawiedliwiania czy od lizania zadków? A może tylko od uczestniczenia w forum psychologia, bo już się pogubiłam..Pytam, bo Twoja odpowiedź nijak nie wiąże się z tym co napisał autor, stąd no nie wiem, czy to nie prywata przypadkiem :), ale co ja wnikać będę. Niech on się zastanawia :). Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Re. Mau,co Ty wiesz o wielkiej..... 10.10.06, 22:59 nie rozumiem sensu tego postu Odpowiedz Link Zgłoś
majaa31 Re: tęsknota 08.10.06, 19:28 Autorze,Ty chociaż potrafisz się przyznać i za to masz maleiki plusik za Twoją "odwagę". Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: tęsknota 09.10.06, 22:01 czy to ta sama, która jest podobna do kwiatu lilii? Odpowiedz Link Zgłoś
gaballa Re: tęsknota 09.10.06, 23:10 Nie znikaj vampiro. Nie znikaj! Kobiety są różne. Nie znikaj. Ta wlaściwa nadejdzie .Nawet nie będziesz wiedział kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny6 Re: tęsknota 14.10.06, 20:45 Tak. Podobna do Agaty Wrobel. Przydała by sie mu. Wypiesciła by go .Sam mniud. Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: tęsknota 10.10.06, 22:38 a, poznałam ten sposób przedstawiania sytuacji, szczerze wcześniej to robiło większe wrażenie. dołącze cię do listy, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel1 To pospolity tchórz jakich niestety wielu... 11.10.06, 00:07 To pospolity tchórz jakich niestety wielu... Odpowiedz Link Zgłoś