konrad_ad 05.03.07, 21:26 mam pytanko, czy ktos juz tego próbowal? znajoma mi poleciła warsztaty albo sesje indywidualną, bo ponoć sama czuje sie rewelacyjne, ale ja mam troche wątpliwości www.eft.go.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro Re: Techniki Emocjonalnej Wolności 05.03.07, 22:17 kolego, nie ma zadnej wolnosci, w tym emocjonalnej ... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Techniki Emocjonalnej Wolności 08.03.07, 17:00 jak najbardziej jest emocjonalna wolnośc. jesli jej nie ma w Tobie znaczy, że jestes niezwolona i taka sie czujesz! ps. pogadaj z buddystami ! Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: I tu sie z toba nie zgodze. 08.03.07, 20:42 imagiro napisał: > kolego, nie ma zadnej wolnosci, w tym emocjonalnej ... ... Nie mozna dawac takich autokratywnych odpowiedzi ludziom i zabierac im nadzieje. Imagiro, beznadzieje i pustke chyba ty sam nosisz w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Emocjonalna Wolność 05.03.07, 23:12 podoba mi sie tytuł choć nie wiem czy to nie jest oksymoron bo albo emocje albo wolność chętnie zajrzę na stronę zobaczyć bo brzmi inspirująco :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re: Emocjonalna Wolność 06.03.07, 08:04 To brzmi jak tytuł szkolenia cyborgów:) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 bajka o myszy .. no nei bardzo mi sie podobała 08.03.07, 20:46 ale może do kogoś to trafi wiec nie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
ori77 Wolnosc emocjonalna... 08.03.07, 21:07 czyli co? Wolnosc od emocji (czyli upodobnienie sie do takiego wlasnie robota?) czy do emocji, ale scisle kontrolowanych reakcjami na nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Wolnosc emocjonalna... 08.03.07, 21:11 ori77 napisała: > czyli co? Wolnosc od emocji (czyli upodobnienie sie do takiego wlasnie robota?) > czy do emocji, ale scisle kontrolowanych reakcjami na nie? kluczemu tutaj jest słow: spontaniczność :D teraz już wiesz o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś