kleome 12.04.07, 21:42 Mam pytanie, mianowicie: czy znalazł by się jakis psycholog, który zechciał by mi pomóc i udzielić parę informacji potrzebnych do pracy lic. ?? To dla mnie bardzo ważne! Proszę o kontakt, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleome Re: Pytanie i ogromna prośba!! 13.04.07, 09:34 Temat pracy jest na prawdę łatwy, lekki i przyjemny... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: Pytanie i ogromna prośba!! 13.04.07, 11:19 Wiesz, nie jestem psychologiem, ale wydaje mi się, ze nikt ci nie zaoferuje w ciemno pomocy, jesli nie podasz tego tematu i nie napiszesz konkretnie o jakie informacje ci chodzi. Chyba, że jestem naiwna i jest to taka aluzyjna forma propozycji napisania pracy za pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
kleome Re: Pytanie i ogromna prośba!! 13.04.07, 12:29 Nie, nie broń Boże!! jest to praca z zakresu socjologii, dotycząca zjawiska korzystania np. z pomocy wróżek. Jest juz prawie gotowa i brakuje mi kilku informacji "z drugiej strony", spojrzenia na to psychologa. Dziękuje za trafną uwagę, gdyz rzeczywiście mogło to tak wyglądać.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Pytanie i ogromna prośba!! 13.04.07, 12:46 niekonkretnie piszesz bo np wrózka a np. egzorcystka... w1 wypadku psycholog doskonale sobie radzi w2 wiedza psychologiczna przeszkadza. nie ma tematu pracy nie można ci pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
kleome Re: Pytanie i ogromna prośba!! 13.04.07, 13:26 Można wiedzieć czy jesteś może psychologiem? Bo chodzi mi jednak o coś innego, praca jest na temat fatalizmu, a nie magii. A od kogoś kto jest psychologiem chciałabym się dowiedzieć paru informacji (coś w typie wywiadu ze specjalistą) jak patrzy na zjawisko korzystania przez ludzi z różnych technik odsłaniania przyszłości, ich motywacja i takie tam..O szczegółach wolałabym porozmawiać bardziej prywatnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: Pytanie i ogromna prośba!! 13.04.07, 15:38 o technikach odsłaniania przyszłości to pisze Shakespeare,czy coś podobnego, manipulacja to się nazywa Odpowiedz Link Zgłoś