Dodaj do ulubionych

Jezu Chryste...

19.05.07, 12:51
W poprzednim wątku mówiłem jak mi to fajnie i dobrze teraz, ale okazało się, że 5 godzin snu :(, to stanowczo za mało ;( Chlip, chlip, aua. Nie dośc, że obudziła mnie matka telefonem, a ja myslałem, ze to znowu dzwoni ktos, kogo prosilem, by mi o czyms przypomnial (pobudka - Jak się nazwam? Gdzie ja jestem? Jaki mamy dzien tygodnia? Kto czego znowu ode mnie chce? Aaaa Aghrr), czuje, że mam za mało płynów fizjologicznych, to jeszcze w głowie dźwięczą jak dzwoneczki przekleństwa mojego kolegi, którego kodes postępowania ma się do kodeksu honorowego samuraja i żołnierza Ligi Cudzoziemskiej razem wziętych, jak prawo cywilne do regulaminu przedszkolaka (to jest komplement), natomiast ma taką wade, że nie klnie w co trzecim zdaniu.
Co sądzicie o ludziach, którzy klną jak szewcy? Jacy tak naprawde są, jacy mogą według was byc? ;)
Obserwuj wątek
    • ja_adam Re: Jezu Chryste... 19.05.07, 13:09
      są tacy jak wszyscy, są ludźmi.
      Kwestia wyboru
      • bszalacha Re: Jezu Chryste... 19.05.07, 18:25
        są albo mogą być wsciekli lub niewyspani.
    • lsilanow Re: Jezu Chryste... 19.05.07, 13:43
      chodziło mi o temperament...
      • angela05 Re: Jezu Chryste... 19.05.07, 13:47
        Na łożu śmierci leży 80-latek kochany mąż, ojciec i dziadek. To jego ostatnie
        chwile przy życiu. Dokoła zebrała się cała rodzina.
        Żona, wszystkie dzieci, wnuki oraz kilka prawnucząt. Wszyscy w milczeniu
        wpatrują się w sufit, tudzież w podłogę, czekając na zbliżającą się chwilę... Aż
        nagle cisze przerywa dziadek i rzecze:
        - Zdradzę wam swój największy sekret. Ja naprawdę nie chciałem się żenić i
        zakładać rodziny. Miałem wszystko. Szybkie samochody, piękne kobiety, sporo
        przyjaciół i kasę na koncie. Ale pewnego wieczora znajomy rzekł do mnie: Ożeń
        się i załóż rodzinę. Bo nie będzie ci miał kto podać szklanki wody, kiedy będzie
        ci się chciało pić na łożu śmierci. Od tego momentu słowa te nie dawały mi
        spokoju. Postanowiłem radykalnie zmienić swoje życie i ożenić się. Skończyły się
        wyskoki z kolegami na piwo. Teraz wyskakiwałem tylko do nocnego po gerberki dla
        was, dzieci moje. Wieczorne dyskoteki z dziewczynami, zamieniły się w wieczorne
        oglądanie seriali w żoną.
        Pieniądze z konta zostały rozrwonione na fundusze inwestycyjne dla was kochane
        dzieci. Tamte dni sprzed małżeństwa odeszły jak wiatr. I teraz kiedy leżę na
        łożu śmierci, wiecie co??
        - Co? wszyscy zdumieni wpatrują się w staruszka
        - No, nie chce mi się k**** pić!!

Miał temperament?
        • jojo9913 Re: Jezu Chryste... 19.05.07, 14:04
          Niezłe angela :)
        • lsilanow Re: Jezu Chryste... 20.05.07, 20:07
          Oj miał ;) a przed ślubem szczególnie :) fajne
    • piesbaskervill Re: Jezu Chryste... 19.05.07, 20:32
      ja mam takich sąsiadów,klną,plują,charczą i wyzywają.I nic o nich nie sądzę
    • maureen2 Re: he,he 19.05.07, 22:18
      a ja mam takich co przychodzą,pytają o Adamskiego i mówią że są od Jaruckiej
      z Jałty i mówią k...
      • piesbaskervill Re: he,he 19.05.07, 22:25
        to dobrze,że nie mówią o imionach,bo to podobno teraz cieczka
      • narko_manka Re: he,he 20.05.07, 20:09
        maureen2 napisała:

> a ja mam takich co przychodzą,pytają o Adamskiego i mówią że są od Jaruckiej
        > z Jałty i mówią k...

Jalte uwazaja za najwieksze sku..synstwo
        • maureen2 Re: he,he 20.05.07, 20:53
          nie wiem co młodzież kilkunastoletnia,co raczej nie zajmuje się nauką może wie-
          dzoieć o Jałcie
          • narko_manka Re: he,he 20.05.07, 20:54
            maureen2 napisała:

> nie wiem co młodzież kilkunastoletnia,co raczej nie zajmuje się nauką może
            wie
            > -
            > dzoieć o Jałcie

Ja od dziecka wiedzialam, czym byla Jalta
            • maureen2 Re: he,he 21.05.07, 01:41
              zapewne jesteś starą osobą,ponieważ młodzież obecnie nie jest uczona o takich
              rzeczach,albo nie sinteresuje się nimi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka