Gość: romb IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 11:57 -Kocham Cię -Ładnie dzisiaj wyglądasz -Jesteś cudowna... itd Czy to normalne? Czy to może oznaka braku wiary w swoją atrakcyjność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rupaul Re: chcę by mi wciąż mówił 05.06.03, 11:59 Dlaczegp chcesz by on oklamywal siebie i w blad wprowadzal ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: chcę by mi wciąż mówił 05.06.03, 12:00 gdyby mowil tak czesto jakbys chciala - szybciutenko by Ci sie to znudzilo:) cossa Gość portalu: romb napisał(a): > -Kocham Cię > -Ładnie dzisiaj wyglądasz > -Jesteś cudowna... itd > Czy to normalne? Czy to może oznaka braku wiary w swoją atrakcyjność? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: chcę by mi wciąż mówił 05.06.03, 12:00 Gość portalu: romb napisał(a): > -Kocham Cię > -Ładnie dzisiaj wyglądasz > -Jesteś cudowna... itd > Czy to normalne? Czy to może oznaka braku wiary w swoją atrakcyjność? Dlaczego 'mowil' - nie moze ci tego okazac? z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romb Re: chcę by mi wciąż mówił IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 12:06 z prostej przyczyny-bo sprawia mi to ogromna przyjemnosc dostaje skrzydel czuje sie obdarowana tysiacem pocalunkow naiwne- prawda? boje sie ze gdy czasem pomilczymy to oznaka ze cos jest nie tak...? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: chcę by mi wciąż mówił 05.06.03, 12:13 Gość portalu: romb napisał(a): > z prostej przyczyny-bo sprawia mi to ogromna przyjemnosc > dostaje skrzydel > czuje sie obdarowana tysiacem pocalunkow > naiwne- prawda? > boje sie ze gdy czasem pomilczymy to oznaka ze cos jest nie tak...? Pytaj siebie, rombie, znasz odpowiedz :-) z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiszka4 Re: chcę by mi wciąż mówił IP: 217.8.186.* 05.06.03, 12:32 Gość portalu: romb napisał(a): > z prostej przyczyny-bo sprawia mi to ogromna przyjemnosc > dostaje skrzydel > czuje sie obdarowana tysiacem pocalunkow > naiwne- prawda? > boje sie ze gdy czasem pomilczymy to oznaka ze cos jest nie tak...? Ja też tak mam:) I lubię, jeśli mówi to sam z siebie: "Ładnie dziś wyglądasz", a nie "Ładnie wyglądam?" - "Oczywiście". Oczywiście same słowa nie wystarczają, co z tego, że powie "Kocham Cię najbardziej na świecie, ale nie pójdę z tobą, bo..., nie zrobię tego czy tamtego...". Nie tylko słowa, ale r ó w n i e ż słowa są dla mnie ważne. I jeszcze mi się nie znudziło - od 1991 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karnotaur1 Do Aiszka4 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 13:07 Ślicznie dziś wyglądasz Kochanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karnotaur1 Ty zawsze.. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 14:07 ..ladnie wygladasz,o poranku czy w srodku nocy,przy sprzataniu,przy gadaniu, przy kochaniu i nawet gdy placzesz to jestes piekna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiszka4 A Ty... IP: 217.8.186.* 05.06.03, 14:15 ...mów mi o tym zawsze, kiedy tak myślisz. A nie tylko jak się upomnę- osobiście, czy poprzez forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karnotaur1 Re: A ja... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 14:32 ...mowic Ci to bede!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiszka4 A dziś...:)))))))))))))) IP: 217.8.186.* 06.06.03, 11:42 Gość portalu: karnotaur1 napisał(a): > ...mowic Ci to bede!!!! co mi powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karnotaur1 Re: A dziś...:)))))))))))))) IP: srv1:* / 192.168.1.* 08.06.03, 21:20 Gość portalu: aiszka4 napisał(a): > Gość portalu: karnotaur1 napisał(a): > > > ...mowic Ci to bede!!!! > > > co mi powiesz? A dziś powiem Ci,że przez cały ten wolny czas który spędziliśmy razem byłaś cudowna i śliczna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isztar Re: chcę by mi wciąż mówił IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 12:04 Pewnie ze to normalne. Wiekszosc kobiet to lubi i tego oczekuje. Tylko z facetami to tak jest, ze wydaje im sie, ze skoro z kims sa to znaczy, ze kochaja i dziwia sie po co maja to powtarzac 20 razy dziennie ;) Ale po jakims czasie sie ucza. Ja tez to bardzo lubie, choc czasem musze sie dopraszac i uciekac do podstepu ("No wiem, ze X jest ladniejsza... Ja juz Ci sie pewnie nie podobam..." albo "Teraz pewnie przestaniesz mnie kochac...") Ale to na zarty oczywiscie i czasem mamy z tego niezly ubaw, jak zaczynam robic sceny to nieraz placzemy ze smiechu. :) Pozdrawiam. PS Powiedz Mu, ze lubisz kiedy Ci prawi komplementy i okazuj zadowolenie kiedy mowi Ci cos milego. To takie proste, a dziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruta Re: chcę by mi wciąż mówił IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.06.03, 12:05 a może zwyczajnie tego potrzebujesz. lepiej nie pytać, dlaczego... z jakiego powodu ktoś sądził, że chcesz być okłamywana? to bez sensu. może taka jesteś ;-) ruta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romb Re: chcę by mi wciąż mówił IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 13:33 Gość portalu: ruta napisał(a): > a może zwyczajnie tego potrzebujesz. lepiej nie pytać, dlaczego... z jakiego > powodu ktoś sądził, że chcesz być okłamywana? to bez sensu. > może taka jesteś ;-) > > ruta no wlasnie chodzi o to moze.... zreszta gdy ktos inny mi to powie to przecie wiadomo ze to nie to samo?! chce sie podobac GLOWNIE, PRZEDE WSZYSTKIM jemu glod milosci???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruta Re: chcę by mi wciąż mówił IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.06.03, 13:51 Gość portalu: romb napisał(a): > glod milosci???? i akceptacji. r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: chcę by mi wciąż mówił IP: *.unl.edu 05.06.03, 15:09 Gość portalu: romb napisał(a): > -Kocham Cię > -Ładnie dzisiaj wyglądasz > -Jesteś cudowna... itd > Czy to normalne? Czy to może oznaka braku wiary w swoją atrakcyjność? Wciaz ? To nienormalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romb Re: chcę by mi wciąż mówił IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 10:33 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: romb napisał(a): > > > -Kocham Cię > > -Ładnie dzisiaj wyglądasz > > -Jesteś cudowna... itd > > Czy to normalne? Czy to może oznaka braku wiary w swoją atrakcyjność? > > > Wciaz ? > > To nienormalne. no tak, tak myslalam... Jakies sugestie gdzie powinnam sie leczyc no i jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: chcę by mi wciąż mówił 06.06.03, 20:10 Baaaardzo się uciesz jak w końcu coś z siebie wydusi, jemu tez powiedz od czasu do czasu mile słówko będzie mu wtedy przyjemnie i zacznie częściej się odzywać. Faceci myślą, ze jak RAZ coś powiedzieli to wystarczy a miło jest przecież usłyszeć coś miłego... dwa razy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś