Dodaj do ulubionych

miłość po wielu próbach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 14:47
ma szansę, czy jest spisana na nieuchronną stratę? Jak myślicie, na podstawie
własnych doświadczeń, przemyśleń. Nie chodzi mi o chodzenie tylko z
chłopakiem, dziewczyną w wieku 15 lat. Tylko o miłość dojrzałą, lecz "trudną"
30 latków.

Obserwuj wątek
    • Gość: aiszka4 Re: miłość po wielu próbach IP: 217.8.186.* 05.06.03, 15:08
      Gość portalu: Dove29 napisał(a):

> ma szansę, czy jest spisana na nieuchronną stratę? Jak myślicie, na podstawie
      > własnych doświadczeń, przemyśleń. Nie chodzi mi o chodzenie tylko z
      > chłopakiem, dziewczyną w wieku 15 lat. Tylko o miłość dojrzałą, lecz "trudną"
      > 30 latków.

Dlaczego uważasz, że miłość po 30-ce jest trudna?
      • Gość: Dove29 Re: miłość po wielu próbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 15:13
        Gość portalu: aiszka4 napisał(a):

>
        > Dlaczego uważasz, że miłość po 30-ce jest trudna?

nie napisałam, że każda jest trudna. Pisząc miałam na myśli tę "trudną" z
        różnych powodów...
        • Gość: aiszka4 Re: miłość po wielu próbach IP: 217.8.186.* 05.06.03, 15:16

> nie napisałam, że każda jest trudna. Pisząc miałam na myśli tę "trudną" z
          > różnych powodów...

Zmyliła mnie ta 30-ka:))
          To może napisz więcej o tych "trudnościach", bo jeśli jest dojrzała, to
          dlaczego nie może sobie z nimi poradzić?
          • Gość: Dove29 Re: miłość po wielu próbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 15:28

> Zmyliła mnie ta 30-ka:))
            > To może napisz więcej o tych "trudnościach", bo jeśli jest dojrzała, to
            > dlaczego nie może sobie z nimi poradzić?

bo dojrzała nie oznacza bezproblemowa....
            • Gość: aiszka4 Re: miłość po wielu próbach IP: 217.8.186.* 05.06.03, 15:53

> Gość portalu: aiszka4 napisał(a):
              >
              > > Zmyliła mnie ta 30-ka:))
              > > To może napisz więcej o tych "trudnościach", bo jeśli jest dojrzała, to
              > > dlaczego nie może sobie z nimi poradzić?
              >
              > bo dojrzała nie oznacza bezproblemowa....

Czy Ty oczekujesz jakiejś rady, opisu własnych doświadczeń, czy tylko chcesz
              się przekomarzać? W drugim przypadku mam już kogoś od tego.

Ale skoro dojrzała, to może dojrzale podejść do problemów i dojrzale próbować
              je rozwiązać?
              • Gość: Dove29 Re: miłość po wielu próbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 16:00

> Gość portalu: Dove29 napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: aiszka4 napisał(a):
                > >
                > > > Zmyliła mnie ta 30-ka:))
                > > > To może napisz więcej o tych "trudnościach", bo jeśli jest dojrzała,
                > to
                > > > dlaczego nie może sobie z nimi poradzić?
                > >
                > > bo dojrzała nie oznacza bezproblemowa....
                >
                >
                > Czy Ty oczekujesz jakiejś rady, opisu własnych doświadczeń, czy tylko chcesz
                > się przekomarzać? W drugim przypadku mam już kogoś od tego.
                >
                >
                > Ale skoro dojrzała, to może dojrzale podejść do problemów i dojrzale próbować
                > je rozwiązać?
                więc dlatego zadałam pytania. Czemu się irytujesz. Nie chcę "rogrzebywać"
                opowiadać wszystkiego o sobie. Zadałam pytanie, troszkę wyjaśniając. Jeśli nie
                umiesz odp. nie rób tego. I nie pouczaj:)
                • Gość: Dove29 Re: miłość po wielu próbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 16:01
                  i nie nazywałabym czegoś przekomarzaniem, jeśli nim nie jest! Pytasz -
                  odpowiadam
                • Gość: aiszka4 Re: miłość po wielu próbach IP: 217.8.186.* 05.06.03, 16:22

> więc dlatego zadałam pytania. Czemu się irytujesz. Nie chcę "rogrzebywać"
                  > opowiadać wszystkiego o sobie. Zadałam pytanie, troszkę wyjaśniając. Jeśli
                  nie
                  > umiesz odp. nie rób tego. I nie pouczaj:)

Ja się nie irytuję tylko dociekam.

A odpowiem tak - też jestem trzydziestolatką i też przeżywam trudną miłość po
                  bardzo przykrych przejściach. Ale próbuję dojrzale podejść do problemów i je
                  rozwiązać.
                  Masz rację, nie umiem Ci odpowiedzieć w tej chwili. Jak mi się uda, to napiszę,
                  że taka miłość ma szanse. A jak mi się nie uda, to NIE będzie oznanczać, że
                  Tobie nie warto próbować:))
                  • Gość: Dove29 Re: miłość po wielu próbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 10:30

to w takim razie obie wymienimy doświadczenia:)), bo i ja podjęłam tę próbę a
                    dlaczego bo kocham i wiem, że tym samym uczuciem obdarza mnie ten człowiek,
                    choć ani on ani ja nie jestesmy nawet blisko swoich doskonałość...a jednak:)))
                    • Gość: aiszka4 Re: miłość po wielu próbach IP: 217.8.186.* 06.06.03, 11:37

>
                      > to w takim razie obie wymienimy doświadczenia:)), bo i ja podjęłam tę próbę a
                      > dlaczego bo kocham i wiem, że tym samym uczuciem obdarza mnie ten człowiek,

Trzymam kciuki. Miłość warta jest podejmowania wielu prób:)

> choć ani on ani ja nie jestesmy nawet blisko swoich doskonałość...a jednak:)))

Może to i dobrze. Przynajmniej jest do czego dążyć. A to zajmuje sporo czasu,
                      wspólnego czasu:))

Powodzenia :o))
                      • Gość: Dove29 Re: miłość po wielu próbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 13:11

> Gość portalu: Dove29 napisał(a):
                        >
                        >
                        > >
                        > > to w takim razie obie wymienimy doświadczenia:)), bo i ja podjęłam tę prób
                        > ę a
                        > > dlaczego bo kocham i wiem, że tym samym uczuciem obdarza mnie ten człowiek
                        > ,
                        >
                        > Trzymam kciuki. Miłość warta jest podejmowania wielu prób:)
                        >
                        > > choć ani on ani ja nie jestesmy nawet blisko swoich doskonałość...a jednak
                        > :)))
                        >
                        > Może to i dobrze. Przynajmniej jest do czego dążyć. A to zajmuje sporo czasu,
                        > wspólnego czasu:))
                        >
                        > Powodzenia :o))
                        :-)))))))))))))))masz bardzo optymistyczne, zaraźliwe podejście i podobne
                        myślenie do mojego. Pozdrawiam:)))))) i trzymam kciuki:)
    • Gość: Imagine Re: miłość po wielu próbach IP: *.unl.edu 05.06.03, 15:08

> ma szansę, czy jest spisana na nieuchronną stratę? Jak myślicie, na podstawie
      > własnych doświadczeń, przemyśleń. Nie chodzi mi o chodzenie tylko z
      > chłopakiem, dziewczyną w wieku 15 lat. Tylko o miłość dojrzałą, lecz "trudną"
      > 30 latków.
      >
      >
      >
      >
      ma wieksza szanse niz "latwa" 20 latkow.
      • Gość: Dove29 Re: miłość po wielu próbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 15:14
        Gość portalu: Imagine napisał(a):

> >
        > >
        > >
        > ma wieksza szanse niz "latwa" 20 latkow.

:-) dziękuję.
        • Gość: Dove29 aiszka to wyżej to do Ciebie wypowiedź:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 10:31
    • qw5 Re: miłość po wielu próbach 06.06.03, 11:51
      Taka "trudna" jest najciekawsza. A nie tam poznali się ,oboje mieli tyle samo
      lat, niebieskie oczy i lubili lody malinowe; chodzili parę miesięcy,pobrali, po
      roku dziecko itd.. nuda.
      Gwarancji nikt Ci tu nie da, ale wszystko jest możliwe.
      A przydarzyć się to może w wieku bardzo różnym nie tylko 30latkom. To że masz
      30 lat to nie znaczy, że będziesz lepiej panować nad uczuciem niż
      20latka , "fioła" można dostać w każdym wieku, okolicznościach. Na pewno
      szkopuł tkwi przede wszystkim w różnicy charakterów, często tzw "trudnych
      charakterów". Wiem, że można mieć momentami tego dość, ale ma to też swój
      urok :-)
      • Gość: Dove29 Re: miłość po wielu próbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 13:13
        qw5 napisała:

> Taka "trudna" jest najciekawsza. A nie tam poznali się ,oboje mieli tyle samo
        > lat, niebieskie oczy i lubili lody malinowe; chodzili parę miesięcy,pobrali,
        po
        >
        > roku dziecko itd.. nuda.
        > Gwarancji nikt Ci tu nie da, ale wszystko jest możliwe.
        > A przydarzyć się to może w wieku bardzo różnym nie tylko 30latkom. To że masz
        > 30 lat to nie znaczy, że będziesz lepiej panować nad uczuciem niż
        > 20latka , "fioła" można dostać w każdym wieku, okolicznościach. Na pewno
        > szkopuł tkwi przede wszystkim w różnicy charakterów, często tzw "trudnych
        > charakterów". Wiem, że można mieć momentami tego dość, ale ma to też swój
        > urok :-)

dzięki, dodajecie mi coraz więcej pewności i wiary:))). No nudno to napewno u
        nas nie jest. A w miłości jestem nastolatką chyba do dziś, kocham całą sobą:)
    • komandos57 Re: miłość po wielu próbach 06.06.03, 17:50
      Juz ci zwisa kutasik na spocznij i masz trudnosci.Pleciesz bzdety panie
      twardowski!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka