rebbi 06.06.03, 21:50 Nie ma Go... Wyjechał. Wróci - wiem o tym. Jestem spokojna. Tęsknię, bardzo. Czekam. Kocham Go? Może właśnie po to są rozstania... rebbi (uśmiechnięta) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka14 Re: Tęsknię... 06.06.03, 21:55 Dobra tesknota. A jak poradzic sobie z taka, gdy wiemy, ze juz nie wroci. To jest bol tesknoty. Odpowiedz Link Zgłoś
rebbi Re: Tęsknię... 06.06.03, 22:00 Fakt - dobra. Pierwszy raz mi sie taka przytrafiła i jakaś nią jestem zadziwiona. A tą drugą trzeba przeczekać - przynajmniej ja nie znalazłam innego sposobu. rebbi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Tęsknię... IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 06.06.03, 22:05 Rowniez jestem aktualnie "slomiana wdowa". Tesknie i kocham. Ale jak powiedzialyscie, to dobra tesknota, pozwala docenic szczescie. Pozdrawiam wszystkich teskniacych. Odpowiedz Link Zgłoś
rebbi Re: Tęsknię... 06.06.03, 22:11 Ja nie wiem czy kocham. Ale tęsknię, czekam i myślę sobie że może... :) I cały czas mam świadomość że On tam gdzieś jest. I dobrze mi z tym. Pozdrawiam również :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Tęsknię... 06.06.03, 23:46 Ja też tęsknię.... Ale to bez-nadziejna tęsknota.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
yuna Re: Tęsknię... 07.06.03, 00:36 jmx napisała: > > Ja też tęsknię.... Ale to bez-nadziejna tęsknota.... > :-( > Odpowiedz Link Zgłoś
yuna Re: Tęsknię... 07.06.03, 00:36 yuna napisała: > jmx napisała: > > > > > Ja też tęsknię.... Ale to bez-nadziejna tęsknota.... > > :-( miało być: nie trać nadziei ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Tęsknię... 07.06.03, 01:46 Chciałabym pozbyć się nadziei - może wtedy mogłabym żyć normalnie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Tęsknię... IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 07.06.03, 05:55 jmx napisała: > Chciałabym pozbyć się nadziei - może wtedy mogłabym żyć normalnie... > :-( ******* A po co zyc normalnie? To nud bez sensu. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Tęsknię... 07.06.03, 15:38 Świat jest normalny, ludzie są normalni, tylko ja nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: Tęsknię... 08.06.03, 22:53 jmx napisała: > Świat jest normalny, ludzie są normalni, tylko ja nie.... Zazwyczaj właśnie tak widzi każdy, kto czuje się niezbyt szczęśliwy. Ciekawe, że inni widzą go jako normalnego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rebbi Re: Tęsknię... 09.06.03, 00:58 nigdy w życiu! :D wiersze pisałam komu innemu, rzecz skończyła się z wielkim hukiem, ochorowywałam to przez rok... teraz staram się byc bardziej "rozważna" niż "romantyczna" ;) pozdrawiam cieplo rebbi Odpowiedz Link Zgłoś