Dodaj do ulubionych

Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany

19.06.07, 13:21
Ilisianow - dobrze napisałeś. Dokładnie chodzi mu o to, żeby mieć dużo wpisów.
Mam takiego kumpla w pracy. Gada dużo, ale bez sensu...
Postanowiłam nie odpowiadać na kilka jego nicków, ale czy uda mi się wykluczyć
je wszystkie?
Chyba po sposobie komunikacji rozpoznam tego goblinopsa.
Obserwuj wątek
    • asidoo Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 13:22
      Przepraszam za zniekształcenie nicku. Będę do ciebie pisać I-now.
      • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 16:34
        Pasuje mi, l-now, brzmi prawie jak el now, czyli miszmasz hiszpańskieh parytkuły oraz "now", czyli teraz (ang.).
        Więc niech będe "Teraz!"
        Tu i teraz. :)
        • ja_adam Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 16:43
          A o kim mówicie- nieostrożne zapytam?
          • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 17:06
            o tym stworze z lasu, o wielkich włochatych łapskach, co go wczoraj Asidoo w Jezioranach o zmroku widziała ;)
            • e_w_a_g_5 Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 17:16
              on już jest usatysfakcjonowany.
              • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 17:24
                pewnie, cieszy się "popularnością" ;)
                • e_w_a_g_5 Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 17:25
                  popularnością wśród lekarzy?
                  • e_w_a_g_5 Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 17:27
                    myślisz,że intuicyjnie wyczuje,że o nim gadamy i zaszczyci nas jakims wpisem? ;)
                  • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 17:27
                    nie tylko ;)
                    • e_w_a_g_5 Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 17:30
                      nie wiem, czy to w porządku, tak obmawiać za plecami?
                      Ale ON chyba przywykł,że życie nie zawsze jest sprawiedliwe
                      • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 17:40
                        niektórzy już rodzą sie z dużymi, włochatymi łapkami
                        i bez ogonka... :(
                        tak już jest, takie jest życie, nasza dola i niedola, oh, czymże jesteśmy wobec wszechświata??
                      • ja_adam Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 17:40
                        znaczy, to nie o mnie chodzi:)
                        • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 17:51
                          no tak, ty nie masz ogonka ;)

ani futerka też. :)

eee, oops
                          ale się nie obrażaj, proszę
                          :)
                          • maureen2 Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 17:56
                            czyżbyś dorabiał na pół etatu jako pies ????
                            • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 18:22
                              css, ale to tajemnica, dorabiam w Carrefour jako żywa maskotka
                              rozdaje ulotki...
                              • asidoo Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 18:25
                                A wiesz, że ja się boję niektórych maskotek?
                                • e_w_a_g_5 Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 18:33
                                  łzy mi pociekły ciurkiem ze śmiechu.........buhahahaha
                                  dawno sie tak nie ubawiłam...
                                  piesku zostań, nie bój sie, oni cie nie pogryza, sami sie boją.
                                  no ciiicho już dobrze... ciocia da cukierka i oranżady i podrapie
                                  za włochatym uszkiem.
                                  Nie straszyc mi psa, to przyjaciele ludzi są
                                  • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 18:35
                                    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                    i nie mogę przestac :)
                                    • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 18:36
                                      i jeszcze :DDDDDDDDDDDDD
                                      ja nie mogę...
                                  • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 18:43
                                    "Nie straszyc mi psa, to przyjaciele ludzi są. No, no, no!"
                                    wiesz, chyba masz rację!
                                    hmm...
                                  • piesbaskervill Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 18:46
                                    kiepscy jesteście,a może badziewiakowie....
                                    To kogo "terapeutyzujecie" i "prowadzicie"....
                                    • asidoo Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 18:52
                                      Ten jest wściekły... Szczepiliście się?
                                      Chyba pognam do sanepidu na wszelki wypadek.
                                      • piesbaskervill Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 18:58
                                        może lepiej popchnąć do gdzie indziej ?
                                        • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:08
                                          wracaj do szkoły, zrobiłeś literówkę
                                      • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:04
                                        wiesz, asidoo, wcale, ale to wcale nie wydaje mi się, żebyśmy byli kiepscy
                                        albo "Badziewiakowie"
                                        zależy, czy ktoś chce dobrze, czy źle
                                        dlatego uważam, że "diabeł" to był jak najbardziej słuszny komplement
                                        do e_w_a_g5
                                        uwaga, on gryzie
                                        on nie ma uszek
                                        on ma ich strzępy
                                        on wyje nocą
                                        jemu ślepia zioną diabelską, rubinową poświatą
                                        on ma długie, brązowe pazury
                                        jemu się ślina wiecznie toczy z pyska pełnego ostrych kłów
                                        on jest sprawcą wszystkich nieszczęśc na świecie
                                        on się cieszy, gdy to wszystko czyta o sobie
                                        to istota z piekieł
                                        od razu go rozszyfrowałem
                                        po burzy, którą tak namiętnie opisywał
                                        pozdrawiam Cię istoto wzięta z tamtąd, skąd pochodzisz
                                        ja wracam do nieba
                                        • piesbaskervill Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:08
                                          pomarzyć dobra rzecz,myslisz,że światopogląd zmieni ci kwalifikacje ?

• lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:09
                                            myślisz, że kwalifikacje zastąpią Ci światopogląd?
                                            • piesbaskervill Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:19
                                              lsilanow,kimkolwiek jesteś w realu,jesteś moim wrogiem i dobrze o tym wiesz.
                                              Nie trać więc czasu.
                                              • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:23
                                                miło spotkac bratnią duszę
                                                pamiętasz, gdzie byliśmy razem?
                                                pamiętasz, jak stamtąd wyleciałes?
                                                • piesbaskervill Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:25
                                                  zadzwoń i przypmnij mi 857192640,bo nie wiem kim jesteś
                                                  • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:38
                                                    ok, jak zjem pizze :)
                                                  • piesbaskervill Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:52
                                                    to dobrze,że przypomiałeś mi pizzę,widziałem jak cię odwołali przez telefon
                                                    żebyś już nie dzwonił :))). Ale nie jest mi to do niczego potrzebne.
                                                  • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:54
                                                    skąd o tym wiesz?!!!
                                                  • e_w_a_g_5 Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:42
                                                    ja to już cie kiedyś widzialam. Pamietasz? Taki wysoki sanitariusz cie
                                                    prowadził na herbate do bufetu.
                                                    ty mu wtedy chciałes uciec, ale byłes w piżamce, z na dworze było -20
                                                    i sie zniecheciłes.
                                                    potem dostałes halloperidol i tak do samego rana spokojnie przelezałes.

Ale to były jaja. Do tej pory prof.Wciórka cie wspomina.
                                                  • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:48
                                                    e_w_a_g5!
                                                    nie daj się nabierac na jego podpuchy
                                                    ten telefon też jest lipny
                                                    znam go, facet nie odpuści
                                                    daj sobie, i jemu spokój
                                                    proszę Cię, nie warto, szkoda nerwów
                                                  • piesbaskervill Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:58
                                                    ewo,ja nie pijam ani herbaty w bufecie,ani w towarzystwie sanitariuszy.
                                                    Pijam ją w zupełnie innym towarzystwie,raz mi docent zaproponował,to wypiłem:))
                                                    Ale on nie umiał jej dobrze zaparzyć, nie odróżniał tez odcieni,nie wiedział
                                                    np.że czerwień ma wiele odcieni,nie wiedział też,że z ułożonych obrazków moż-
                                                    na ułożyć 3 historyjki zamiast jednej,aż zdziwił się,że wszystkie są poprawne:)
                                                  • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 20:02
                                                    mówiłem Ci ewo, nie podpuszczaj go, on jest na to zbyt inteligentny :(
                                                  • piesbaskervill Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 20:06
                                                    wiem znacznie więcej,niż tu ci się zdaje
                                                  • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 20:20
                                                    ok, sorry, szacunek!
                                                  • piesbaskervill Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 20:42
                                                    pograłeś i otrzymałeś wydruk.
                                                    I już nie ma gry.
                                                    Czy to "parcie" wynika z nieodróżniania potrzeb pacjenta od swoich ?
                                                  • e_w_a_g_5 Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 22:14
                                                    o jakim wydruku mowa, moge wiedziec?
                                                    Chodzi o billing?
                                                  • maureen2 Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 22:24
                                                    chodzi o wydruk ze szkoły,w Lublinie i Hajnówce nie ma dobrych fachowców ani
                                                    nauczycieli,ewo.
                                                  • e_w_a_g_5 Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 22:27
                                                    szkoda,że nie znam tych szkól i niczego złego ani dobrego, nie moge
                                                    w związku z tym wiedziec.
                                                    A czemu własnie te szkoły, a nie inne i jak one sie maja do Isilanowa?
                                                    jesli jestes tak dobry, to wyjasnij mi prosze. Lubie sprawy niezrozumiałe
                                                  • piesbaskervill Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 22:55
                                                    nie jestem dobry,wiemy tyle ile nam powiedzą
                                                  • e_w_a_g_5 Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 22:57
                                                    aha jednakowoż dziekuję
                                                  • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 20.06.07, 00:05
                                                    bo imię ich: "Legion"
                                                  • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 22:58
                                                    maureen2, psie baskerville!
                                                    odpie... się od Hajnówki!
                                                    ]:-[>
                                                  • e_w_a_g_5 Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 23:01
                                                    to panowie sie jednak znają :) jakie to miłe, tak sie spotkac na forum.
                                                    A od jak dawnych czasów znajomośc się ciągnie?
                                                    Tu jest wszystko możliwe, mnie juz nic nie zdziwi. Lubie takie wymyslne, pokretne
                                                    historie.
                                                  • asidoo Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 23:03
                                                    Ja lubię Hajnówkę. Mam kilkoro znajomych stamtąd.
                                                  • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 20.06.07, 00:03
                                                    dzięki Asidoo, może sie kiedyś tam spotkamy, co ty na to? ;)
                        • e_w_a_g_5 Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 17:55
                          ja_adam napisał:

> znaczy, to nie o mnie chodzi:)

miałes wątpliwości, czy nadzieję?
    • piesbaskervill Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 18:10
      a dokąd to dziewczynko chcesz zaprowadzić tego pieska ?
    • asidoo Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 18:10
      O matko Boska! Goblinopies już przy nas!
      • lsilanow Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 18:20
        Ratunku! Bijcie w dzwony! Cała wieś niech ucieka, i kryje się na wzgórzu!
    • asidoo Re: Żeby goblinopies nie był usatysfakcjonowany 19.06.07, 19:17
      Tak Ewciu, I-now opisuje jego prawdziwe oblicze. Goblinopies jeszcze się przed
      tobą nie przepotworzył w pełni...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka