zuzanna23 17.06.03, 11:51 Podejrzewam wszystkie kobiety o zakochywanie sie w moim mezu.On jest przystojny,madry.One glupiutkie siwe gaski.Zakochuja sie w nim.Dzwonia,pisza smsy.Nie jestem pewna czy on im ulegnie.Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Mam syndrom mamoniowej IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 17.06.03, 11:55 rozwiedz sie i dolacz do szeregow tych kobiet zdaj nam potem sprawozdanie zuzanna23 napisała: > Podejrzewam wszystkie kobiety o zakochywanie sie w moim mezu.On jest > przystojny,madry.One glupiutkie siwe gaski.Zakochuja sie w nim.Dzwonia,pisza > smsy.Nie jestem pewna czy on im ulegnie.Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
carduus Re: Mam syndrom mamoniowej 17.06.03, 11:56 Bo ja wiem? Leczyc chyba, bo mnie się widzi, że to nie całkiem zdrowe. carduus PS. A w sekrecie powiem Ci, że mylisz się bardzo. Wszystkie babki kochają się na zabój w moim zakontraktowanym. Bo tylko on jest tego wart:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna23 Re: Mam syndrom mamoniowej 17.06.03, 12:14 Bylam u psychatry.Powiedzial mi ze jestem zdrowa.Kazal wynajac detektywa do sprawdzenia meza i chetnych na niego.I sama nie wiem co robic?Jestem w stanie blogoslawionym.To juz 4 dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Mam syndrom mamoniowej IP: *.d1.club-internet.fr 17.06.03, 12:33 zuzanna23 napisała: > Bylam u psychatry.Powiedzial mi ze jestem zdrowa.Kazal wynajac detektywa do > sprawdzenia meza i chetnych na niego.I sama nie wiem co robic?Jestem w stanie > blogoslawionym.To juz 4 dziecko. co do dziecka, to jak juz go nie chcesz to mozesz mi dac - ja z przyjemnoscia co masz zrobic z mezem, nie mam pojecia moze ktos wezmie ? nie bedziesz miala juz problemu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna23 Re: Mam syndrom mamoniowej 17.06.03, 12:35 Jestes cfana.Morzesz hlopa wzac ale ne dzeciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna limba Re: Mam syndrom mamoniowej IP: *.beanfield.net 17.06.03, 22:42 Kochana jak bylam z trzecim dzieckiem w ciazy to tez myslalam z moj maz za kazda poleci takie mialam mniemanie o sobie - czulam sie brzydka, bylam przemeczona i zestresowana. A wiec tak on jest baardzo przystojny ale oddam go z calym przychowkiem no to ktora kobieta bedzie chciala przystojniaka z trojka dzieci kiedy rozniaca wieku miedzy najmlodszym i najstarszym jest 3.5 roku.-tak sobie myslalam.No bo dlaczego facet ma odchodzic ze zwiazku z nakazem placenia alimentow a kobieta z calym ciezarem wychowania dzieci. Po porodzie pomogla mi moja mama- dala mi czas dla mnie i dla nas , zajmujac sie dziecmi. Przeczytalam fantastczne ksiazki Jhana GRaya "kobiety sa z wenus a mezszczyzni z marsa"- teraz rozumiem jak postepowac zeby czuc sie pewnie w moim zwiazku, to daje mi zaufanie do mojego meza. A jezeli bedzie chcial odejsc to go na sile nie zatrzymam ale bede wiedziala ze zrobilam wszysko by zyc w zdrowym zwiazku. Wiecej zaufania do partnera i wiary w siebie - chociaz cie rozumiem. Acha co masz zaplacic detektywowi - wydaj na ciuchy , fryzjera, kosmetyczke- od razu te inne amatorki twojego meza zbledna w twojej wyobrazni Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Mam syndrom mamoniowej 17.06.03, 23:04 a czy on przypadkiem nie jest przywiązany do takiej admiracji ze strony płci nadobnej? ;) bo jeśli tak - to na detox z nim! Odpowiedz Link Zgłoś