synvilla 16.11.07, 21:43 Jak dlugi będzie twój wątek? Czy to będzie jak serial filmowy, ciągnacy się przez kilka lat:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaris_38 ni mom pojęcio 16.11.07, 22:52 no nie wiem dopóki ktoś wpada i coś dopisuje to mi się podoba :) zawsze coś ciekawego zobaczę czemu nie mieć takeigo stałego pozytywnego wątku na którym każdy by mógł zamieścić coś co wydało mu sie piękne wzruszające wesołe przeciez każdy z nas mam w zyciu takie chwile albo w sieci znajduje takie linki do obrazów piosenek wierszy zdjęć czy podobnych takich ja dzięki temu dużo bardzo interesujacych linków złapałam sama coś dopisz coś takiego pięknego co poczułaś jako piękne na pewno cos takiego jest lub było Odpowiedz Link Zgłoś
synvilla Re: dzieki Solaris:=))) 17.11.07, 09:56 Napewno dopisze cosik piknego. Ale ostatnio czuje sie fatalnie, jak mi przejdzie to dopisze:=)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: Solaris, 17.11.07, 13:42 synvilla napisała: > Jak dlugi będzie twój wątek? > Czy to będzie jak serial filmowy, ciągnacy się przez kilka lat:)))) > 2500 postów. A potem Sol założy nowy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 kawałki cudzego swiata 18.11.07, 00:10 a kto to wie czy dożyjemy jutra :) dziś trzeba się cieszyć nieskończenie nawet jak głowa boli nie ma ani chwili do stracenia ani sekundy UWIERZCIE wiec jak coś Elisa zobaczysz piękego to ofiaruj mi proszę kawałek swojego zadziwienia ;) ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś