saper62 Re: kocham malwine 09.08.03, 03:35 ejze, ejze - uwazaj no sobie - ja bylem pierwszy! Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: kocham malwine 09.08.03, 09:50 ej, ej, panowie, ustalmy sobie ze to ja za nia szaleje he he Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: kocham malwine 09.08.03, 13:01 tez bym sie chcial dopisac do listy ... szkoda ze malwina tak daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: kocham malwine 09.08.03, 13:12 Kochanie jest niezle, naprawde niezle,lubienie rowniez nie jest takie kiepsciutkie,sympatia jest ok, a zyczliowsc zawsze na miejscu. Ja wybieram uczucie do Malwiny.... zwane wirtualnym bodzcem rozkoszy i beztroski wysysanym z jej postu wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: kocham malwine 09.08.03, 13:30 o rany o co ci hodzi ? jak ja lubie taka tania pospolita mieszczanska poetyke Odpowiedz Link Zgłoś
szewczyk_dratewka Wybacz Malwino 09.08.03, 14:27 Ale ja kocham Kozę... :)) i inne baranki (dwa) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: Wybacz Malwino IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 23:26 mahoney napisał: > hm szewczyk zoofil ?!!!! *** a ja tam szewczyka rozumiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Wybacz Malwino IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 09.08.03, 23:58 szewczyk_dratewka napisał: > Ale ja kocham Kozę... > :)) > > i inne baranki (dwa) > :)) Humorek wrocil? To dobrze... ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: nie odpłynąłes Rybie? :) n/txt IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 10.08.03, 00:02 procesor napisała: > Odpynalem, ale wrocilem...za goraco, nie da sie nic zrobic.:) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: nie odpłynąłes Rybie? :) n/txt 10.08.03, 00:20 Gość portalu: ryb napisał(a): > Odpynalem, ale wrocilem...za goraco, nie da sie nic zrobic.:) > ryb A u mnie umiarkowanie ciepło. I ja odpływam stad w rejony wzburzonych poduszek. A jak u ciebie Rybie z pośpiechem i szczęściem? :) Dopisz się na moim watku, moze ustalimy czy jest zalezność miedzy szczęściem a spokojem. :)) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: nie odpłynąłes Rybie? :) n/txt IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 10.08.03, 00:24 procesor napisała: > Gość portalu: ryb napisał(a): > > Odpynalem, ale wrocilem...za goraco, nie da sie nic zrobic.:) > > ryb > > A u mnie umiarkowanie ciepło. > I ja odpływam stad w rejony wzburzonych poduszek. > > A jak u ciebie Rybie z pośpiechem i szczęściem? :) Dopisz się na moim watku, > moze ustalimy czy jest zalezność miedzy szczęściem a spokojem. :)) > Dobranoc. > Napewno napisze, jutro rano...mam nadzieje ze bedzie troszke chlodniej. Od kilku dni jest dobrze ponad 30 stopni. zaczyna mi brakowac oddechu. Dobranoc :))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
micaela ???!!! 10.08.03, 00:23 A skad Wy wszyscy wiecie, ze Malwina w ogole istnieje? Moze jest tylko czyims schizofrenicznym wymyslem? Po pewnym rekonesansie opowiadam sie za ta opcja... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: ???!!! 10.08.03, 00:36 wydaje mi sie, ze Malwiny nie da sie wymyslec ;) jakiz to rekonesans, ze takie watpliwosci nachodza?:) pozdrawiam cossa micaela napisała: > A skad Wy wszyscy wiecie, ze Malwina w ogole istnieje? Moze jest tylko czyims > schizofrenicznym wymyslem? Po pewnym rekonesansie opowiadam sie za ta opcja... > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Malwina 12.08.03, 22:52 Wyznanie milosci dla ciebie przez tego czuba to tak jak bym uslyszal ze kocha mnie Mamoniowa.No ta z Amsterdamu! Odpowiedz Link Zgłoś