soul2soul 11.08.03, 10:23 Czy macie to w zwiazku, w ktorym obecnie jestescie? Moze mieliscie? U mnie to juz niestety czas przeszly, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niepokorna_ Re: Pokrewienstwo dusz 11.08.03, 12:15 soul2soul napisała: > Czy macie to w zwiazku, w ktorym obecnie jestescie? Moze mieliscie? U mnie to > juz niestety czas przeszly, szkoda. nie , ale to blad przeszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Pokrewienstwo dusz 11.08.03, 18:20 a jak to bylo, gdy bylo pokrewienstwo? czym sie przejawialo? pozdrawiam cossa soul2soul napisała: > Czy macie to w zwiazku, w ktorym obecnie jestescie? Moze mieliscie? U mnie to > juz niestety czas przeszly, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Pokrewienstwo dusz IP: *.unl.edu 11.08.03, 18:40 soul2soul napisała: > Czy macie to w zwiazku, w ktorym obecnie jestescie? Moze mieliscie? U mnie to > juz niestety czas przeszly, szkoda. Cos tu nie gra kolego. Tzw. soul-mates (pokrewne dusze)napotykajac sie, zostaja z soba juz do konca. To o czym ty mowisz to zwyczajna znajomosc, ktora sie wypalila, najpewniej po opadnieciu pierwszego oczarowania. Ale jest calkiem mozliwe, ze kiedys ta dusza odegra powazniejsza role w twoim zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Pokrewienstwo dusz IP: *.wan.pol.pl 11.08.03, 18:52 Kim jestes, Imagine? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Pokrewienstwo dusz IP: *.unl.edu 11.08.03, 19:17 Gość portalu: *** napisał(a): > Kim jestes, Imagine? a skad ja to mam wiedziec ? ciagle szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Pokrewienstwo dusz IP: 195.136.33.* 12.08.03, 08:40 > Kim jestes, Imagine? hahaha... a czy pytanie nie powinno brzmiec "powiedz swoje imie!" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Pokrewienstwo dusz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.03, 01:14 no własnie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Pokrewienstwo dusz 11.08.03, 23:05 a czy to pokrewienstwo musi byc tylko w zwiazku? bo poza zwiazkiem jest dla niego chyba wieksza szansa ;) cossa soul2soul napisała: > Czy macie to w zwiazku, w ktorym obecnie jestescie? Moze mieliscie? U mnie to > juz niestety czas przeszly, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Pokrewienstwo dusz 12.08.03, 00:12 soul2soul napisała: > U mnie to juz niestety czas przeszly, szkoda. Zaraz, zaraz, jak to pokrewieiństwo w czasie przeszłym? Okazało się że jesteś adoptowana?? Jeśli to czas przeszły to NIE było prawdziwe pokrewieństwo dusz. Proste. Udawanie lub pomyłka.. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Pokrewienstwo dusz 12.08.03, 01:04 A może pokrewieństwo dusz było prawdziwe ale tej osoby nie ma? Tak też się zdarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Pokrewienstwo dusz 12.08.03, 10:58 jmx napisała: > A może pokrewieństwo dusz było prawdziwe ale tej osoby nie ma? > Tak też się zdarza.... To nie ma nic do rzeczy. Śmierć tez nie kończy pokrewieństwa.. dusz tez.. Odpowiedz Link Zgłoś
herezja_2000 Re: Pokrewienstwo dusz 12.08.03, 08:49 Może to zabrzmi jak herezja (?!) ale juz kilka razy zdarzyło się nam przekazać myśli telepatycznie. Ha, ostatnio nawet wstąpiły we mnie nerwacje z niewiadomego wonczas powodu. Później się dowiedziałem, że bardzo pokrewna mi dusza toczyła wojnę nerwów z przełożoną swą... Gdy jest jej źle, tak i ja nie mam najlepszego nastroju. Dziwne to i pokręcone. Ale tak to czuję... Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Pokrewienstwo dusz 12.08.03, 10:12 Ciekawe, czy każdy ma taką pokrewną duszyczkę i kiedy rozpoznać, że to właśnie to. I czy ma się jedną, czy jak się dobrze rozejrzy po wszechświecie, to znajdzie się kilka. Odpowiedz Link Zgłoś