spinline 25.01.08, 20:08 jaka mialam ksywke poprzednia? Ukrywam sie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spinline Re: Kurde molll=)))) 25.01.08, 20:15 Dobra jestes,,, Zmienilam nicka poniewaz pewna osoba podczytuje mnie..... ...ze slownikiem polsko- szwedzkim w reku:=)))) I wie wszytko co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
arwen8 Re: Kurde molll=)))) 25.01.08, 20:17 spinline napisała: > Dobra jestes,,, wiem :) ma się tę intuicję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: Arwen8 25.01.08, 20:17 jestem pod wrazeniem....ja_adam takie medium a nie zgadl. Odpowiedz Link Zgłoś
arwen8 Re: Arwen8 25.01.08, 20:18 spinline napisała: > jestem pod wrazeniem....ja_adam takie medium a nie zgadl. Może nie zwracał uwagę na TREŚĆ postów i Twój STYL? :) Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: Adam lubie cie bardzo! 25.01.08, 20:37 ja_adam napisał: > jestem mówca umarłych, nie żywych:) ..... Wiesz o tym.:=)) tak jak lubie arwen8, czy solaris czy mona, czy wiele innych postaci forumowych. Dlatego nie cche sie ukrywac odrazu wyjasniam dlaczego zmienilam ksywke. A to z duchami jest szczegolnie interesujace. I czesto sie nad tym zjawiskiem zastanawiam. No coz nie rozwiaze tej zagadki dopoty sama nie stane sie duchem. Mysle ze bede duchem z poczuciem humoru:=))) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: No to teraz zgadnijcie:=) 25.01.08, 20:17 czary mary? silwer gold? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 kula u płota 25.01.08, 21:25 jejku poczytałam twoje wątki .. i wycofuję się z propozycji czasem jak kula w płot Odpowiedz Link Zgłoś