zocha78 19.08.03, 12:04 moj ukochany mowi do mnie per dziecko, udziela dobrych rad i strofuje ja juz mam jednago tate, moze olac faceta i poszukac takiego, ktory sie mniej wczuwa w rodzicelstwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pastwa Re: facet czy tata 19.08.03, 12:17 zocha78 napisała: > moj ukochany mowi do mnie per dziecko, udziela dobrych rad i strofuje A zle rady by Cie satysfakcjonowaly ? > ja juz mam jednago tate, moze olac faceta i poszukac takiego, ktory sie mniej > wczuwa w rodzicelstwo? Kup mu lepiej kota albo psa, niech sie ukochany spelnia rodzicielsko. ps. tak na marginesie "dziecko" brzmi i tak lepiej niz gdyby mowil Ci "stara". Odpowiedz Link Zgłoś
zocha78 Re: facet czy tata 19.08.03, 16:40 po "dziecko" nastepuje zwykle c.d.: dziecko, a czy ty myslisz, ze ja mam na takie glupoty czas albo cos w tym stylu dobre rady dotycza glownie ciuchow, np. wszystkie babki to nosza, ty tez muszisz? na zwierzaka sie zdecydowanie nie nadaje, zwierzak mialby mniejsze dylematy niz ja i dalby sobie calkowicie wejsc na glowe (leb, znaczy) mnie by nie nazwal stara, bo sam jest starszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: facet czy tata IP: 195.136.33.* 19.08.03, 12:23 olac, skoro tak strasznie rani uczucia, niech se gamon znajdzie starsza do ktorej nie bedzie mogl tak mowic > moj ukochany mowi do mnie per dziecko, udziela dobrych rad i strofuje > > ja juz mam jednago tate, moze olac faceta i poszukac takiego, ktory sie mniej > wczuwa w rodzicelstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadek Re: facet czy tata 19.08.03, 12:25 a to przestepstwo! Wiesz wiele facetow mowi per dziecko do kobiety. To jest takie emocjonalne, a nie postrzeganie Ciebie jako dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: facet czy tata IP: 195.136.33.* 19.08.03, 12:32 > Wiesz wiele facetow mowi per dziecko do kobiety. > To jest takie emocjonalne, a nie postrzeganie Ciebie jako dziecka. aahaaa... to o to chodzilo..hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: facet czy tata 19.08.03, 16:33 wiesz wszystko zalezy jak Cie tak ogolnie traktuje; rzeczywiscie zdarzaja sie przypadki matkujace/ojcujace partnerom i jesli druga strona nie ma potrzeb bycia pod stalym nadzorem, to sie to udac nie ma prawa; bywa tez i tak, ze sie takie postacie na siebie natkna i oboje maja raj na ziemi; jedno jest nianczone, drugie niańczy; mnie by takie coś doprowadzało do szału, ale może Tobie wcale tak naprawdę nie przeszkadza; karteczka, ołóweczek, spisać wszystkie za i przeciw i pomyśleć czy aby na pewno to jest jego największą wadą; jeśli Ci nie pasuje jego podejście do ciebie, jeśli nie o tym myślałaś myśląc o swoim przyszłym mężu, to sobie go daruj; a tak BTW: ile on jest od Ciebie starszy? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: facet czy tata 19.08.03, 19:56 Nasyp sobie trotylu w odbyta i zrob petarda.Zesraj sie i on odejdzie.Najlepiej na jego kutasa.Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: facet czy tata 19.08.03, 20:01 agresja4 napisała: > olać vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Mnie tez.Lubie takiego soka.Kwoko.Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś