Dodaj do ulubionych

plebiscyt ...

IP: 194.103.40.* 03.01.02, 09:09
poniewaz w ostatnich postach poleciliscie mi korzystac z chwili i czarowac, oglaszam plebiscyt na
fajny sposob zaintrygowania swojego lubego ...

panowie i panie co wprowadzilo (wprowadziloby) was w stan zachwytu osoba, z ktora sie spotykacie :)
Obserwuj wątek
    • pixis Re: plebiscyt ... 03.01.02, 09:45
      moja przyjacioleczka zostala kompletnie rozbrojona jak jej "dochodzacy" wyznal,
      ze nigdy wczesniej nie spotykal sie z dziewczyna, ze nie wie jak postepowac i
      takie tam. byl bardzo zazenowany, ze taki nie zaprawiony, ale ja ta szczerosc
      powalila. oczywiscie prosze nic nie symulowac, ale warto byc soba do bolu, bo
      to daje okropeczne poczucie bezpieczenstwa - tej drugiej osobie,
      • tijo Re: plebiscyt ... 03.01.02, 10:41
        Mój facet zwalił mnie z nóg kiedy wręczając mi pierścionek zaręczynowy zapytał
        mnie "co mam teraz powiedzieć"
    • kwieto Re: plebiscyt ... 03.01.02, 09:56
      Lubie niespodziani - takie w ktorych nie wiem o co chodzi i musze calkowicie
      zdac sie na druga osobe.
      cos w stylu:
      - To pakuj walizki, jutro wyjezdzamy.
      - Gdzie??
      - dowiesz sie w drodze...

no ale to nie musi byc podroz gdzies, liczy sie nowe, nieznane...
    • Gość: masaker Re: plebiscyt ... IP: 195.187.97.* 03.01.02, 12:24
      Mnie z reguły starczała sama obecność tej osoby (piszę w czasie przeszłym, bo właśnie zostałem
      sam). Ale powiem szczerze - najbardziej we wszystkich moich przyjaciółkach lubiłem te duże,
      wpatrzone we mnie oczy. Szkoda, że teraz zostało mi już tylko lustro. Co za upadek!
    • Gość: charlie Re: plebiscyt ... IP: 217.11.133.* 03.01.02, 12:48
      Masz troszkę pieniążków? Propozycja kolacji w restauracji meksykańskiej będzie
      napewno dla niego dużym zaskoczeniem. A zapewniam że po wyjsciu z kolacji
      będzie zachwycony!!!
    • taira Re: plebiscyt ... 03.01.02, 13:06
      Wyjechalam na kilka dni ( było po klotni). Po powrocie w sypialni na poduszce
      były rozrzucone kwiaty, list i kaseta. W liście pisalo, wlacz kasete - były
      nagrane moje ulubione kawalki, w piecyku ulubione potrawa i wysmienite wino.
      Palce lizac.
    • Gość: Verka Re: plebiscyt ... IP: 194.103.40.* 03.01.02, 14:37
      mysle mysle mysle...
      chcialbym cos niebanalnego wymyslec, cos nowego, cos co sie nie zdarza i cos na co inny nie
      wpadnie...

a poki co ubiegl mnie moj luby i ogladamy chyba w nocy shreka ...
      wiec teraz pilka po mojej stronie boiska, ha!

sos!!!
      mysle mysle mysle...
    • Gość: lia Re: plebiscyt ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.02, 14:45
      Dostałam ogromny bukiet tulipanów, które mój Luby przywiózł mi wracając z
      delegacji w Holandii. Najdziwniejsze było to, ze jechały w lecie, w bagażniku
      auta wiele godzin a stały w wazonie jeszcze bardzo dłuuugooooooo. SUPER.
      • Gość: Iga Re: plebiscyt ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 13:51
        Wiesz Verka....jak tak czytam wszystkie wypowidzi, to utwierdzam sie w
        przekonaniu, ze nie ma na to regul....cos, co jednych rozbraja innych irytuje,
        ale ok., skoro kazdy mowi w swoim imieniu powiem co ja bym zrobila, zeby
        rozbroic lubego, a Ty moze znajdziesz wsrod tych wypowiedzi cos dla siebie :).
        ujme to tak: "gdy nie bawi Cie juz swiat zabawek mechanicznych, kiedy meczy Cie
        bol-niefizyczny. Zamiast sluchac bzdur, glupich telefonicznych wrozek zza 7
        morz....spytaj siebie, czego pragniesz...
        Bosa DO NIEGO przyjdz i od progu bezwstydnie powiedz MU czego chcesz...Sluchaj
        jak dwa serca bija, co ludzie mysla, to nieistotne...:)
        Pozdrawiam i...powodzenia any way. Iga
    • Gość: tina Re: plebiscyt ... IP: 194.204.144.* 10.01.02, 14:43
      ...tak zwyczajnie: wspólny wieczór,ogień w kominku, długie gadanie pzy dobrym
      winie, my przytuleni ...
      marzenia, ale może...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka