Gość: ja IP: 217.153.84.* 27.09.03, 07:46 Jak mam sie bawic tym testem skoro czesc odpowiedzi zajmuje reklama Gazety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trudna Re: Teściowie - psychozabawa IP: *.grakom.net / 192.168.1.* 30.12.03, 13:03 trudno powiedzieć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC Teściowie to też ludzie IP: 213.17.204.* 08.03.04, 10:13 I jak to ludzie są dobrzy i źli. Trafić złą teściową to rozpacz. Sprawdziłem na własnej skórze. I podkreślam to nie problem złej teściowej a ZŁEGO CZŁOWIEKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Teściowie to też ludzie IP: 172.20.6.* 10.03.04, 08:33 Moja teściowa właśnie wymeldowuje swojego syna(który wpłacił wkład na to mieszkanie),ponieważ nie daje jej pieniędzy, jak wtedy gdy był kawalerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reniucha Re: Teściowie - psychozabawa IP: 153.19.178.* 07.04.04, 09:45 Teście to instytucja niepotrzebna. Teściowa bynajmniej moja to ta typowa z kawałów, która od zamążpójcia zatrówa mi życie.Jak tak dalej będzie to sie chyba rozwiodę, bo mąż żeby nie urazić mamuśki zawsze jest po jej stronie, mam juz tego dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Teściowie - psychozabawa IP: 172.20.6.* 14.05.04, 20:38 Gość portalu: reniucha napisał(a): > Teście to instytucja niepotrzebna. Co za bzdury. Bez moich teściów nie mogłabym pracować i zarabiać pieniędzy, bo musiałabym być z dzieckiem, moje dziecko nie umiałoby kochać babci i dziadka. Nie moglibyśmy nigdzie wyjść, bo nie moglibyśmy małego zostawić. Nie miałby mi kto doradzić w różnych sprawach. Ja kocham moich teściów, prawie tak jak moich rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgoś Re: Teściowie - psychozabawa IP: *.chello.pl 13.08.04, 00:22 Ja tam lubię swoich teściów, oczywiście pewnie gdybyśmy razem mieszkali po 3 dniach zabiłabym teściową, ale szczerze mówiąc to nie wtrącają się w nasze sprawy, pomagają nam finansowo... Pewnie, że niektóre rzeczy mnie wkurzają, ale w każdym człowieku jest coś co nas irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
5krynia Re: Teściowie - psychozabawa 13.08.04, 07:38 Monia napisała > Ja kocham moich teściów, prawie tak jak moich rodziców Monia gratuluję ,to rzadkość i wielkie szczęście dla obu stron.Mój mąż też mówi ,że ma najlepszą teściową na świecie.Kocha ją bardziej niż swoją mamę,która wyrządziła nam wiele krzywdy (obcy ludzie są wielokrotnie sobie bliżsi).Dlaczego tak jest?Odwieczne pytanie i problem. Odpowiedz Link Zgłoś
majteczkii Re: Teściowie - psychozabawa 14.08.04, 01:55 Ja na swoja tesciowke tez nie nazekam.Jest czlowiekiem. Tescia niestety nie dane mi było poznac. Mój mąż tez moja mame lubi...Ale mieszkamy sami, więc jest duzo łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś