egzostatyk 25.07.08, 02:23 czy można wykonać ten test(chodzi tu o test MMPI) w internecie?nawet za odpłatnością ale można? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aidka Re: test MMPI w internecie 25.07.08, 13:18 nie wiem, czy jest - wystukaj hasło i sprawdź. ale ja uważam, że, klucz to za mało - test powinien interpretować psycholog. Odpowiedz Link Zgłoś
egzostatyk Re: test MMPI w internecie 25.07.08, 22:11 tak ale mi chodziło właśnie o taką interpretację żeby przyszła meilem.mogłbym zapłcić przez sms albo na konto,obojętne Odpowiedz Link Zgłoś
favour Re: test MMPI w internecie 26.11.08, 20:37 Nie istnieje internetowa wersja testu MMPI. Zresztą w przypadku osób "zdrowych" nie jest on ani trafny, ani rzetelny. Dobrze sprawdza sie w diagnozie osób zaburzonych. Można wykonać go w poradniach psychologicznych, także prywatnie, odpłatanie. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna00007 Re: test MMPI w internecie 26.05.15, 23:09 Chciałam zapytać czy dawanie testu MMPI- 2 w wersji papierowej do domu dla pacjenta jest zasadne i etyczne? Czy jednak przy wykonywaniu testu powinien być psycholog? Odpowiedz Link Zgłoś