spinline 30.11.08, 16:06 Ech te symbole, poznalam bardzo serio pana w necie na serio sprawy chodzi o nauke programu, a on ma takiego nicka "Steve69" i po co ludzie to robia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeka.suf Re: 2big40 30.11.08, 16:26 a co jest niepowaznego w nicku steve69? czy moze chodzi o jakies inne ' rzeczy', jakos nie lapie... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.suf Re: 2big40 30.11.08, 16:31 coz, nadal nie lapie ... --- lobotomia przebiega pomyslnie Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Re: 2big40 30.11.08, 22:01 rzeka.suf napisała: > coz, nadal nie lapie > ... > --- > lobotomia przebiega pomyslnie 2big40 = Na polski będzie Zbyt duży otrzyma "O" w aspekcie deksu... Steve 69 to po prostu facet ktoremu stoli w oralu . Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.suf Re: 2big40 30.11.08, 23:47 '2big40 = Na polski będzie Zbyt duży otrzyma "O" w aspekcie deksu... Steve 69 to po prostu facet ktoremu stoli w oralu' no i? jesli nie wtraca przasnych/ oblesnych wstawek, to - dla mnie - moze sie nazywac jak zechce. a jesli wtraca - to chocby zwal sie nobliwym jakims imieniem - omijam. choc - oczywiscie - nick moze byc przyneta/ zapowiedzia perypetii. ps: niektorzy maja bardzo ' seksowne' nazwiska i ich nie zmieniaja. zastanawiajace, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
ca-ti Re: 2big40 30.11.08, 19:45 spinline napisała: > No czytaj ciutke uwaniej:-))) > > Co za arogancja! Zamiast wyjaśnić o co Ci chodzi, jak ktoś sygnalizuje, że Cię nie rozumie, Ty odpowiadasz jak wyżej, eh... A ja Ci radzę - pisz ciutkę UWAŻNIEJ! I dodam, że ja również nic nie zrozumiałam. Okazuje się, że pisanie zgodnie z zasadami polskiej ortografii, a przy tym umiejętność składnego wyrażania myśli, to duża sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
malakas Re: 2big40 30.11.08, 20:02 Hyperwitaminizm, galaktomania i szok tlenowy. A przede wszystkim DYSLEKCJA :-) Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: 2big40 30.11.08, 21:08 Ty sie tak nie podniecaj tak szybko.Cos ognista jestes. Albo zmien forum dla ludzi o twoim profilu ambicji, o ile w ogole ktos bedzie chcial z toba rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: 2big40 30.11.08, 21:27 ooo, panie psycholozki ustalaja, ktora bardziej chorzutka Odpowiedz Link Zgłoś