marusia_ogoniok 01.11.03, 19:52 Chcem na grzyby.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 19:56 Gość portalu: Mi napisał(a): > gdzie i jakie? Raczej do lasu.... i na prawdziwe LSD mam tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.nsm.pl 01.11.03, 19:59 ale z SLD to nie ma niczego wspólnego? A masz i dla mnie trochę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:07 teraz to już musztarda PO grzybach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 19:56 albo może pytanie powinno brzmieć z kim? i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 19:58 Gość portalu: Mi napisał(a): > albo może pytanie powinno brzmieć z kim? i po co? less.... do lassa.. po lissanie... po grzybach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:00 hm.... brzmi to dość dwuznacznie.... nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:00 najlepsze grzyby są na placu Pigalle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:02 a Marusia lubi je tylko jesienią..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:03 czy marusia to panna.zuzanna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:05 nieeee, to panna Agnieszka, co sama nie mieszka...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:06 przecież to "Alicja już tu nie mieszka" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:02 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > najlepsze grzyby są na placu Pigalle ; właśnie szukam Zuzanny coby mi świeżą partię przysłała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:04 to Ty sama nie masz swojego grzyba...:(?????? , że nowa partia Ci potrzebna... to to SLD już nie wystarcza...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:04 U nas rosną od razu suszone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:06 "u nas"? znaczy gdzie? Bo u nas tylko marychowane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:07 Ty z Maroka piszesz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:11 ja jestem girlfriend nie gorillfriend ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:17 a nie grillafriend? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:06 Mi napisała: >hm.... brzmi to dość dwuznacznie.... nie uważasz? Nie uważam... stawiam sprawę jasno: less, lissanie, grzyby, i jeszczio raz lissanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:08 a lessi? mam ją zabrać ze sobą, ona też lissać umie...... Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:13 Gość portalu: Mi napisał(a): > a lessi? mam ją zabrać ze sobą, ona też lissać umie...... Umi nie umi, lessi wróć do Papatkowa... ja chcem Mi ...netkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:16 to czeba biec na FCosmopolitan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:16 U mnie w Maroku tylko Mi.na..rety.....Ale jestem za..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:23 minarety są to budowle wysoce nieprzyzwoite ;) każdy architekt Wam to powie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:24 czy dlatego, że taaaakie dłuuuugie i smuuuukłe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:25 tak, kształt mają diabelski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:10 oj marychna, zaraz politzei przyjedzie i to na sygnale... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:12 to se tyż polisse.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:14 Może nie policja tylko BORowiki, hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:18 less Mi netka w lesie nie w Mi narecie, jutro... kto za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:20 jestem za...a nawet przeciw...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:24 ja przeciw :) chłodno trochę o tej porze roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:26 no to pierwej trza troche po lessie polatać..... tak dla rozgrzewki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:27 tak, przelecieć się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:30 "przeleć mnie" to słowa egzotyczne.... prawie jak z Maroka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:34 albo jak z Forum Samoloty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:19 z nich kiepskie kozaki....:9 Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:24 Gość portalu: Mi napisał(a): > z nich kiepskie kozaki....:9 wiem, ze kiepskie... a tójeczka z girlf?.... może zachciczy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:26 a skąd wiesz, ze BORowiki kiepskie, hihi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:28 moja wyobraźnie Mi tak podpowiada...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:31 a...to musi być fakt faktyczny więc. a jak nie BORowiki to co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:32 a bywają fakty niefaktyczne????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:35 bywaja tzw. fakty prasowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:37 a może nie prasowe, tylko prasowane??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:41 ale why prasowane? czyli najpierw wymięte, tak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:48 najpierw wymiona.... później sie doi.... grac można...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:29 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > a skąd wiesz, ze BORowiki kiepskie, hihi? ;) nie znanych grzybów nie zbieram... co to jest BOR? Biuro Obsługi Ruchających? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:31 BOR- znaczy Bardzo Ochoczo Ruchający... Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:35 Gość portalu: Mi napisał(a): > BOR- znaczy Bardzo Ochoczo Ruchający... BOR do Papatkowa...wróć! razem z lessi.... ja chcem less Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:40 a jeśli polessujemy razem, to..... co Mi zrobisz??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:42 najbierw by Cie musiał złapać, a coś tchu mu brak ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:50 O! A jak jęzorrr wywiesił...........:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:51 a kły ma? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:53 właśnie, właśnie - wywiesza się flagę a nie jęzor! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:56 A kto sie poddaje? Bo ja na pewno nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:57 Ja też nie! czyli żadnych wywieszek pukico ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:58 W razie czego pomocy udzielam wszelakiej dr MM...inecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:01 załóż taki wątek "dr MMinecki - porady wszelkie, czynne zwłaszcza po ciemku" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:02 Ino powiedz Inecki, jak to się czyni??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:04 tego się nie da powiedzieć, to mozna tylko pokazać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:06 Gość portalu: Mi napisał(a): > Ino powiedz Inecki, jak to się czyni??? Za friko? hehehe Za friko to robię, a nie mówię i PS. Nigdy po ciemku:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:08 > i PS. Nigdy po ciemku:D słusznie. bo trzeba widzieć dokładnie z kim człowiek przestaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:15 Przestaje? Ja tam wole prze..legiwać? przelatywanie na leżąco & inne kamasutry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:21 do leżenia lgną tylko lenie patentowane, hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:37 pierwsze słyszę, żeby zasypiać w trakcie akcji ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:42 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > pierwsze słyszę, żeby zasypiać w trakcie akcji ;)))))))) Widać nie każda akcja budzi reakcję...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:43 nie budzi? ale kto zaczyna nieobudzony właściwie ??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:33 matkoicórko! tak z grubej rury? ;) BOR = Borowiki Opieńki i Rydze. a które grzyby znasz? gąski? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:36 znam O!pieńki, maś!laki, qrwki, zajebiste zajączki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:40 to Ty jesteś niezły doktor rehabilitowany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:42 nie, ja jestem profesor nadzwyczajny....w swej zwyczajności Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:43 na jutro surojadkę less... no to jak będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:45 w kwestii lasu? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:46 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > w kwestii lasu? lasu z lessaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:50 a czy ja jestem Czerwony Kapelutek żeby się po lasach szlajać ;) jeszcze mię kto skonsumuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:17 to chyba masz ż za sobą..... tę konsumpcję....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:19 mam nadzieję, że nie wszystko już za mną, hihi ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:57 no to w końcu z kim chcesz iść??? Z grilemfriendem czy z Mi netką?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:59 zazdrośnictwo porasta ten las ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:46 pożyjemy, obaczymy..... polessujemy.....A co będzie? -co ma być! Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:52 Gość portalu: Mi napisał(a): > pożyjemy, obaczymy..... polessujemy.....A co będzie? -co ma być! Idę na to... masz coś przeczytane w temacie Mi netki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:54 wiem wszystko!!! o czym marzy dziewczyna, gdy dorastać zaczyna..... Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:57 Gość portalu: Mi napisał(a): > wiem wszystko!!! o czym marzy dziewczyna, gdy dorastać zaczyna..... dziewczyna, gdy dorastać zaczyna to se nuci: cieszę się, cieszę się, że mi cycki rosną... dupcia Mi się zaokrągla, cipka pachnie wiosną... a mamy jesień... i mało czasu na śpiewanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:59 śpiewać każdy może, Mi wychodzi lepiej a Ci gorzej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:01 Gość portalu: Mi napisał(a): > śpiewać każdy może, Mi wychodzi lepiej a Ci gorzej...:) Skąd wiesz że gorzej? Przerabiałam Pana Tadeusza na filozofii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:02 chiba raczej hrabiego F ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:04 To było go grillfriend, nie do Ciebie Marycha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:05 Ty się Mi nie znasz na muzyce ani ani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:55 A Ty? co masz przeczytane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:56 marusia nie czyta - ino pobieżnie przelatuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:07 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > marusia nie czyta - ino pobieżnie przelatuje ;) Czyta, czyta... wiem że od chwili gdy ich ślubna przywiazła kareta, Tadeusz miał myśl jedną, myśl ta to MI neta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:09 :))) ale w końcu został usatysfakcjonowany czy nie bardzo? bo ja nad klasykę przedkładam awangardę to i nie znaju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:13 Marycha mówi właśnie o awangardzie, bo to mowa o 13 księdze.... tej "niewydanej" dla światła dziennego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:15 jak co nievydane, to nie avangarda tylko klasyka tajna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:14 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > :))) > ale w końcu został usatysfakcjonowany czy nie bardzo? > bo ja nad klasykę przedkładam awangardę to i nie znaju ;) Mi neta - sztuka podówczas na Litwie nie znana, dziś juz rozpowszechniona chociaż źle widziana, przez strzegące swych córek sędziwe matrony i przez księży, którzy "nierząd" gromią z ambony... ...ale Mi się nie boimy... sędziwych z Papatkowa ani kleryków z Uniwerku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:18 atam nie znana - ofkors, ze znana :) wszak Tatary ją przywlekły! zaprawdę powiadasz więc, że "nie dla przyjemności mojej lecz dla chvały Tvojej" papatkowscy obywatele porządni pragną? o yesoochryście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:22 co ja chrzanię, haha :))))) oni co inszego przywlekli...ekskjuzemła zaćmienie mózgu :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:24 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > atam nie znana - ofkors, ze znana :) > wszak Tatary ją przywlekły! > > zaprawdę powiadasz więc, że "nie dla przyjemności mojej lecz dla chvały Tvojej" > > papatkowscy obywatele porządni pragną? o yesoochryście... Wszystko co czynimy na chwałę Pana /...Tadeusza/ jest... a to idzie ze wschodu i są to nasze wartości rdzenne... a Papatkowcy niech se Hallowina w Unii zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:30 ze wschodu? ze wschodu Francy? ;))) papatkowscy tym się różnią od normalnych, ze instynktu zycia nie posiadaja - fakt. dobrze - jest szansa więc, ze wymrą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:23 skoro się nie boimy, to czemu tego nie czynimy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:23 kto nie czyni ten nie czyni... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:26 Mówię do do Maruśki..... już my wiemy o co Mi chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:31 Gość portalu: Mi napisał(a): > Mówię do do Maruśki..... już my wiemy o co Mi chodzi.... Wiemy i bierzemy się za to... o której na nieszporach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:34 nie wiem.... może eroska załatwię...będzie szybciej w ta i wew ta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:36 "ściąć ich!" wrzasnęła Królowa Kier ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:37 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > "ściąć ich!" wrzasnęła Królowa Kier ;))))))))))))) ściąć??? czy "wyciąć"? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:41 Eroskiem poręczniej jakoś.... myślisz, że po takim lessaniu zapomnę o moim przełozonym w robocie z którym mam bajeczny seks bez uczucia, a także o tych dwóch z których żadnego nie mogę wybrać bo Mi ciągle stoi... przed oczami tamten trzeci co jest śmieciem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:47 ja mam nadzieję, że Ty w ogóle zapomnisz o Bożym świecie a nie tylko o śmieciu... Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:54 Gość portalu: Mi napisał(a): > ja mam nadzieję, że Ty w ogóle zapomnisz o Bożym świecie a nie tylko o > śmieciu... Ja mam taka pewność nie tylko nadzieję ale... jak przyjdzie do mnie e-mail od girlf np. to nie będę musiała wołac o pomoc do Klakiernetów czy jak im tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 22:05 Mi, o bożym to akurat nietrudno zapomnieć, hihi ;) sztuka zapomnieć o całej reszcie czeluści piekielnych ;) A Ty Marusiu - paciorek i siusiu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:41 wycięcie nie zapobiega nawrotom, hihi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 22:17 Mi... jutro sobie po lissujemy na całość, rano zgadamy się co do godziny i eroska... lissuję Ciebie na dobranoc... ściskam girlf... innym razem ją zabierzemy. Jeszcze tylko klakierneta przeczytam jako długą grę wstepną.... przed jutrzejszym; zawsze gdy ich czytam, rozkładam nogi z rozkoszy... buuuuuuzi.... M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 22:25 No myślę, że wszystko pójdzie po naszej myśli, to i dys-kusja jakaś się wywiąże . Nie bądź Zośka Rozkraczewska i daj sobie na wstrzymanie z tym czytaniem. No ewentualnie przeleć temacik, albo lissnij i do juterka. Buźka na dobrą nockę, ja też juz lecę pod piernaty....Może jakie grzyby Mi się przyśnią???:))) Buuuuuuzi, paaaaaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 22:33 Gość portalu: Mi napisał(a): > No myślę, że wszystko pójdzie po naszej myśli, to i dys-kusja jakaś się > wywiąże . Nie bądź Zośka Rozkraczewska i daj sobie na wstrzymanie z tym > czytaniem. No ewentualnie przeleć temacik, albo lissnij i do juterka. Buźka > na dobrą nockę, ja też juz lecę pod piernaty....Może jakie grzyby Mi się > przyśnią???:))) Buuuuuuzi, paaaaaaaaaa. dys - kusja to będzie w erosku, ja wypadam ściskając wszystkich i Adminka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 22:36 ja się z Wami nie mogę prowadzać, bo czuję, że Wy mnie na manowce wyprowadzicie i się nie pozbieram z rozumem ;) i skończę marnie jak ta Telimena w kwestii mruvek :) no, ale śpijcie słodko niegrzecznicy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 19:45 Mnie tez gg padło.... A jak po grzybowaniu???? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 19:51 Gość portalu: Mi napisał(a): > Mnie tez gg padło.... A jak po grzybowaniu???? nie po grzybobraniu, tylko po lessie i lessaniu... lepiej być nie mogło...sama wiesz... ja z tego wszystkiego robię teraz: nie żyje się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 19:54 ja tam niczego nie wiem.... a może Mi powiesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 20:00 Gość portalu: Mi napisał(a): > ja tam niczego nie wiem.... a może Mi powiesz???? Nie znam profilu psychicznego admina... czy jak to się nazywa... jeszcze tego nie ustalili na tym forum... znaczy jaki ma mieć... żeby wycinał o napędach elektrycznych klakiera...a lessanie zostawiał.... moje lessanie tylko! innych niech rżnie... w napędy... .. w końcu ja też lessałam więc chyba wiesz jak było... a komandos wiedzieć nie musi.... postaw ocenke tylko... w skali 1-6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:06 666.....ale to nie jest numer żadnego pogotowia.....to skala, o którą pytasz...No, a Mi co postawisz???Mam na myśli ocenę... Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 20:09 Gość portalu: Mi napisał(a): > 666.....ale to nie jest numer żadnego pogotowia.....to skala, o którą > pytasz...No, a Mi co postawisz???Mam na myśli ocenę... Jeśli do tych archanielskich szóstek dodam silnia będzie Pani usatysfakcjonowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:14 Odpowiem silnie i stanowczo:tak! Czyli diabelsko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 20:19 dajcie spokój koleżanki... co to są za przechwalanki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 20:19 Gość portalu: Mi napisał(a): > Odpowiem silnie i stanowczo:tak! Czyli diabelsko! Musowo powtórka... proponuję środa, Kukułcze Gniazdo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:20 Sądzisz, że w kukułczym da się pollesować...? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 20:25 Gość portalu: Mi napisał(a): > Sądzisz, że w kukułczym da się pollesować...? Kukułcze Gniazdo to twój teren administracyjny... Twoje rządy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:26 nie okręcaj kukułki ogonem... bo nie wiem, jak mam rzadzić..:) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 20:30 Gość portalu: Mi napisał(a): > nie okręcaj kukułki ogonem... bo nie wiem, jak mam rzadzić..:) Rządź tak aby się żąć dało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:38 Maruśka! Nie poznaję Cię....Albo powiem inaczej: uczę się Ciebie każdego dnia, nie wiedząc co dzień następny da... No to pożącimy...jak będzie można Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 20:42 Gość portalu: Mi napisał(a): > Maruśka! Nie poznaję Cię....Albo powiem inaczej: uczę się Ciebie każdego dnia, > nie wiedząc co dzień następny da... > No to pożącimy...jak będzie można Powiem krótko: środa, Alaska, Kukułcze... naznacz wremia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:47 wiesz przeca, kiedy doma jestem....a ja nie wiem, kiedy to kopanko ukończysz...Więc może Ty powiedz kiedy chcesz przybyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re:Mi IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:56 Komandos..... czego nie napisałbyś.... od razu wiadomo, że Ci słoma z odbytu wychodzi... "Oligofrniczny maniak inwektyw"- qrcze blade.... ale Ty jestes mocny!! a żebyś tak jeszcze wytłumaczył z czym to sie je..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re:Mi IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 21:05 Widzisz.... gdybyś wiedział co gadasz, to byś umiał innych oświecić...a Ty tylko ściamniasz....oj! ściemniasz ch..., że aż nie-Mi-ło się patrzy... więc spadaj, boś cieńki... Odpowiedz Link Zgłoś
antyk1 Re:Mi 02.11.03, 21:08 Wlasnie.Zostaniesz ty,girlfriend,komandos,marusia ogonkowa i kilku innych > Gość portalu: Mi napisał(a): > Widzisz.... gdybyś wiedział co gadasz, to byś umiał innych oświecić...a Ty > tylko ściamniasz....oj! ściemniasz ch..., że aż nie-Mi-ło się patrzy... więc > spadaj, boś cieńki... Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Re.marusia ogonkowna 02.11.03, 21:20 hahhahahahahahha Komandos, pójdź dziecię ja cię uczyć każę: "Zaczynam miec jakies ojcowskie uczucia w stosunku do tego czlowieka. On tu w jakims celu przybyl na to Forum. Moze wlasnie po to, by nas zmienic ? Tak sobie mysle, ze gdyby nas mogl spotkac w realu, bylby bardzo zawstydzonym chlopcem, ale tez mysle, ze otworzylby sie po jakims czasie. Jego dusza krzyczy: hej jestem tu, to tylko potrafie, czy jest dla mnie male miejsce wsrod was ? jest komandosie to miejsce. siadaj tu z nami. potrzebujemy cie. nawet nie wiesz jak bardzo." To z Freuda... patrz qrwa jacy o tobie piszą... siadaj brachu i otwórz się, flaszkę też otwórz... kawała jakiego znasz azbestowego? Zawołamy girlfrienda.... damy ci buzi... a potem takie wpierdol, że się przeinkarnujesz 10 razy... daj mi swoje gg... jeśli jesteś naprawdę bystrzak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Re.marusia ogonkowna IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 21:24 on tylko g.... może dać... Na gg nie licz, bo on od g-noju dopiero sie oderwał. I po co w ogóle wdawać się z takim w dyskurs???? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Re.marusia ogonkowna 02.11.03, 21:30 Gość portalu: Mi napisał(a): > on tylko g.... może dać... Na gg nie licz, bo on od g-noju dopiero sie > oderwał. I po co w ogóle wdawać się z takim w dyskurs???? Przytoczyłam autentyczny cytat z Freuda... spoko... nie wiesz jeszcze z kim gadamy... on też nie wie.... ale jeśli jest taki bystrzak za jakiego się ma....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Re.marusia ogonkowna IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 21:37 Ale on z pewnością nie wie... Ja lecę już pod kołderkę.... Czekam na jutrzejszy dzień, coby tradycji stało się zadość...Wiesz chyba o czym mówię...Dobrej nocki życzę...Paaaa Odpowiedz Link Zgłoś
antyk1 Re: Re.marusia ogonkowna 02.11.03, 22:28 Szczerze zycze ci duzo,duzo zdrowia. PS wiersz napisales piekny,na czasie.Dajacy duzo do myslenia.Zwlaszcza ostatnia strofa.Trzymaj sie w zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Re.marusia ogonkowna 02.11.03, 22:40 antyk1 napisała: > Szczerze zycze ci duzo,duzo zdrowia. > PS wiersz napisales piekny,na czasie.Dajacy duzo do myslenia.Zwlaszcza ostatnia > strofa.Trzymaj sie w zdrowiu. Wzajemnie... ale to nie tak jak w tym kawale co to lekarz idący na urlop wszystim pacjentom mówił dowidzenia a panu panie Kowalski żegnaj....:) Mam nadzieję.... że będziesz mi kiedyś jeszcze lepiej życzył... to poka.... Odpowiedz Link Zgłoś
antyk1 Re: Re.marusia ogonkowna 02.11.03, 22:44 Uczmy sie wszyscy.Niekoniecznie na pamiec.Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś