Dodaj do ulubionych

Grzybobranie

01.11.03, 19:52
Chcem na grzyby....
Obserwuj wątek
    • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 19:53
      gdzie i jakie?
      • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 19:56
        Gość portalu: Mi napisał(a):

> gdzie i jakie?
        Raczej do lasu.... i na prawdziwe LSD mam tutaj
        • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.nsm.pl 01.11.03, 19:59
          ale z SLD to nie ma niczego wspólnego?
          A masz i dla mnie trochę...:)
          • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:07
            teraz to już musztarda PO grzybach ;)
    • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 19:56
      albo może pytanie powinno brzmieć z kim? i po co?
      • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 19:58

> albo może pytanie powinno brzmieć z kim? i po co?

less.... do lassa.. po lissanie... po grzybach...
        • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:00
          hm.... brzmi to dość dwuznacznie.... nie uważasz?
    • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:00
      najlepsze grzyby są na placu Pigalle ;)
      • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:02
        a Marusia lubi je tylko jesienią..:)
        • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:03
          czy marusia to panna.zuzanna? ;)
          • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:05
            nieeee, to panna Agnieszka, co sama nie mieszka...:(
            • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:06
              przecież to "Alicja już tu nie mieszka" :)))
      • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:02
        Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> najlepsze grzyby są na placu Pigalle ;
        właśnie szukam Zuzanny coby mi świeżą partię przysłała...
        • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:04
          to Ty sama nie masz swojego grzyba...:(?????? , że nowa partia Ci potrzebna...
          to to SLD już nie wystarcza...:)
        • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:04
          U nas rosną od razu suszone ;)
          • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:06
            "u nas"? znaczy gdzie? Bo u nas tylko marychowane....
            • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:07
              Ty z Maroka piszesz? ;)))
              • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:09
                A Ty z Kongo?
                • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:11
                  ja jestem girlfriend nie gorillfriend ;D
                  • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:17
                    a nie grillafriend?
    • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:06
      Mi napisała:
      >hm.... brzmi to dość dwuznacznie.... nie uważasz?

Nie uważam... stawiam sprawę jasno: less, lissanie, grzyby, i jeszczio raz
      lissanie
      • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:08
        a lessi? mam ją zabrać ze sobą, ona też lissać umie......
        • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:13

> a lessi? mam ją zabrać ze sobą, ona też lissać umie......
          Umi nie umi, lessi wróć do Papatkowa... ja chcem Mi ...netkę...
          • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:16
            to czeba biec na FCosmopolitan ;)
          • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:16
            U mnie w Maroku tylko Mi.na..rety.....Ale jestem za..:)
            • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:23
              minarety są to budowle wysoce nieprzyzwoite ;)
              każdy architekt Wam to powie :)
              • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:24
                czy dlatego, że taaaakie dłuuuugie i smuuuukłe?
                • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:25
                  tak, kształt mają diabelski ;)
      • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:10
        oj marychna, zaraz politzei przyjedzie i to na sygnale... :))))
        • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:12
          to se tyż polisse....
          • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:14
            Może nie policja tylko BORowiki, hihi ;)
            • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:18
              less Mi netka w lesie nie w Mi narecie, jutro... kto za?
              • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:20
                jestem za...a nawet przeciw...:)
              • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:24
                ja przeciw :)
                chłodno trochę o tej porze roku ;)
                • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:26
                  no to pierwej trza troche po lessie polatać..... tak dla rozgrzewki...
                  • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:27
                    tak, przelecieć się ;)
                    • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:30
                      "przeleć mnie" to słowa egzotyczne.... prawie jak z Maroka...:)
                      • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:34
                        albo jak z Forum Samoloty ;)
            • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:19
              z nich kiepskie kozaki....:9
              • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:24

> z nich kiepskie kozaki....:9

wiem, ze kiepskie... a tójeczka z girlf?.... może zachciczy...?
                • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:26
                  a skąd wiesz, ze BORowiki kiepskie, hihi? ;)
                  • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:28
                    moja wyobraźnie Mi tak podpowiada...:)
                    • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:31
                      a...to musi być fakt faktyczny więc.
                      a jak nie BORowiki to co? :)
                      • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:32
                        a bywają fakty niefaktyczne?????
                        • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:35
                          bywaja tzw. fakty prasowe ;)
                          • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:37
                            a może nie prasowe, tylko prasowane??:)
                            • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:41
                              ale why prasowane? czyli najpierw wymięte, tak? ;)
                              • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:48
                                najpierw wymiona.... później sie doi.... grac można...:)
                  • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:29

> a skąd wiesz, ze BORowiki kiepskie, hihi? ;)
                    nie znanych grzybów nie zbieram... co to jest BOR? Biuro Obsługi Ruchających?
                    • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:31
                      BOR- znaczy Bardzo Ochoczo Ruchający...
                      • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:35

> BOR- znaczy Bardzo Ochoczo Ruchający...
                        BOR do Papatkowa...wróć! razem z lessi.... ja chcem less
                        • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:40
                          a jeśli polessujemy razem, to..... co Mi zrobisz??:)
                          • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:42
                            najbierw by Cie musiał złapać, a coś tchu mu brak ;))))
                            • m.malone Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:50
                              O! A jak jęzorrr wywiesił...........:)
                              • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:51
                                a kły ma? ;)
                              • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:52
                                Kto wywiesił?????
                                • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:53
                                  właśnie, właśnie - wywiesza się flagę a nie jęzor! ;)
                                  • m.malone Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:56
                                    A kto sie poddaje?
                                    Bo ja na pewno nie!
                                    • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:57
                                      Ja też nie! czyli żadnych wywieszek pukico ;)
                                      • m.malone Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:58
                                        W razie czego pomocy udzielam wszelakiej
                                        dr MM...inecki
                                        • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:01
                                          załóż taki wątek "dr MMinecki - porady wszelkie, czynne zwłaszcza po
                                          ciemku" ;)))
                                        • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:02
                                          Ino powiedz Inecki, jak to się czyni???
                                          • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:04
                                            tego się nie da powiedzieć, to mozna tylko pokazać ;)
                                          • m.malone Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:06

> Ino powiedz Inecki, jak to się czyni???

Za friko? hehehe
                                            Za friko to robię, a nie mówię
                                            i PS. Nigdy po ciemku:D
                                            • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:08
                                              > i PS. Nigdy po ciemku:D

słusznie. bo trzeba widzieć dokładnie z kim człowiek przestaje ;)
                                              • m.malone Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:15
                                                Przestaje? Ja tam wole prze..legiwać?
                                                przelatywanie na leżąco & inne kamasutry
                                                • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:21
                                                  do leżenia lgną tylko lenie patentowane, hihi ;)
                                                  • m.malone Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:28
                                                    i mmisie zwłaszcza hibernujące:)
                                                  • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:37
                                                    pierwsze słyszę, żeby zasypiać w trakcie akcji ;))))))))
                                                  • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:42

> pierwsze słyszę, żeby zasypiać w trakcie akcji ;))))))))
                                                    Widać nie każda akcja budzi reakcję...:))))))
                                                  • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:43
                                                    nie budzi? ale kto zaczyna nieobudzony właściwie ??? :)))))
                    • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:33
                      matkoicórko! tak z grubej rury? ;)
                      BOR = Borowiki Opieńki i Rydze.

a które grzyby znasz? gąski? ;)
                      • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:36
                        znam O!pieńki, maś!laki, qrwki, zajebiste zajączki,
                        • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:40
                          to Ty jesteś niezły doktor rehabilitowany ;)
                          • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:42
                            nie, ja jestem profesor nadzwyczajny....w swej zwyczajności
                          • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:43
                            na jutro surojadkę less... no to jak będzie?
                            • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:45
                              w kwestii lasu?
                              • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:46

> w kwestii lasu?
                                lasu z lessaniem...
                                • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:50
                                  a czy ja jestem Czerwony Kapelutek żeby się po lasach szlajać ;)
                                  jeszcze mię kto skonsumuje...
                                  • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:17
                                    to chyba masz ż za sobą..... tę konsumpcję....!!!!
                                    • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:19
                                      mam nadzieję, że nie wszystko już za mną, hihi ;))))
                                • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:57
                                  no to w końcu z kim chcesz iść??? Z grilemfriendem czy z Mi netką??
                                  • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:59
                                    zazdrośnictwo porasta ten las ;)
                            • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:46
                              pożyjemy, obaczymy..... polessujemy.....A co będzie? -co ma być!
                              • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:52

> pożyjemy, obaczymy..... polessujemy.....A co będzie? -co ma być!
                                Idę na to... masz coś przeczytane w temacie Mi netki?
                                • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:54
                                  wiem wszystko!!! o czym marzy dziewczyna, gdy dorastać zaczyna.....
                                  • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 20:57

> wiem wszystko!!! o czym marzy dziewczyna, gdy dorastać zaczyna.....
                                    dziewczyna, gdy dorastać zaczyna to se nuci: cieszę się, cieszę się, że mi
                                    cycki rosną... dupcia Mi się zaokrągla, cipka pachnie wiosną... a mamy
                                    jesień... i mało czasu na śpiewanie...

• Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:59
                                      śpiewać każdy może, Mi wychodzi lepiej a Ci gorzej...:)
                                      • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:01

> śpiewać każdy może, Mi wychodzi lepiej a Ci gorzej...:)
                                        Skąd wiesz że gorzej? Przerabiałam Pana Tadeusza na filozofii
                                        • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:02
                                          chiba raczej hrabiego F ;)
                                        • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:04
                                          To było go grillfriend, nie do Ciebie Marycha...
                                          • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:05
                                            Ty się Mi nie znasz na muzyce ani ani ;)
                                • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 20:55
                                  A Ty? co masz przeczytane?
                                  • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:56
                                    marusia nie czyta - ino pobieżnie przelatuje ;)
                                    • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:07

> marusia nie czyta - ino pobieżnie przelatuje ;)

Czyta, czyta... wiem że od chwili gdy ich ślubna przywiazła kareta, Tadeusz
                                      miał myśl jedną, myśl ta to MI neta!
                                      • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:09
                                        :)))
                                        ale w końcu został usatysfakcjonowany czy nie bardzo?
                                        bo ja nad klasykę przedkładam awangardę to i nie znaju ;)
                                        • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:13
                                          Marycha mówi właśnie o awangardzie, bo to mowa o 13 księdze....
                                          tej "niewydanej" dla światła dziennego
                                          • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:15
                                            jak co nievydane, to nie avangarda tylko klasyka tajna! :)
                                        • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:14

> :)))
                                          > ale w końcu został usatysfakcjonowany czy nie bardzo?
                                          > bo ja nad klasykę przedkładam awangardę to i nie znaju ;)

Mi neta - sztuka podówczas na Litwie nie znana, dziś juz rozpowszechniona
                                          chociaż źle widziana, przez strzegące swych córek sędziwe matrony i przez
                                          księży, którzy "nierząd" gromią z ambony...
                                          ...ale Mi się nie boimy... sędziwych z Papatkowa ani kleryków z Uniwerku
                                          • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:18
                                            atam nie znana - ofkors, ze znana :)
                                            wszak Tatary ją przywlekły!

zaprawdę powiadasz więc, że "nie dla przyjemności mojej lecz dla chvały Tvojej"
                                            papatkowscy obywatele porządni pragną? o yesoochryście...
                                            • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:22
                                              co ja chrzanię, haha :))))) oni co inszego przywlekli...ekskjuzemła zaćmienie
                                              mózgu :DDDD
                                            • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:24

> atam nie znana - ofkors, ze znana :)
                                              > wszak Tatary ją przywlekły!
                                              >
                                              > zaprawdę powiadasz więc, że "nie dla przyjemności mojej lecz dla chvały
                                              Tvojej"
                                              >
                                              > papatkowscy obywatele porządni pragną? o yesoochryście...
                                              Wszystko co czynimy na chwałę Pana /...Tadeusza/ jest... a to idzie ze wschodu
                                              i są to nasze wartości rdzenne... a Papatkowcy niech se Hallowina w Unii zrobią
                                              • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:30
                                                ze wschodu? ze wschodu Francy? ;)))

papatkowscy tym się różnią od normalnych, ze instynktu zycia nie posiadaja -
                                                fakt. dobrze - jest szansa więc, ze wymrą :)
                                          • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:23
                                            skoro się nie boimy, to czemu tego nie czynimy???
                                            • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:23
                                              kto nie czyni ten nie czyni... ;)
                                              • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:26
                                                Mówię do do Maruśki..... już my wiemy o co Mi chodzi....
                                                • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:31

> Mówię do do Maruśki..... już my wiemy o co Mi chodzi....
                                                  Wiemy i bierzemy się za to... o której na nieszporach?
                                                  • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:34
                                                    nie wiem.... może eroska załatwię...będzie szybciej w ta i wew ta...
                                                  • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:36
                                                    "ściąć ich!" wrzasnęła Królowa Kier ;)))))))))))))
                                                  • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:37

> "ściąć ich!" wrzasnęła Królowa Kier ;)))))))))))))

ściąć??? czy "wyciąć"?
                                                  • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:41
                                                    Eroskiem poręczniej jakoś.... myślisz, że po takim lessaniu zapomnę o moim
                                                    przełozonym w robocie z którym mam bajeczny seks bez uczucia, a także o tych
                                                    dwóch z których żadnego nie mogę wybrać bo Mi ciągle stoi... przed oczami
                                                    tamten trzeci co jest śmieciem?
                                                  • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 21:47
                                                    ja mam nadzieję, że Ty w ogóle zapomnisz o Bożym świecie a nie tylko o
                                                    śmieciu...
                                                  • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 21:54

> ja mam nadzieję, że Ty w ogóle zapomnisz o Bożym świecie a nie tylko o
                                                    > śmieciu...
                                                    Ja mam taka pewność nie tylko nadzieję ale... jak przyjdzie do mnie e-mail od
                                                    girlf np. to nie będę musiała wołac o pomoc do Klakiernetów czy jak im tam?
                                                  • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 22:05
                                                    Mi, o bożym to akurat nietrudno zapomnieć, hihi ;) sztuka zapomnieć o całej
                                                    reszcie czeluści piekielnych ;)

A Ty Marusiu - paciorek i siusiu ;))))
                                                  • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:41
                                                    wycięcie nie zapobiega nawrotom, hihi ;)))
                                                  • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 22:17
                                                    Mi... jutro sobie po lissujemy na całość, rano zgadamy się co do godziny i
                                                    eroska... lissuję Ciebie na dobranoc... ściskam girlf... innym razem ją
                                                    zabierzemy.
                                                    Jeszcze tylko klakierneta przeczytam jako długą grę wstepną.... przed
                                                    jutrzejszym; zawsze gdy ich czytam, rozkładam nogi z rozkoszy...
                                                    buuuuuuzi.... M
                                                  • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 01.11.03, 22:25
                                                    No myślę, że wszystko pójdzie po naszej myśli, to i dys-kusja jakaś się
                                                    wywiąże . Nie bądź Zośka Rozkraczewska i daj sobie na wstrzymanie z tym
                                                    czytaniem. No ewentualnie przeleć temacik, albo lissnij i do juterka. Buźka
                                                    na dobrą nockę, ja też juz lecę pod piernaty....Może jakie grzyby Mi się
                                                    przyśnią???:))) Buuuuuuzi, paaaaaaaaaa.
                                                  • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 01.11.03, 22:33

> No myślę, że wszystko pójdzie po naszej myśli, to i dys-kusja jakaś się
                                                    > wywiąże . Nie bądź Zośka Rozkraczewska i daj sobie na wstrzymanie z tym
                                                    > czytaniem. No ewentualnie przeleć temacik, albo lissnij i do juterka. Buźka
                                                    > na dobrą nockę, ja też juz lecę pod piernaty....Może jakie grzyby Mi się
                                                    > przyśnią???:))) Buuuuuuzi, paaaaaaaaaa.
                                                    dys - kusja to będzie w erosku, ja wypadam ściskając wszystkich i Adminka...
                                                  • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 22:36
                                                    ja się z Wami nie mogę prowadzać, bo czuję, że Wy mnie na manowce wyprowadzicie
                                                    i się nie pozbieram z rozumem ;)

i skończę marnie jak ta Telimena w kwestii mruvek :)

no, ale śpijcie słodko niegrzecznicy ;))))
    • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 19:45
      Mnie tez gg padło.... A jak po grzybowaniu????
      • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 19:51

> Mnie tez gg padło.... A jak po grzybowaniu????
        nie po grzybobraniu, tylko po lessie i lessaniu... lepiej być nie mogło...sama
        wiesz... ja z tego wszystkiego robię teraz: nie żyje się...
        • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 19:54
          ja tam niczego nie wiem.... a może Mi powiesz????
          • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 20:00

> ja tam niczego nie wiem.... a może Mi powiesz????
            Nie znam profilu psychicznego admina... czy jak to się nazywa... jeszcze tego
            nie ustalili na tym forum... znaczy jaki ma mieć... żeby wycinał o napędach
            elektrycznych klakiera...a lessanie zostawiał.... moje lessanie tylko! innych
            niech rżnie... w napędy...
            .. w końcu ja też lessałam więc chyba wiesz jak było... a komandos wiedzieć nie
            musi.... postaw ocenke tylko... w skali 1-6
            • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:06
              666.....ale to nie jest numer żadnego pogotowia.....to skala, o którą
              pytasz...No, a Mi co postawisz???Mam na myśli ocenę...
              • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 20:09

> 666.....ale to nie jest numer żadnego pogotowia.....to skala, o którą
                > pytasz...No, a Mi co postawisz???Mam na myśli ocenę...
                Jeśli do tych archanielskich szóstek dodam silnia będzie Pani
                usatysfakcjonowana?
                • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:14
                  Odpowiem silnie i stanowczo:tak! Czyli diabelsko!
                  • Gość: girlfriend Re: Grzybobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 20:19
                    dajcie spokój koleżanki...
                    co to są za przechwalanki? ;)
                  • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 20:19

> Odpowiem silnie i stanowczo:tak! Czyli diabelsko!
                    Musowo powtórka... proponuję środa, Kukułcze Gniazdo....
                    • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:20
                      Sądzisz, że w kukułczym da się pollesować...?
                      • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 20:25

> Sądzisz, że w kukułczym da się pollesować...?
                        Kukułcze Gniazdo to twój teren administracyjny... Twoje rządy....
                        • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:26
                          nie okręcaj kukułki ogonem... bo nie wiem, jak mam rzadzić..:)
                          • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 20:30

> nie okręcaj kukułki ogonem... bo nie wiem, jak mam rzadzić..:)
                            Rządź tak aby się żąć dało...

• Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:38
                              Maruśka! Nie poznaję Cię....Albo powiem inaczej: uczę się Ciebie każdego dnia,
                              nie wiedząc co dzień następny da...
                              No to pożącimy...jak będzie można
                              • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 20:42

> Maruśka! Nie poznaję Cię....Albo powiem inaczej: uczę się Ciebie każdego
                                dnia,
                                > nie wiedząc co dzień następny da...
                                > No to pożącimy...jak będzie można
                                Powiem krótko: środa, Alaska, Kukułcze... naznacz wremia...
                                • Gość: Mi Re: Grzybobranie IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:47
                                  wiesz przeca, kiedy doma jestem....a ja nie wiem, kiedy to kopanko
                                  ukończysz...Więc może Ty powiedz kiedy chcesz przybyć..
                                  • marusia_ogoniok Re: Grzybobranie 02.11.03, 20:52
                                    ok 20 na 3 może być? Alaska
    • Gość: Mi Re:Mi IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 20:56
      Komandos..... czego nie napisałbyś.... od razu wiadomo, że Ci słoma z odbytu
      wychodzi...
      "Oligofrniczny maniak inwektyw"- qrcze blade.... ale Ty jestes mocny!! a żebyś
      tak jeszcze wytłumaczył z czym to sie je..???
    • Gość: Mi Re:Mi IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 21:05
      Widzisz.... gdybyś wiedział co gadasz, to byś umiał innych oświecić...a Ty
      tylko ściamniasz....oj! ściemniasz ch..., że aż nie-Mi-ło się patrzy... więc
      spadaj, boś cieńki...
      • antyk1 Re:Mi 02.11.03, 21:08
        Wlasnie.Zostaniesz ty,girlfriend,komandos,marusia ogonkowa i kilku innych
        >

> Widzisz.... gdybyś wiedział co gadasz, to byś umiał innych oświecić...a Ty
        > tylko ściamniasz....oj! ściemniasz ch..., że aż nie-Mi-ło się patrzy... więc
        > spadaj, boś cieńki...
    • marusia_ogoniok Re: Re.marusia ogonkowna 02.11.03, 21:20
      hahhahahahahahha Komandos, pójdź dziecię ja cię uczyć każę:
      "Zaczynam miec jakies ojcowskie uczucia w stosunku do tego czlowieka.
      On tu w jakims celu przybyl na to Forum. Moze wlasnie po to, by nas zmienic ?
      Tak sobie mysle, ze gdyby nas mogl spotkac w realu, bylby bardzo zawstydzonym
      chlopcem, ale tez mysle, ze otworzylby sie po jakims czasie. Jego dusza
      krzyczy: hej jestem tu, to tylko potrafie, czy jest dla mnie male miejsce
      wsrod was ?
      jest komandosie to miejsce. siadaj tu z nami. potrzebujemy cie. nawet nie
      wiesz jak bardzo." To z Freuda... patrz qrwa jacy o tobie piszą... siadaj
      brachu i otwórz się, flaszkę też otwórz... kawała jakiego znasz azbestowego?
      Zawołamy girlfrienda.... damy ci buzi... a potem takie wpierdol, że się
      przeinkarnujesz 10 razy... daj mi swoje gg... jeśli jesteś naprawdę bystrzak

• Gość: Mi Re: Re.marusia ogonkowna IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 21:24
        on tylko g.... może dać... Na gg nie licz, bo on od g-noju dopiero sie
        oderwał. I po co w ogóle wdawać się z takim w dyskurs????
        • marusia_ogoniok Re: Re.marusia ogonkowna 02.11.03, 21:30

> on tylko g.... może dać... Na gg nie licz, bo on od g-noju dopiero sie
          > oderwał. I po co w ogóle wdawać się z takim w dyskurs????
          Przytoczyłam autentyczny cytat z Freuda... spoko... nie wiesz jeszcze z kim
          gadamy... on też nie wie.... ale jeśli jest taki bystrzak za jakiego się ma....?
          • Gość: Mi Re: Re.marusia ogonkowna IP: *.revers.nsm.pl 02.11.03, 21:37
            Ale on z pewnością nie wie... Ja lecę już pod kołderkę.... Czekam na
            jutrzejszy dzień, coby tradycji stało się zadość...Wiesz chyba o czym
            mówię...Dobrej nocki życzę...Paaaa
    • antyk1 Re: Re.marusia ogonkowna 02.11.03, 22:28
      Szczerze zycze ci duzo,duzo zdrowia.
      PS wiersz napisales piekny,na czasie.Dajacy duzo do myslenia.Zwlaszcza ostatnia strofa.Trzymaj sie w zdrowiu.
      • marusia_ogoniok Re: Re.marusia ogonkowna 02.11.03, 22:40
        antyk1 napisała:

> Szczerze zycze ci duzo,duzo zdrowia.
        > PS wiersz napisales piekny,na czasie.Dajacy duzo do myslenia.Zwlaszcza
        ostatnia
        > strofa.Trzymaj sie w zdrowiu.
        Wzajemnie... ale to nie tak jak w tym kawale co to lekarz idący na urlop
        wszystim pacjentom mówił dowidzenia a panu panie Kowalski żegnaj....:)
        Mam nadzieję.... że będziesz mi kiedyś jeszcze lepiej życzył... to poka....

• antyk1 Re: Re.marusia ogonkowna 02.11.03, 22:44
          Uczmy sie wszyscy.Niekoniecznie na pamiec.Trzymaj sie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka