Gość: Imagine IP: *.unl.edu 07.11.03, 16:13 ktorzy uwazaja, ze sa rabani przez kapitalichow, dzien po dniu. Niech zyje Teoria Wartosci Dodatkowej Marksa !!! Niech zyje Marksizm !!! Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malvvina Re: Pozdrawiam Wszystkich Tych Dzisiaj 07.11.03, 16:14 wiec mozesz mnie co dzien pozdrawiac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Pozdrawiam Wszystkich Tych Dzisiaj IP: *.unl.edu 07.11.03, 16:19 masz to jak w banku. co dziennie jak sie przebudzisz uwidzisz moja gebe mrugajaca do ciebie, ofiaro kapitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Pozdrawiam Wszystkich Tych Dzisiaj 07.11.03, 16:21 ratunkuuuu ! zrob se najpierw operacje plastyczna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Pozdrawiam Wszystkich Tych Dzisiaj IP: *.localdomain / 192.168.0.* 07.11.03, 16:16 a sądziłam, że krzykniesz Niech żyje Imaginizm! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Pozdrawiam Wszystkich Tych Dzisiaj 07.11.03, 16:17 niech zyje imperializm imaginistyczny ! a sądziłam, że krzykniesz > Niech żyje Imaginizm! > > ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Pozdrawiam Wszystkich Tych Dzisiaj IP: *.unl.edu 07.11.03, 16:21 to sie fachowo nazywa Panimaginizm. W skrocie ... Pan albo Pani, hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Pozdrawiam Wszystkich Tych Dzisiaj IP: *.unl.edu 07.11.03, 16:18 to sie samo cisnie na usta. Zeby byc marksista trzeba miec duza doze imaginizmu w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Pozdrawiam Wszystkich Tych Dzisiaj 07.11.03, 16:19 powiem wiecej : wszystko trzeba wyimaginowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 16:23 wstań od kompa - idź się przejść , synu :))))))) potrzebujesz bowiem tlenu :))))) albo emigruj na Kubę a jeszcze lepiej od razu do Korei :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ;-)))) IP: *.unl.edu 07.11.03, 16:24 z najwieksza przyjemnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 16:26 w Korei Twoje cierpienia doczesne szybko znajdą finał, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: ;-)))) 07.11.03, 16:24 cuba si hasta la victoria siempre idziemy sie przewietrzyc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: ;-)))) 07.11.03, 16:25 Poczekaj, imagine wraca z dalekiej i długiej podróży, najpierw trzeba się oprać, zanim się wyruszy znowu! Eż, niecierpliwaś, Sister ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ;-)))) IP: *.unl.edu 07.11.03, 16:26 wy myslicie, ze ja zartuje, a ja naprawde jestem marksista/chrystologiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 16:28 ja wiem, że nie żartujesz zawsze wiedziałam, że jesteś królem opętańców (kopirajty nasz kolega ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: ;-)))) 07.11.03, 16:28 a jak kto jest chrystologiem i lubi podróże - to musisz wykląć od razu? nie żeby mi przeszkadzało do łez, ale... ciekawa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ;-)))) IP: *.unl.edu 07.11.03, 16:30 niby ze co wyklina ? jasniej ptolomeuszyco .... hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: ;-)))) 07.11.03, 16:34 podróże w celu cząstkowego poznawania świata - które burżujskimi zwiesz, utracjuszu także i pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ;-)))) IP: *.unl.edu 07.11.03, 16:37 nasze peregrynacje powinnismy zaczac od swego wnetrza. do marksizmu trzeba dorosnac. to jest filozofia dla ludzi, ktorzy pokonali swe ego i chca sluzyc innym. religie nie maja innego celu, jesli jestes w stanie to zauwazyc. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: ;-)))) 07.11.03, 16:40 jestem w stanie zauważyć nie wierzę w religię Marksa pozostaję przy swojej mieszance póki nie uzupełnię nowymi świętościami nowe objawienia bywają tysiące km ode mnie i jak tu po nie nie jechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ;-)))) IP: *.unl.edu 07.11.03, 16:45 "nie wierzę w religię Marksa" - powiedziala Alfika "dlatego czekaja cie wkacje w miescie a innych na Hawajach... hihihihi" - odcial sympatycznie Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: ;-)))) 07.11.03, 16:48 "wakacje na Hawajach, gdzie już wszyscy są, muszą być strasznie nudne" - powątpiła alfika pokazując Imaginowi mapę pełną cudów na Starym Kontynencie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 18:38 ciekawe Imagine, że jak w Polandii wszyscy mieli wakacje w mieście, to Ty pojechałes tam, skąd wielu jeździ na Hawaje... ściemniacz jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ;-)))) IP: *.unl.edu 07.11.03, 19:10 stad blizej do mojej ukochanej Kuby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 19:12 a why tam nie wyjedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ;-)))) IP: *.unl.edu 07.11.03, 20:41 widzisz gf, ja nie jestem komunista, dlatego tam nie jade. dlatego samego powodu nie chodze do KK, choc calym sercem i dusza zgadzam sie z Chrystusem. powodem sa ludzie, z ktorymi nie chce miec nic wspolnego. jesli mowie, ze Marks mial racje, to nie znaczy ze tesknie do starych struktur wladzy. ci co ta wladze stanowili tez nie rozumieli o czym wujek Karol mawial. ja mowie raczej o pewnym abstrakcyjnym ladzie spolecznym (na razie)i za nim tesknie. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf już gdzieś to słyszałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:15 "system nie jest zły, tylko niewłaściwie stosowany" :) Ty nie jesteś zły, to wiem napewno. Ty jesteś tylko czasami "mądry inaczej". Tylko się nie dąsać mi tu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: już gdzieś to słyszałam IP: *.unl.edu 07.11.03, 21:28 nie dasam sie tu :) ktos kiedys powiedzial, ze nauki Chrystusa o dupe mozna potluc bo nie pracuja. czyzby naprawde wina lezala po stronie nauk ? daj pieciolatkowi naladowana giwere i baw sie z nim w strzelanine ... jak znajdziesz sie u Pietra nie narzekaj na "brzydkie karabiny". Pozdrawiam, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: już gdzieś to słyszałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:29 Nie jest prawdą, zaprawdę powiadam Ci, że "nauki Ch nie pracują". Nie słuchaj więc fałszywych proroków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: już gdzieś to słyszałam IP: *.unl.edu 07.11.03, 21:32 now wiec co nie pracuje skoro nauki pracuja ? LUDZIE !!!!!!!!!!!!!! to samo jest prawda z naukami M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: już gdzieś to słyszałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:34 Nie Jędruś, wręcz na abarot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: już gdzieś to słyszałam IP: *.unl.edu 07.11.03, 22:00 wezmy zatem mala probke. Masz czlowieka i nauke "nie zabijaj". czlowiek zabija jednak. co jest nie w porzadku ? nauka czy czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: już gdzieś to słyszałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:36 nie należy nadinterpretowywać dziesięciu. bo czy wolno pożądać męża bliźniej swojej, skoro o mężu nic nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* emigracja na Kubę? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 07.11.03, 16:38 ciekawe czy Kuba nie będzie miał nic przeciwko aby Imagine na nim się osiedlił Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: emigracja na Kubę? 07.11.03, 16:41 mówisz o qubie od konia, który udaje moja sygnaturkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: emigracja na Kubę? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 07.11.03, 17:07 alfika napisała: > mówisz o qubie od konia, który udaje moja sygnaturkę? > mówię o każdym Kubie, tego podszywającego się nie bardzo znam bo Kuba statystyczny raczej nie pozwoli by facet się na nim osiedlał. Kobieta tak, ale facet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: emigracja na Kubę? IP: *.unl.edu 07.11.03, 17:12 no przeciez to normalne by facet osiedlil sie na facecie. co w tym zlego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: emigracja na Kubę? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 07.11.03, 17:18 Gość portalu: Imagine napisał(a): > no przeciez to normalne by facet osiedlil sie na facecie. co w tym zlego ? a jak rozumiesz pojęcie osiedlania się, nie mylić z usidlaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: emigracja na Kubę? IP: *.unl.edu 07.11.03, 17:21 o no no no, zadnego usidlania. zalozenie wlasnego gniazdka, to jest osiedlanie sie. jeden z nich do pracy a drugi do wysiadywania jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: emigracja na Kubę? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 07.11.03, 18:39 Gość portalu: Imagine napisał(a): > o no no no, zadnego usidlania. zalozenie wlasnego gniazdka, to jest osiedlanie > > sie. jeden z nich do pracy a drugi do wysiadywania jaj. tylko jakich jaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: emigracja na Kubę? IP: *.unl.edu 07.11.03, 19:09 ptacy siedza na ptasich, chlopy na chlopskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: emigracja na Kubę? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 07.11.03, 19:19 Gość portalu: Imagine napisał(a): > ptacy siedza na ptasich, chlopy na chlopskich. więc jeden z Was będzie tyrał, a drugi bąki zbijał? ps. dotychczas sądziłam, że chłopy siedzą na tyłku a nie na jajach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: emigracja na Kubę? IP: *.unl.edu 07.11.03, 20:03 trzeba bylo nie chodzic na wagary jak przyrody uczyli, hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: emigracja na Kubę? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 07.11.03, 20:58 Gość portalu: Imagine napisał(a): > trzeba bylo nie chodzic na wagary jak przyrody uczyli, hihihihi no bo ja przyrody uczyłam się na łonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: emigracja na Kubę? IP: *.unl.edu 07.11.03, 21:57 no to powinnas wiedziec ze kazdy mezczyzna wysiaduje jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: emigracja na Kubę? 07.11.03, 22:12 Gość portalu: Imagine napisał(a): > no to powinnas wiedziec ze kazdy mezczyzna wysiaduje jaja. chłopcy mają prościej bo wystarczy zajrzeć pod spódniczkę ;) ok, a co z tych jaj się po wysiedzeniu wykluwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: emigracja na Kubę? IP: *.unl.edu 07.11.03, 22:34 dziubek, hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: emigracja na Kubę? 07.11.03, 22:41 Gość portalu: Imagine napisał(a): > dziubek, hihihihihihi sam dziubek? a gdzie reszta? ps. określeniem dziubek czy dziubeczek określa się kobietę, zwłaszcza żonę na Górnym Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: emigracja na Kubę? IP: *.unl.edu 07.11.03, 23:01 za dziubkiem idzie szyjka, hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: emigracja na Kubę? 07.11.03, 23:07 Gość portalu: Imagine napisał(a): > za dziubkiem idzie szyjka, hihihihi a co za szyjką? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Pozdrawiam Wszystkich Tych Dzisiaj 07.11.03, 20:46 pozdrawiam autora watku bez powodu ;) niezaleznie od wszystkiego ;)) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Pozdrawiam Wszystkich Tych Dzisiaj IP: *.unl.edu 07.11.03, 20:51 autor watku dziekuje niezaleznie od wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: ???? IP: *.unl.edu 07.11.03, 20:50 "zawsze mnie to napada siodmego listopada w styczniu przechodzi bo slonko wczesniej wschodzi" - by Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: ???? 07.11.03, 21:01 Gość portalu: Imagine napisał(a): > "zawsze mnie to napada XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX nie spieprzaj tylko.Ale bardziej rzeczowo! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k przeszlosc - przyszlosci 07.11.03, 21:13 Wiesz, Imagine, jak bywam w parku i palacu Czartoryskich w Pulawach, to na pobliskiej Swiatyni Sybilli widnieje ten oto powyzszy napis: przeszlosc - przyszlosci Pozwolisz, ze dla zachowania ciaglosci historycznej pozdrowie, w Twoim imieniu, Tych Jutro - od Tych Wczoraj? J.K. Nieczasowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: przeszlosc - przyszlosci IP: *.unl.edu 07.11.03, 21:23 cieszy mnie to zes pomostem miedzy starymi a nowymi laty. dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. jam nie pomostem , jam mostem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.11.03, 21:27 pomosty sie depcze, mosty, przy pomocy solidnego podkladu Semtexu trzeba wysadzac. Wiem, co muvie J.K. TW Mosadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: jam nie pomostem , jam mostem IP: *.unl.edu 07.11.03, 21:29 to za madre dla mnie. poczekaj na girlfriend albo richelieu. one uwielbiaja takie parabolki ni stad ni zowad. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: jam nie pomostem , jam mostem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:30 ja lubię tylko jak wiem skąd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: jam nie pomostem , jam mostem IP: *.unl.edu 07.11.03, 21:33 to tak jak ja, jak z innego wymiaru, to z innego wymiaru, ale przynjamniej wiem SKAD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf powtórze wczorajsze pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:40 albowiem jestem niewiasta zlośliwa ;) skąd wiesz, ze jak explorujesz POZA, to nie jest to tylko wycieczka do Twojej imaginacji, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: powtórze wczorajsze pytanie :) IP: *.unl.edu 07.11.03, 21:54 cholera jasna, to ty niewiasta ? sorry za moje zachowanie. Imaginacja jest wytworem umyslu. POZA jest poza(hihi) ta czestotliwoscia. Odczujesz roznice, podobnie ja ci co doswiadczaja out of body sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: powtórze wczorajsze pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:01 a co jak to odczucie też jest wytworem Twojej wyobraźni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: powtórze wczorajsze pytanie :) IP: *.unl.edu 07.11.03, 22:17 widzisz, tutaj tacy jak ja koncza spekulacje i dygresje od dygresji starajac sie doswiadczyc bezposrednio. tacy jak ty girlasku po zadaniu jeszcze setki pytan dojda do punktu wyjscia. czujesz roznice ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlasek Re: powtórze wczorajsze pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:26 czyżby "kto pyta, ten błądzi" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: powtórze wczorajsze pytanie :) IP: *.unl.edu 07.11.03, 22:35 dokladnie laleczko. nie pytaj, pojdz, ja ci wszystko pokaze, hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laleczka Re: powtórze wczorajsze pytanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 22:37 a idźże, jeszcze bym oślepła od tego pokazywania ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: powtórze wczorajsze pytanie :) IP: *.unl.edu 07.11.03, 22:46 sluszna troska bo i jasnosc bilaby okrutna. podrosnij nieco stokroteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
l.af Re: powtórze wczorajsze pytanie :) 07.11.03, 22:50 ja już jestem dość duża, realy. ale nie p o l i a n d r y c z n a , hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* para Bolki? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 07.11.03, 21:50 Gość portalu: Imagine napisał(a): > to za madre dla mnie. poczekaj na girlfriend albo richelieu. one uwielbiaja > takie parabolki ni stad ni zowad. > Imagine. więc para Bolki ni stąd ni zowąd jest jak osiedlanie się na Kubie Odpowiedz Link Zgłoś