komandos57 15.11.03, 23:03 Teraz bedziemy snuc psychologiczne rozmowki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tao Re: przejdzmy teraz do psychologii IP: *.chello.pl 15.11.03, 23:06 OK! Odpowiedz Link Zgłoś
ona55 Re: Maniia 15.11.03, 23:22 komandos potrzebujesz porzadne lanie na gola pupe kladz sie rozbieraj majtki, mam w rekach pejcz, jestem Domina byles niegrzeczny i zaslugujesz na kare. Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Re: Maniia i sdk 15.11.03, 23:44 kumpel wrócił z Kanady. Podobno jesteś najlepszym lachociągiem w dzielnicy!! A ci Amerykanie śmieją się z Polaków. Polak potrafi!!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: przejdzmy teraz do psychologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 23:46 Może z łaski swojej nie mów za wszystkich Polaków, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
maniia Re: to było do mańki n/t 16.11.03, 00:06 bidny komandos przychodzi tu pogadac z POlakami ale oni go nie chca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: to było do mańki n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:08 Ty nie jesteś wszyscy Polacy. Lista, tych, co go chcą jest długa. Odpowiedz Link Zgłoś
maniia Re: to było do mańki n/t 16.11.03, 00:14 Gość portalu: gf napisał(a): > Ty nie jesteś wszyscy Polacy. Lista, tych, co go chcą jest długa. wszyscy NORMALNI, Ty jestes nienormalna. Najlepszy przyklad ze jestes tutaj znienawidzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf hahaha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:22 przepraszam, przez kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
maniia Re: hahaha :))) 16.11.03, 00:25 wiesz dobrze wystarczy poczytac watki na Twoj temat. Poza tym jestes taka desperatka pod kazdym wzgledem ze nawet takie byle co jak komandos jest dla Ciebie ksieciem. POchodz kolo niego troche, moze cos wyjdzie Badz jego podnozkiem. Moze nawet to Kanady Cie zaprosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: hahaha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:28 on wcale nie jest w Kanadzie cosmolalko myślę, ze prędko się stąd wycofasz - jesteś agresywna i mało bystra, tacy stąd odchodzą ps.musiałas czytać co drugi post w tych wątkach, hehe dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Re: hahaha :))) 16.11.03, 00:30 Dobre. A gdzie niby jest jak nie w Kanadzie. Domena Sympatico.ca to co to jest Twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: hahaha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:32 10 lat masz? Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Re: hahaha :))) 16.11.03, 00:34 Nie. Nie mam i dlatego nie odpowiadam jak dziecko pytaniem na pytanie. Domena SYMPATICO.CA co to jest Twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: hahaha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:36 pozostaniesz więc w błogiej nieświadomości informatycznej, bo ja Cię oświecać nie zamierzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Do Girlfriend 16.11.03, 00:39 Otóż dziewczyno rada na przyszłość. Kiedy gdzieś w towarzystwie nie chcesz wyjść na idiotkę, nie zabieraj głosu w kwestiach o jakich nie masz pojęcia. Domena SYMPATICO.CA oznacza ni mniej ni więcej KANADĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Re: Do Girlfriend 16.11.03, 00:40 Nie powiedział ojciec, nie powiedziała matka to ja Ciebie muszę oświecić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Do Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:44 Jak tu froche posiedzisz, to wpadnie kolega, który co 5 min pisze a to z sejmu a to z ministerstwa a to od Danki Waniek :) tylko bądź cierpliwy, synek. Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Re: Do Girlfriend 16.11.03, 00:46 Tylko córeczko czego to ma dowodzić heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Do Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:49 Tego, ze nie wymaga to zadnych skomplikowanych zabiegów - wbrew Twojej tezie. A najłatwiej skompromitować zbyt pewnego siebie. Szczerze radze pokorę, bo pisuja tu wybitnie bystrzy ludzie z tendencja do podpuszczania młokosów :) Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Re: Do Girlfriend 16.11.03, 00:53 Córuniu znowu piszesz głupoty niestety. Piszesz że nadawał albo z sejmu albo z ministerstwa. A nadawał z NASA, albo z BIAŁEGO DOMU? NIE? A wiesz dlaczego? Bo on nic nie zmieniał, tylko po prostu fizycznie był w Sejmie, albo w ministerstwie. Zrozumiałaś o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf hahahaha :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:57 i co 3 minuty przefruwał? :DDDDDD synek, fizycznie to on był w Bydgoszczy, ale może już starczy na raz tych kompromitacji? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Re: hahahaha :))))) 16.11.03, 01:01 Śmieszna jesteś naprawdę. Wiesz dobrze że się pomyliłaś i każdy kto to czyta to widzi, ale będziesz dalej brnęła w tym absurdzie. Klasę poznaje się po tym, że potrafi się człowiek w odpowiednim momencie przyznać do błędu. Jeżeli udowodnisz mi, że wpisy dzieliła różnica 3 (słownie trzech) minut, publicznie Ciebie tutaj przeproszę, masz okazję, udowodnij. Jeżeli usłyszę jakiś wykręt to już wiem kim jesteś:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: hahahaha :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 01:08 przykro mi, ale nie zamierzam teraz przekopywac archiwum :) ale jeśli ci zależy - OK, to mogły być 4 minuty to bez znaczenia, faktem jest w ciągu półgodzinnej wielopostowej dyskusji co post się przerzucał ale to niewazne - mam nadzieję, ze nie kwestionujesz takiej możliwosci technicznej, bo jesli tak, to hahaha jakby Ci to powiedzieć - dałeś ciała a/pomyliłes się w kwestii IQ komandosa b/pomyliłes się w kwestii domeny Komandosa (ja znam minimum 5, z których pisał) c/wyszedłeś na idiotę, bo zakładjąc ze to dureń nie pomyslałeś, że wie jak w 3 minuty przerzuć się na inną domenę a teraz zamiast napisać "dałem ciała" albo nic nie pisac ze wstydu odstawiasz rywinadę...Twój wybór dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Oj CÓRUNIU:)) 16.11.03, 01:16 Czyli potwierdziłaś. Piszesz po prostu "na pałę" głupoty. Jeżeli nie masz o czymś pojęcia to nie wypowiadaj się. To dobra rada. Łatwo można przed ludźmi wyjść na idiotę. Naprawdę łatwo, zatrzeć to wrażenie jest już ciężej. Prosta logika. Koleś pisał albo z sejmu albo z ministerstwa. Czyli TYLKO z instytucji rządowych, które są jak najbardziej ze sobą powiązane. Jeżeli odstęp między wpisami wynosił 3 minuty przemieszczenie się kolesia jest fizycznie niemożliwe. Jeżeli wynosił minut 10 jest już jak najbardziej możliwe. I podawanie tego jako przykład że on zmieniał IP to jest (bez urazy nic osobistego) prawdziwy idiotyzm.:) Reasumując: Nikt kto tutaj wchodzi nie zmienia IP, bo nie ma po co, (to po prostu nie to forum. IP zmieniają czasami goście na forach komputerowych, żeby pokazać kolesiom jacy to z nich wielcy hakerzy:) a tym bardziej nie robi tego komandos (Kto by takiego idiote zatrudnił jako informatyka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Oj CÓRUNIU:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 01:24 Ciołku! Facet pisał z Bydgoszczy!!!!! Co Ty pierniczysz, czlowieku???? co 10 minut jeździł w nocy między ministerstwami sejmem KRRiT i UKIE????? OK, Komandos pisze z Kanady, haha :))) jak chcesz mnie nie zleży na stanie Twojej głowy problem w tym, ze jesteś nowy, więc nie wiesz ale ja mam litośc i Ci powiem - to że tu piszemy, nie znaczy ze się nie znamy w realu, nie spędzamy ze sobą wakacji i nie śmiejemy z Ciebie pa tieliefonu 5 minut temu... ciesz się, że jesteś anonimowy, bracie, naprawdę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Re: Oj CÓRUNIU:)) 16.11.03, 01:28 Możesz udowodnić że zmieniał IP tylko podając linka do wpisów. Rozumiesz? Bo na razie to wychodzisz na idiotkę. Bo tak to ja sobie mogę powiedzieć że u mnie w spożywczym marchewki sprzedaje zielony ufoludek, a w mojej aptece można kupić szczepionkę na AIDS. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dialog tygodnia :)))))))) 16.11.03, 10:59 to kto sprzedaje w spozywczym u sdka? Buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Do Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:41 Otóż chłopcze, niniejszym wyszedłeś na idiotę :) ale nie martw się. Znasz jakiego informatyka? pogadaj z nim, wyjasni Ci, jak to zrobić, zebyś miał w domenie Pentagon choćby. Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Re: Do Girlfriend 16.11.03, 00:44 Owszem można to zrobić. Ale to nie jest takie prościutkie jak Ci się wydaje. Znam mnóstwo ludzi którzy znają się dobrze na komputerach a tego zrobić nie potrafią. Wymaga to zaawansowanej wiedzy informatycznej i na pewno nie nabędzie się takich umiejętności po rozmowie z informatykiem:)))) Tym bardziej taki kretyn jak komandos jest za głupi żeby zrobić coś takiego. Bo gdyby miał takie umiejętności to nie miałby tyle czasu żeby zaśmiecać tutaj forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Do Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:47 Monstrualnie ale to monstrualnie sie mylisz w ocenie IQ Komandosa. Resztę dojrzysz lub nie sam. Ja Ci nic nie powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Re: Do Girlfriend 16.11.03, 00:51 Temat dotyczy Domeny internetowej a nie IQ komandosa. Komandos ZAWSZE nadawał z domeny SYMPATICO.CA. Oznacza to córuniu Kanadę. I pomyśl córuniu zanim coś napiszesz, nie będziesz się później musiała głupio tłumaczyć że wystarczy porozmawiać z informatykiem i można sobie zmieniać domenę jak przyjdzie fantazja. Córuniu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Do Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:59 Jak długo znasz komandosa, synek, ze piszesz "zawsze"? nie chcę Cię martwić, ale pare osób bedzie rano miało beczkę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sdk A propos dlaczego nie zmieniłaś IP:)))? 16.11.03, 01:03 Przecież to takie proste buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: A propos dlaczego nie zmieniłaś IP:)))? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 01:09 bo mnie ta zabawa nie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
sdk BUAHAHAHA SUUUUUUUUUPER TO BYŁO!!!!!!!:))))))))) 16.11.03, 01:20 No dobra nie bierze Cie:) Ale może udowodniłoby to, że to co pisałaś to nie były zwykłe idiotyzmy:) Zgadza się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: BUAHAHAHA SUUUUUUUUUPER TO BYŁO!!!!!!!:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 01:26 nie synek, nie mam takiej ambicji, zeby Ci cokolwiek udowadniać ani mi się śni - nie jest mi to do niczego potrzebne chcesz- zinteresuj się nie chcesz - Twoja rzecz mam prostą zasadę: nigdy nie jestem wielonickowcem, a więc i IP nie zmieniam dobranoc, baw się dalej sam Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Córunia nic nie udowodni bo nie ma ambicji:)) 16.11.03, 01:30 Nisko się strasznie cenisz:) Większość zdrowych osobników homo sapiens posiada ambicję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Córunia nic nie udowodni bo nie ma ambicji:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 01:41 ambicje szukania linków dla jakiegoś dziecka w nocy? chyba tylko pojeby (kopirajty Komek) Ty naprawde nie wiesz, ze to możliwe? trudno... dobranoc, spij spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Do Girlfriend 16.11.03, 00:47 a wlasnie, ze prosciutkie ech... pozdr.cossa sdk napisał: > Owszem można to zrobić. Ale to nie jest takie prościutkie jak Ci się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Girlfriend czy Ty potrafisz konkretnie rozmawiać? 16.11.03, 00:37 Powiedziałaś że Komandos nie nadaje z Kanady. Domena SYMPATICO.CA co to jest Twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Girlfriend czy Ty potrafisz konkretnie rozmaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:39 czy Ty matołku nie wiesz ze mozna pisać z dowolnej domeny siedząc za Twoimi plecami???????? z Chin choćby?????? Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Girlfriend czy Ty potrafisz konkretnie rozmaw 16.11.03, 00:40 do boksowania Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu obyś manila była tylko takim byle co jak 16.11.03, 00:34 obyś manila była tylko takim byle co jak komandos to byłabyś wielka bylecowatości mamy, ale nie manilom je odkrywać Odpowiedz Link Zgłoś
sdk [...] 16.11.03, 00:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: to było do mańki n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:23 Przykro mi, ale nie jesteś prezes Agory. Trochę pokory - szczerze i z sympatią rekomenduję. Będziesz zaskoczony, jeśli zostaniesz tu dłużej :) Odpowiedz Link Zgłoś
sdk [...] 16.11.03, 00:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maniia Re: to było do mańki n/t 16.11.03, 00:26 sdk napisał: > Prezes Agory się takimi pierdołami nie zajmuje. > A ten ciul komandos lepiej niech wypierdala do sracza i tam zostanie. hehe i niech Cie girlfrield ze soba zabierze, bedzie to dla Ciebie zaszczyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: to było do mańki n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:26 hehe - jakie masz prawo decydować, kto ma tu prawo pisać? i - hehe - co jak ustawimy zaporę na wysokości, powiedzmy, 150 IQ, hehe? Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Re: to było do mańki n/t 16.11.03, 00:29 mam takie prawo że mi się tak podoba HEHE a komandos ma od tej pory siedzieć w kiblu bo JA TAK MÓWIĘ. PANIAŁ? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: to było do mańki n/t 16.11.03, 00:31 jesli juz mowa o prawach to nie panial rowni i rowniejsi? a w ogole skad sie wziales (-as)? he? zawsze gdy wpadasz w nowe miejsce tak sie zachowujesz? a moze to nie nowe miejsce dla CIebie ino pyk - i jestem kims innym? pozdr.cossa sdk napisał: > mam takie prawo że mi się tak podoba HEHE a komandos ma od tej pory siedzieć w > kiblu bo JA TAK MÓWIĘ. PANIAŁ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf nie chcę być niemiła, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:34 na życzenie możemy tak Cię przegonić, że się z rozumem nie pozbierasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Re: nie chcę być niemiła, ale 16.11.03, 00:35 BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maniia do gf 16.11.03, 00:34 proboj g/f moze cos wyjdzie desperatko a tutaj tylko obnizasz poziom forum spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: do gf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:38 oj cosmolalka, wpadnij w objecia tego wulgarnego kolegi, który się tak nakrecił, że zaraz eksploduje dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
maniia Re: do gf 16.11.03, 00:42 Gość portalu: gf napisał(a): > oj cosmolalka, wpadnij w objecia tego wulgarnego kolegi, który się tak > nakrecił, że zaraz eksploduje > > dobranoc nareszcie spadla Odpowiedz Link Zgłoś
sdk Re: Maniia i sdk 16.11.03, 00:04 zrobimy ci takiego bullyinga jak lubisz. Bedziesz wył całą noc. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sdk [...] 16.11.03, 00:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend nie nakręcaj się już n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Post z czytelni forumowej IP: 62.233.169.* 16.11.03, 08:18 Gf, przyjmij wyrazy uznania. Wyboksowałaś przeciwnika jak Michalczewski. Lubię czytać wątki Waszej grupy. Z uwagi na moje IQ (=21) nie mogę pojąć dlaczego to forum nazywa się PSYCHOLOGIA. Liczę na następne zjadliwe wątki! Pozdrawiam Fil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Post z czytelni forumowej IP: *.magtel.net.pl 16.11.03, 13:36 > Z uwagi na moje IQ (=21) nie mogę pojąć dlaczego to forum nazywa się > PSYCHOLOGIA. Forów jest dużo, także na portalu GW. Można było je ponumerować. Ale ludzie wolą słowa od liczb. Dlatego mamy Psychologię, Motoryzację, Erotykę, a wszystko to na jedno kopyto typu fiubzdziu, składy osobowe tylko trochę różne. Odpowiedz Link Zgłoś