Dodaj do ulubionych

przejdzmy teraz do psychologii

15.11.03, 23:03
Teraz bedziemy snuc psychologiczne rozmowki
Obserwuj wątek
    • Gość: tao Re: przejdzmy teraz do psychologii IP: *.chello.pl 15.11.03, 23:06
      OK!
    • maniia Re: Maniia 15.11.03, 23:20
      Wybacz sobie a przestaniesz sie nienawidziec
    • ona55 Re: Maniia 15.11.03, 23:22
      komandos potrzebujesz porzadne lanie na gola pupe
      kladz sie rozbieraj majtki, mam w rekach pejcz, jestem Domina
      byles niegrzeczny i zaslugujesz na kare.
    • sdk Re: Maniia i sdk 15.11.03, 23:41
      wczesnie sie zaczynasz modlic dzisiaj.
      • sdk Re: Maniia i sdk 15.11.03, 23:44
        kumpel wrócił z Kanady. Podobno jesteś najlepszym lachociągiem w dzielnicy!!
        A ci Amerykanie śmieją się z Polaków. Polak potrafi!!! hehe
    • Gość: girlfriend Re: przejdzmy teraz do psychologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 23:46
      Może z łaski swojej nie mów za wszystkich Polaków, OK?
      • Gość: gf to było do mańki n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 23:47
        • maniia Re: to było do mańki n/t 16.11.03, 00:06
          bidny komandos przychodzi tu pogadac z POlakami ale oni go nie chca
          • Gość: gf Re: to było do mańki n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:08
            Ty nie jesteś wszyscy Polacy. Lista, tych, co go chcą jest długa.
            • maniia Re: to było do mańki n/t 16.11.03, 00:14
              Gość portalu: gf napisał(a):

> Ty nie jesteś wszyscy Polacy. Lista, tych, co go chcą jest długa.

wszyscy NORMALNI, Ty jestes nienormalna. Najlepszy przyklad ze jestes tutaj
              znienawidzona
              • Gość: gf hahaha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:22
                przepraszam, przez kogo?
                • maniia Re: hahaha :))) 16.11.03, 00:25
                  wiesz dobrze wystarczy poczytac watki na Twoj temat.

Poza tym jestes taka desperatka pod kazdym wzgledem ze nawet takie byle co jak
                  komandos jest dla Ciebie ksieciem. POchodz kolo niego troche, moze cos wyjdzie
                  Badz jego podnozkiem. Moze nawet to Kanady Cie zaprosi
                  • Gość: gf Re: hahaha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:28
                    on wcale nie jest w Kanadzie cosmolalko

myślę, ze prędko się stąd wycofasz - jesteś agresywna i mało bystra, tacy stąd
                    odchodzą

ps.musiałas czytać co drugi post w tych wątkach, hehe

dobranoc
                    • sdk Re: hahaha :))) 16.11.03, 00:30
                      Dobre. A gdzie niby jest jak nie w Kanadzie. Domena Sympatico.ca to co to jest
                      Twoim zdaniem?
                      • Gość: gf Re: hahaha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:32
                        10 lat masz?
                        • sdk Re: hahaha :))) 16.11.03, 00:34
                          Nie. Nie mam i dlatego nie odpowiadam jak dziecko pytaniem na pytanie.
                          Domena SYMPATICO.CA co to jest Twoim zdaniem?
                          • Gość: gf Re: hahaha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:36
                            pozostaniesz więc w błogiej nieświadomości informatycznej, bo ja Cię oświecać
                            nie zamierzam :)
                            • sdk Do Girlfriend 16.11.03, 00:39
                              Otóż dziewczyno rada na przyszłość. Kiedy gdzieś w towarzystwie nie chcesz
                              wyjść na idiotkę, nie zabieraj głosu w kwestiach o jakich nie masz pojęcia.
                              Domena SYMPATICO.CA oznacza ni mniej ni więcej KANADĘ.
                              • sdk Re: Do Girlfriend 16.11.03, 00:40
                                Nie powiedział ojciec, nie powiedziała matka to ja Ciebie muszę oświecić.

:)
                                • Gość: gf Re: Do Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:44
                                  Jak tu froche posiedzisz, to wpadnie kolega, który co 5 min pisze a to z sejmu
                                  a to z ministerstwa a to od Danki Waniek :) tylko bądź cierpliwy, synek.
                                  • sdk Re: Do Girlfriend 16.11.03, 00:46
                                    Tylko córeczko czego to ma dowodzić heheheh
                                    • Gość: gf Re: Do Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:49
                                      Tego, ze nie wymaga to zadnych skomplikowanych zabiegów - wbrew Twojej tezie.
                                      A najłatwiej skompromitować zbyt pewnego siebie.
                                      Szczerze radze pokorę, bo pisuja tu wybitnie bystrzy ludzie z tendencja do
                                      podpuszczania młokosów :)
                                      • sdk Re: Do Girlfriend 16.11.03, 00:53
                                        Córuniu znowu piszesz głupoty niestety. Piszesz że nadawał albo z sejmu albo z
                                        ministerstwa. A nadawał z NASA, albo z BIAŁEGO DOMU? NIE? A wiesz dlaczego?
                                        Bo on nic nie zmieniał, tylko po prostu fizycznie był w Sejmie, albo w
                                        ministerstwie. Zrozumiałaś o co chodzi?
                                        • Gość: gf hahahaha :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:57
                                          i co 3 minuty przefruwał? :DDDDDD

synek, fizycznie to on był w Bydgoszczy,
                                          ale może już starczy na raz tych kompromitacji? :)
                                          • sdk Re: hahahaha :))))) 16.11.03, 01:01
                                            Śmieszna jesteś naprawdę. Wiesz dobrze że się pomyliłaś i każdy kto to czyta to
                                            widzi, ale będziesz dalej brnęła w tym absurdzie. Klasę poznaje się po tym, że
                                            potrafi się człowiek w odpowiednim momencie przyznać do błędu. Jeżeli
                                            udowodnisz mi, że wpisy dzieliła różnica 3 (słownie trzech) minut, publicznie
                                            Ciebie tutaj przeproszę, masz okazję, udowodnij. Jeżeli usłyszę jakiś wykręt to
                                            już wiem kim jesteś:))))))
                                            • Gość: gf Re: hahahaha :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 01:08
                                              przykro mi, ale nie zamierzam teraz przekopywac archiwum :)
                                              ale jeśli ci zależy - OK, to mogły być 4 minuty
                                              to bez znaczenia, faktem jest w ciągu półgodzinnej wielopostowej dyskusji co
                                              post się przerzucał

ale to niewazne - mam nadzieję, ze nie kwestionujesz takiej możliwosci
                                              technicznej, bo jesli tak, to hahaha

jakby Ci to powiedzieć - dałeś ciała

a/pomyliłes się w kwestii IQ komandosa
                                              b/pomyliłes się w kwestii domeny Komandosa (ja znam minimum 5, z których pisał)
                                              c/wyszedłeś na idiotę, bo zakładjąc ze to dureń nie pomyslałeś, że wie jak w 3
                                              minuty przerzuć się na inną domenę

a teraz zamiast napisać "dałem ciała" albo nic nie pisac ze wstydu odstawiasz
                                              rywinadę...Twój wybór

dobranoc :)
                                              • sdk Oj CÓRUNIU:)) 16.11.03, 01:16
                                                Czyli potwierdziłaś. Piszesz po prostu "na pałę" głupoty. Jeżeli nie masz o
                                                czymś pojęcia to nie wypowiadaj się. To dobra rada. Łatwo można przed ludźmi
                                                wyjść na idiotę. Naprawdę łatwo, zatrzeć to wrażenie jest już ciężej.

Prosta logika. Koleś pisał albo z sejmu albo z ministerstwa. Czyli TYLKO z
                                                instytucji rządowych, które są jak najbardziej ze sobą powiązane. Jeżeli odstęp
                                                między wpisami wynosił 3 minuty przemieszczenie się kolesia jest fizycznie
                                                niemożliwe. Jeżeli wynosił minut 10 jest już jak najbardziej możliwe.

I podawanie tego jako przykład że on zmieniał IP to jest (bez urazy nic
                                                osobistego) prawdziwy idiotyzm.:)

Reasumując: Nikt kto tutaj wchodzi nie zmienia IP, bo nie ma po co,
                                                (to po prostu nie to forum. IP zmieniają czasami goście na forach
                                                komputerowych, żeby pokazać kolesiom jacy to z nich wielcy hakerzy:)
                                                a tym bardziej nie robi tego komandos (Kto by takiego idiote zatrudnił jako
                                                informatyka)
                                                • Gość: gf Re: Oj CÓRUNIU:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 01:24
                                                  Ciołku! Facet pisał z Bydgoszczy!!!!!

Co Ty pierniczysz, czlowieku????
                                                  co 10 minut jeździł w nocy między ministerstwami sejmem KRRiT i UKIE?????

OK, Komandos pisze z Kanady, haha :)))
                                                  jak chcesz
                                                  mnie nie zleży na stanie Twojej głowy

problem w tym, ze jesteś nowy, więc nie wiesz
                                                  ale ja mam litośc i Ci powiem - to że tu piszemy, nie znaczy ze się nie znamy w
                                                  realu, nie spędzamy ze sobą wakacji i nie śmiejemy z Ciebie pa tieliefonu 5
                                                  minut temu...

ciesz się, że jesteś anonimowy, bracie, naprawdę :)))
                                                  • sdk Re: Oj CÓRUNIU:)) 16.11.03, 01:28
                                                    Możesz udowodnić że zmieniał IP tylko podając linka do wpisów.
                                                    Rozumiesz? Bo na razie to wychodzisz na idiotkę.

Bo tak to ja sobie mogę powiedzieć że u mnie w spożywczym marchewki sprzedaje
                                                    zielony ufoludek, a w mojej aptece można kupić szczepionkę na AIDS.
                                                  • Gość: gf dobranoc synek n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 01:39
                                                  • alfika Re: dialog tygodnia :)))))))) 16.11.03, 10:59
                                                    to kto sprzedaje w spozywczym u sdka?

Buahahahahaha
                              • Gość: gf Re: Do Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:41
                                Otóż chłopcze, niniejszym wyszedłeś na idiotę :) ale nie martw się. Znasz
                                jakiego informatyka? pogadaj z nim, wyjasni Ci, jak to zrobić, zebyś miał w
                                domenie Pentagon choćby.
                                • sdk Re: Do Girlfriend 16.11.03, 00:44
                                  Owszem można to zrobić. Ale to nie jest takie prościutkie jak Ci się wydaje.
                                  Znam mnóstwo ludzi którzy znają się dobrze na komputerach a tego zrobić nie
                                  potrafią. Wymaga to zaawansowanej wiedzy informatycznej i na pewno nie
                                  nabędzie się takich umiejętności po rozmowie z informatykiem:))))

Tym bardziej taki kretyn jak komandos jest za głupi żeby zrobić coś takiego.
                                  Bo gdyby miał takie umiejętności to nie miałby tyle czasu żeby zaśmiecać tutaj
                                  forum.
                                  • Gość: gf Re: Do Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:47
                                    Monstrualnie ale to monstrualnie sie mylisz w ocenie IQ Komandosa. Resztę
                                    dojrzysz lub nie sam. Ja Ci nic nie powiem :)

• sdk Re: Do Girlfriend 16.11.03, 00:51
                                      Temat dotyczy Domeny internetowej a nie IQ komandosa. Komandos ZAWSZE nadawał
                                      z domeny SYMPATICO.CA. Oznacza to córuniu Kanadę. I pomyśl córuniu zanim coś
                                      napiszesz, nie będziesz się później musiała głupio tłumaczyć że wystarczy
                                      porozmawiać z informatykiem i można sobie zmieniać domenę jak przyjdzie
                                      fantazja. Córuniu:)))
                                      • Gość: gf Re: Do Girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:59
                                        Jak długo znasz komandosa, synek, ze piszesz "zawsze"?

nie chcę Cię martwić, ale pare osób bedzie rano miało beczkę :)))))
                                        • sdk A propos dlaczego nie zmieniłaś IP:)))? 16.11.03, 01:03
                                          Przecież to takie proste buahahahaha
                                          • Gość: gf Re: A propos dlaczego nie zmieniłaś IP:)))? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 01:09
                                            bo mnie ta zabawa nie bierze
                                            • sdk BUAHAHAHA SUUUUUUUUUPER TO BYŁO!!!!!!!:))))))))) 16.11.03, 01:20
                                              No dobra nie bierze Cie:)

Ale może udowodniłoby to, że to co pisałaś to nie były zwykłe idiotyzmy:)

Zgadza się?
                                              • Gość: gf Re: BUAHAHAHA SUUUUUUUUUPER TO BYŁO!!!!!!!:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 01:26
                                                nie synek, nie mam takiej ambicji, zeby Ci cokolwiek udowadniać
                                                ani mi się śni - nie jest mi to do niczego potrzebne
                                                chcesz- zinteresuj się
                                                nie chcesz - Twoja rzecz

mam prostą zasadę: nigdy nie jestem wielonickowcem, a więc i IP nie zmieniam
                                                dobranoc, baw się dalej sam

• sdk Córunia nic nie udowodni bo nie ma ambicji:)) 16.11.03, 01:30
                                                  Nisko się strasznie cenisz:) Większość zdrowych osobników homo sapiens posiada
                                                  ambicję:)
                                                  • Gość: gf Re: Córunia nic nie udowodni bo nie ma ambicji:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 01:41
                                                    ambicje szukania linków dla jakiegoś dziecka w nocy?
                                                    chyba tylko pojeby (kopirajty Komek)
                                                    Ty naprawde nie wiesz, ze to możliwe? trudno...

dobranoc, spij spokojnie

• cossa Re: Do Girlfriend 16.11.03, 00:47
                                    a wlasnie, ze prosciutkie
                                    ech...

pozdr.cossa

sdk napisał:

> Owszem można to zrobić. Ale to nie jest takie prościutkie jak Ci się wydaje.
                          • sdk Girlfriend czy Ty potrafisz konkretnie rozmawiać? 16.11.03, 00:37
                            Powiedziałaś że Komandos nie nadaje z Kanady. Domena SYMPATICO.CA co to jest
                            Twoim zdaniem?
                            • Gość: gf Re: Girlfriend czy Ty potrafisz konkretnie rozmaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:39
                              czy Ty matołku nie wiesz ze mozna pisać z dowolnej domeny siedząc za Twoimi
                              plecami???????? z Chin choćby??????
                              • malvvina Re: Girlfriend czy Ty potrafisz konkretnie rozmaw 16.11.03, 00:40
                                do boksowania
                  • r.richelieu obyś manila była tylko takim byle co jak 16.11.03, 00:34

obyś manila była tylko takim byle co jak komandos to byłabyś wielka

bylecowatości mamy, ale nie manilom je odkrywać
            • sdk [...] 16.11.03, 00:15
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: gf Re: to było do mańki n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:23
                Przykro mi, ale nie jesteś prezes Agory.

Trochę pokory - szczerze i z sympatią rekomenduję. Będziesz zaskoczony, jeśli
                zostaniesz tu dłużej :)
                • sdk [...] 16.11.03, 00:24
                  • maniia Re: to było do mańki n/t 16.11.03, 00:26
                    sdk napisał:

> Prezes Agory się takimi pierdołami nie zajmuje.
                    > A ten ciul komandos lepiej niech wypierdala do sracza i tam zostanie. hehe

i niech Cie girlfrield ze soba zabierze, bedzie to dla Ciebie zaszczyt
                  • Gość: gf Re: to było do mańki n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:26
                    hehe - jakie masz prawo decydować, kto ma tu prawo pisać?
                    i - hehe - co jak ustawimy zaporę na wysokości, powiedzmy, 150 IQ, hehe?
                    • sdk Re: to było do mańki n/t 16.11.03, 00:29
                      mam takie prawo że mi się tak podoba HEHE a komandos ma od tej pory siedzieć w
                      kiblu bo JA TAK MÓWIĘ. PANIAŁ?
                      • cossa Re: to było do mańki n/t 16.11.03, 00:31
                        jesli juz mowa o prawach
                        to nie panial
                        rowni i rowniejsi?

a w ogole skad sie wziales (-as)? he?
                        zawsze gdy wpadasz w nowe miejsce tak sie zachowujesz?
                        a moze to nie nowe miejsce dla CIebie
                        ino pyk - i jestem kims innym?

pozdr.cossa

sdk napisał:

> mam takie prawo że mi się tak podoba HEHE a komandos ma od tej pory siedzieć w
                        > kiblu bo JA TAK MÓWIĘ. PANIAŁ?
                      • Gość: gf nie chcę być niemiła, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:34
                        na życzenie możemy tak Cię przegonić, że się z rozumem nie pozbierasz :)
                        • sdk Re: nie chcę być niemiła, ale 16.11.03, 00:35
                          BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • maniia do gf 16.11.03, 00:34
                      proboj g/f moze cos wyjdzie desperatko
                      a tutaj tylko obnizasz poziom forum
                      spadaj
                      • Gość: gf Re: do gf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:38
                        oj cosmolalka, wpadnij w objecia tego wulgarnego kolegi, który się tak
                        nakrecił, że zaraz eksploduje

dobranoc
                        • maniia Re: do gf 16.11.03, 00:42
                          Gość portalu: gf napisał(a):

> oj cosmolalka, wpadnij w objecia tego wulgarnego kolegi, który się tak
                          > nakrecił, że zaraz eksploduje
                          >
                          > dobranoc

nareszcie spadla
    • sdk Re: Maniia i sdk 16.11.03, 00:04
      zrobimy ci takiego bullyinga jak lubisz. Bedziesz wył całą noc. hehe
      • sdk Re: Maniia i sdk 16.11.03, 00:05
        a potem zrobimy ci mobbinga hehe
        • sdk [...] 16.11.03, 00:10
          • Gość: girlfriend nie nakręcaj się już n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:12
    • Gość: filut Post z czytelni forumowej IP: 62.233.169.* 16.11.03, 08:18
      Gf,
      przyjmij wyrazy uznania. Wyboksowałaś przeciwnika jak Michalczewski.
      Lubię czytać wątki Waszej grupy.
      Z uwagi na moje IQ (=21) nie mogę pojąć dlaczego to forum nazywa się
      PSYCHOLOGIA.
      Liczę na następne zjadliwe wątki!

Pozdrawiam
      Fil
      • Gość: az Re: Post z czytelni forumowej IP: *.magtel.net.pl 16.11.03, 13:36
        > Z uwagi na moje IQ (=21) nie mogę pojąć dlaczego to forum nazywa się
        > PSYCHOLOGIA.
        Forów jest dużo, także na portalu GW. Można było je ponumerować. Ale ludzie
        wolą słowa od liczb. Dlatego mamy Psychologię, Motoryzację, Erotykę, a wszystko
        to na jedno kopyto typu fiubzdziu, składy osobowe tylko trochę różne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka