Gość: tfcjydsagfjk.sd;nv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 00:02 Sanjuańskie sodomitów sekty taszcząc lampy w przestrzeń pampy kłoniąc hieny do higieny polowały na insekty wyrzucając stek inwektyw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlfriend "a tak z ciekawości, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 00:04 Ty celowo robisz z siebie błazna-idiotkę?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drxtuhsjsdhjkl;vh; Re: "a tak z ciekawości, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 00:07 O ciekawości i idiotkach akurat nie było w wierszyku, ale możesz coś dopisać, proszę bardzo, będzie raźniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: "a tak z ciekawości, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 00:10 ale było wcześniej w wykonaniu pastereczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drthjcdsygfjklxvhb plastereczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 00:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: plastereczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 00:13 o tak...do rany przyłóż! (pod warunkiem że śnisz o gangrenie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdrxtjdshbcjnkl/ds Ale..! To plotki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 00:16 Gdzie mi do gangu??? Tylko raz mnie los z Reną zetknął, raz tylko! To niegodne, takie niegodziwości rozpowszechniać :((( Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Owca 17.11.03, 00:08 Nie mnie sądzić czy sfilcowana ;-) www.owca.koszalin.opoka.org.pl (ciekawe czy Kwieto tu zajrzy? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Sliczna :"))) 17.11.03, 20:24 Nie wiem czy sfilcowana, troche chyba zbyt sklebiona na sfilcowanie :") Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Sympatico-romantico 17.11.03, 00:10 sympatico_romantico bylo gf i ukrylo sie pod znaków chmarą myslac, mylę wszystkich równo znów wrzuciła jakies "....." taka to jest ta ona gf ;) Odpowiedz Link Zgłoś