Dodaj do ulubionych

księgowość - program

12.01.15, 11:39
W tym roku chcę sama poprowadzić swoją ksiegowość i w związku z tym pomyślałam o jakimś programie na pc, a jeszcze lepiej na androida do prowadzenia księgowości. Polecacie coś? Najlepiej, gdyby to był program jak najbardziej intuicyjny, łatwy w obsłudze
Obserwuj wątek
    • juli_ssss Re: księgowość - program 21.01.15, 00:06
      Ja jestem księgową od 5 lat i pracuję na Finka-FK pro. W firmie zastałam to oprogramowanie, ale nie zdecydowałam się na zmianę, bo jest bardzo intuicyjny i ma wszystkie potrzebne funkcje. Szybko się pracuje i kontakt z serwisem jest natychmiastowy. Wcześniej księgowałam na Raksie, który uważam za dobry, tylko często się zawieszał, co było irytujące....Problem był także z dodzwonieniem się do serwisu. Powodzenia :-)
    • tt125 Re: księgowość - program 06.08.15, 09:09
      Wpisz sobie w wyszukiwarkę: "oprogramowanie Smartreactor win4win". Według mnie najłatwiejszy w obsłudze program. Przed zakupem wypróbowałam kilka, żaden nie do ogarnięcia :)
    • nabucho1 Re: księgowość - program 05.11.15, 17:07
      Mogę doradzić Ci intuicyjny program z platformy Superksięgowa, sama na nim pracuję od ponad roku. Działa na systemie Android, nie potrzeba też instalacji, po prostu włączasz z przeglądarki. Jest prosty, można fakturę dla kontrahenta przesłać na jego adres e-mail, sprawdzić bieżący stan podatków do zapłaty. Można też dodać fotofakturę, która automatycznie podepnie się w Twoim koncie. Mam opcję easy za 49 zł, ale są też inne: darmowe do fakturowania, lub zlecenie pełnej księgowości
    • karolina-p7 Re: księgowość - program 11.01.16, 12:08
      Dla mnie Android jest jeszcze zbyt mało stabilnym systemem żeby opierać na nim prowadzenie swojej firmy. Ale jeśli chodzi o oprogramowanie na komputer to polecam Symfonię, jeśli księgowość jest uproszczona to pakiet Start. Porównania nie mam, bo na innym oprogramowaniu nie miałam okazji pracować, ale te sprawuje się całkiem ok.
    • kolormar Re: księgowość - program 13.01.16, 09:03
      Widzę, że jest tu kilka osób znających programy księgowe, więc podpytam. Ktoś testował program do sporządzania cen transferowych www.dokumentacjepodatkowe.pl ? jedyny system jaki znalazłem.
    • viola378 Re: księgowość - program 05.03.16, 15:01
      Moje koleżanki z pracy korzystają z tych programów: lefthand.pl mówią, że są bardzo przydatne i wszystko dzięki nim ma swoje miejsce.
    • magda1990k Re: księgowość - program 21.04.16, 20:41
      Z własnego doświadczenia polecam wfirma - wfirma.pl/samodzielna-ksiegowosc Jest to serwis, który udostępnia wszystkie potrzebne narzędzia do samodzielnego prowadzenia księgowości itp. Od lat korzystam z tej usługi i jestem zadowolona, bo jak mam jakiś problem, pytania to śmiało mogę zwrócić się o pomoc do ekspertów. Polecam na początek choćby przetestować ten serwis, jest to darmowe, więc warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka