justyna10031 24.11.06, 20:45 'seni anlamak çok zor' 'ben vasla bilmiyor ingliş' 'saklı' Z gory dziekuje i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leyla44 Re: tur-pol Lutfen 24.11.06, 21:01 Ciężko jest cię zrozumieć ja nie znam angielskiego skryty, schowany Jakoć dziwny ten turecki. bo słowa vasla to chyba nie ma. Może być vallah (nic nie znaczące w sumie) . Angileski to inglizce a nie inglis. Do tego osoba zapomniała, że ben bilmiyor to nie ma, musi być ben bilmiyorum. Odpowiedz Link Zgłoś
yalan77 Re: leyla 44 24.11.06, 22:24 A ja tylko sobie tak mysle ze czasami lepiej pisac skrutowo... tez tak pisze:) zamiast chodzic pisze hodzic:) to tylko 1 literka ale juz cos:) kazdy zrozumie o co chodzi.. prawda??:):) i nie chodzi ze jestem jakas analfabetka:):) sa tylko ludzie leniwi :):) Buziaki i pozdrawiam:):) Odpowiedz Link Zgłoś
alexa195 Re: tur-pol Lutfen 24.11.06, 22:14 mysle ze to "vasla" to moze byc "valla" - naprawde, na serio :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justyna10031 Re: tur-pol Lutfen 24.11.06, 22:46 Dziekuje bardzo za wszystkie odpowiedzi:) Dziekuje ze tu jestescie i tak bardzo nam pomagacie. Pozdrawiam Was:* Odpowiedz Link Zgłoś