06.11.09, 12:15
Mam problem z moimi włosami są one po trwałej,która była robiona pół
roku temu i włosy wyglądają fatalnie.Jakich używać kosmetyków aby
włosy wyglądały lepiej dodam,że używam jedwabiu ale nie przynosi to
oczekiwanych skutków.
Obserwuj wątek
    • nanai11 Re: włosy 06.11.09, 15:22
      Biosilk.
      • duola77 Re: włosy 06.11.09, 16:01
        Przecież to silikon , to jak ma pomóc?
        Może doraźnie ale i tak wątpliwe przy naprawdę przesuszonych i zniszczonych włosach.
        • lesialesia Re: włosy 06.11.09, 16:06
          no niestety ale włosy mogą być martwe i niewiele pomoże. radzę ściąć włosy i nie
          robić trwałej nigdy więcej ;)
          • lisa125 Re: włosy 06.11.09, 18:43
            mi po trwałej fryzjerka od razu poleciła kosmetyki, żeby loczki dobrze
            wyglądały, a włosy były zdrowe, bo wiadomo, że po takim zabiegu, to osłabione...
            carin botea activ wave - miałam szampon i odżywkę bez spłukiwania.
            polecam
            nie wiem, czy można to gdzieś zakupić, ja to w salonie u fryzjerki od razu kupiłam
    • enith Re: włosy 07.11.09, 06:19
      www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria-165-Wlosy-Pielegnacja-odzywki-do-wlosow-suchych-zniszczonych-i-koloryzowanych.htm
      Pod tym linkiem znajdziesz recenzje odżywek do włosów zniszczonych. Zwróć uwagę na to, żeby maski czy odżywki nie nakładać blisko skóry głowy, bo będą ci się przetłuszczać włosy, to raz, a dwa, trwałą robiłaś pół roku temu, więc pewnie masz 7-10 cm odrosty, które są w lepszej kondycji, niż reszta włosów. Następnym razem robiąc trwałą od razu zainwestuj w porządne produkty do pielęgnacji, bez tego trudno będzie utrzymać włosy w dobrej kondycji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka