czerwony_84 19.01.04, 21:33 Witam! Od dluzszego czasu mam since pod oczami. Wiem, ze mozna stosowac na to kremu rozjasniajace. Chcialbym prosic o polecenie jakiegos 'specyfiku'. Z gory dziekuje za pomoc. pozdr czerwony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwony_84 Re: since pod oczami 20.01.04, 21:14 naprawde nie mozecie czegos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: since pod oczami 20.01.04, 21:32 Zajrzyj tutaj www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=4d02e47e08f34c59a8185ce0c65df30b&cmd=browse&category_id=44 i przejrzyj te które mają najwięcej gwiazdek.Ceny są też przeważnie podane więc myślę że znajdziesz coś odpowiedniego.Więcej Ci nie pomogę bo niestety ja mam podkrążone oczy przez całe życie,wypróbowałam już wiele kremów i jest ciągle tak samo,tak już po prostu mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: since pod oczami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 22:43 ja tez mam i miec bede juz pewnie zawsze ale doraznie, w zatuszowaniu pomaga mi niezwykle korektor pod oczu bourjois pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka5 Re: since pod oczami 21.01.04, 00:33 Ja polecam zel z arnika firmy Flos Lek, kupilam bo byla polecana na wizazu i nie zawiodlam sie - zel rozjasnil mi juz cienie na bardziej zewnetrznej czesci, te po wewnetrznej stronie oka sa takie fioletowawe i chyba trudniej cos z nimi zrobic, ale ja nie trace nadziei - mysle ze po dluzszym stosowaniu tez sie rozjasnia; aha, zel kosztuje ok 8 zl i jest do kupienia w aptece - nie jest on przeznaczony jedynie do okolic oczu - jest on na wszelkie since i stluczenia; konsystencja jest lekka, szybko sie wchalania, mam nadzieje, ze Tobie tez pomoze :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś