marghot 28.01.04, 11:20 czy ten kremik w wersji dziennej nadaje się pod makijaż? i czy jest dobry dla wrażliwców? z góry dziękuje m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1szylider Oriflame z soją.. b-Prostimuline 28.01.04, 19:28 marghot napisała: > czy ten kremik w wersji dziennej nadaje się pod makijaż? > i czy jest dobry dla wrażliwców? > z góry dziękuje > m Witam! Na forum "MLM, biznes po godzinach..." znajdziesz katalog Oriflame i na stronie 39 opis serii Time Reversing oparty na bialkach soi wynalazek Orilame b- Prostimuline www.oriflame.pl/products/templates/ProductFrameBrochure.jhtml?_DARGS=%2Fproducts%2FProductHeaderBrochure.jhtml Dzienny krem nadaje sie pod makijaż jak wszystkie dzienne kremy Orflame Chcesz wejśc na forum sprzedaży bezpośredniej, to klinij tu: MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! 1szylider Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoja Re: Oriflame z soją.. b-Prostimuline IP: *.ipt.aol.com 28.01.04, 22:24 Czy Wy wiecznie musicie uprawiac krypotoreklame? Wy - Oriflame-(owcy)? Chodzilo w tym przypadku o kosmetyk firmy N e u t r o g e n a, ktory znakomicie sprawdza sie pod makijarzem w przypadku cery suchej (ja mam taka) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoja Re: Oriflame z soją.. b-Prostimuline IP: *.ipt.aol.com 28.01.04, 22:26 przepraszam, oczywiascie myslalam o m a k i j a z u, jeszcze raz przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Oriflame z soją.. b-Prostimuline 29.01.04, 08:31 suchą czy odwodnioną? bo ja mam tą drugą i właśnie nei wiem, czy krem nie będzie po prostu tłusty Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Oriflame z soją.. b-Prostimuline 29.01.04, 08:30 dziekuej ci ale pytam o krem neutrogeny. kosmetyki oriflame i avon mnie nei interesuja Odpowiedz Link Zgłoś
1szylider Re: Oriflame z soją.. b-Prostimuline 30.01.04, 09:15 marghot napisała: > dziekuej ci ale pytam o krem neutrogeny. > kosmetyki oriflame i avon mnie nei interesuja Witam! Pytałas o soję, więc podałem Ci link do opisu innego produktu z soją, który zdeydowanie spełni Twoje oczekiwania, a tej wymienionej przez Ciebie firmy nie znam więc nie moge się wypowiadać. Nasz krem jest przeznaczony włąsnie dla cery suchej dla Pań w średnim wieku. Pozatem pytałas publicznie o soję, a moja odpowiedź nie jest kryptorekalma, ale jawnym poleceniem znakomitego produktu, który nie ma równego sobie na rynku. Zatem udzieliłem publicznej odpowiedzi, bo jeste wiele Pań, które są równie uprzedzone do tej firmy na N. Wreszcie nie nalezy łączyć ze sobą Avonu i Oriflame, gdyz są dwie zpełnie odrebne od siebie firmy, zresztą dziaające na innych segmentach rynku, ale również konkurujące ze sobą: Avon cena, a Oriflame jakością. Możliwe też że ten najnowszy wynalazek Oriflame będzie dla Ciebie zbyt drogi, gdyz opakowanie kosztuje 100zł, w takim razie proponuję poszukać tańszego, który może, choćby w mniejszym stopniu zaspokoi Twoje oczekiwania Chcesz wejśc na forum sprzedaży bezpośredniej, to klinij tu: MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! 1szylider Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Re: Oriflame z soją.. b-Prostimuline IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.01.04, 10:03 nie osmieszaj sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Oriflame z soją.. b-Prostimuline 30.01.04, 12:09 1szylider napisał: > marghot napisała: > > > dziekuej ci ale pytam o krem neutrogeny. > > kosmetyki oriflame i avon mnie nei interesuja > ....poleceniem znakomitego produktu, który nie ma równego sobie na rynku. 8-O > > Zatem udzieliłem publicznej odpowiedzi, bo jeste wiele Pań, które są równie > uprzedzone do tej firmy na N. nie znam zadnej... > > Wreszcie nie nalezy łączyć ze sobą Avonu i Oriflame, gdyz są dwie zpełnie > odrebne od siebie firmy, zresztą dziaające na innych segmentach rynku, ale > również konkurujące ze sobą: Avon cena, a Oriflame jakością. jakoscia katalogu, rozumiem? fakt, ostatnio zdjecia sa nieco lepsze... wylacznie > > Możliwe też że ten najnowszy wynalazek Oriflame będzie dla Ciebie zbyt drogi, > gdyz opakowanie kosztuje 100zł, w takim razie proponuję poszukać tańszego, > który może, choćby w mniejszym stopniu zaspokoi Twoje oczekiwania albo w wiekszym - na dwoje babka... > Pozdrawiam i zapraszam! > 1szylider niedobrze mi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Neutrogena z soją? IP: *.icpnet.pl 30.01.04, 11:25 Szylider czy nie zdajesz sobie sprawy, z faktu, że w ten sposób wcale nie reklamujesz tych kosmetyków, a wręcz stosujesz antyreklamę. Takie działania wcale nie zachęcają klientów do zakupu. Sugeruję poważne zastanowienie sie nad strategią marketingową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Neutrogena z soją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 12:19 100 ał za Oriflame???? Matko kochana..... Odpowiedz Link Zgłoś
fczurek Re: Neutrogena z soją? 30.01.04, 12:21 Hejka! Uzywam Neutrogeny z soja od ponad tygodnia - kupilam krem i na dzien, i na noc, mam b. sucha cere i 34 lata. Wczesniej kupilam balsam do ciala N :) i tak mnie zachwycil, ze odstawilam zaraz inne, pachnace (N nie pachnie) balsamy, ktorych zapach zawsze uwielbialam. Zaden z nich jednak nie nawilza tak, jak balsam N. Ale do rzeczy - skusilam sie na te kremy, bo spodziewalam sie czegos podobnego. I slusznie - oba super nawilzaja i "uelastyczniaja" cere, wrazenie nawilzenia utrzymuje sie caly dzien - a siedze w zamknietym suchym pomieszczeniu. Teraz tylko tego uzywam i biore oba na nartki :))) Polecam! Ps. Nie sprzedaje, nie reklamuje, nie promuje zawodowo kosmetykow N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulcia Re: Neutrogena z soją? IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 14:18 Ile kosztuje ten kremik i jakie duże opakowanie? Odpowiedz Link Zgłoś