Dodaj do ulubionych

PODKŁAD AKSAMITNY Z AVONU

31.01.04, 12:02
WŁASNIE WPADŁ MIW RĘCE KATALOG Z AVONU I ZAUWAŻYŁAM PROMOCJĘ PODKŁADU
AKSAMITNEGO. MAM PYTANKO: CZY WARTO KUPIĆ? CZY DOBRZE TUSZUJE RÓŻNE
PRZEBARWIENIA? JAKIE SĄ WASZE ODCZUCIA? BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA WSZELKIE KOMENTARZE.
POZDRAWIAM, PA
Obserwuj wątek
    • Gość: goha Re: PODKŁAD AKSAMITNY Z AVONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 12:34
      Już o niego pytano niedawno, opinie były raczej mocno negatywne. Tworzy
      maskę.Ja nie stosowałam, ale po przeczytaniu wypowiedzi innych nie spróbuje
      nawet po promocyjnej cenie.
    • gonia225 Re: PODKŁAD AKSAMITNY Z AVONU 31.01.04, 14:46
      nie radze ja mam i teraz zastanawiam sie co z tym zrobic. zle sie rozprowadza i
      naprawde tworzy maske przynajmniej na mojej skorze(mieszanaa),wyglada bardzo
      nienaturalnie
    • Gość: magda Re: PODKŁAD AKSAMITNY Z AVONU IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 31.01.04, 21:54
      Radze poczekac i z nastepnego katalogu(03)zakupic na promocji podklad
      rozswietlajaco-antystresowy. Na forum ma o wiele lepsze opinie.
      • tuya Re: PODKŁAD AKSAMITNY Z AVONU 01.02.04, 17:07
        A mnie sie podoba podklad aksamitny, a ten rozswietlajacy oddalam kolezance -
        tez mam cere mieszana i za bardzo sie swiecil. Poza tym ten lepiej kryje. W
        stosunku do ceny - bardzo polecam:)
        • Gość: Oka Re: PODKŁAD AKSAMITNY Z AVONU IP: 83.27.24.* 05.02.04, 23:43
          Ja mam sucha cere. Uzywam tego rozswietlajaco-antystresowego. Dobry na moje
          cienie pod oczami po imprezce lub nocnym sleczeniu przy komputerze ;-)
        • Gość: Oka Re: PODKŁAD AKSAMITNY Z AVONU IP: 83.27.24.* 05.02.04, 23:44
          Kurcze, tak sobie pochodzilam po forum i pomyslalam, ze wlasciwie to sie boje
          cokolwiek napisac o jakichkolwiek produktach ;-) To po lekturze tych
          watkow "wojennych" ;-)A ten czlowiek rzeczywiscie byl nieziemski ;-)))
    • Gość: góra Re: PODKŁAD AKSAMITNY Z AVONU IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 13:00
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka