setorika 02.02.04, 11:17 niedawno był juz ten temat, ale nie moge go znaleźć. Jaki kupić? Który robi najładniejsze kreski??? Dziekuje za sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lala Re: eyeliner -ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 13:05 polecam japoński -KANEBO, w sklepie Noora w Promenadzie albo w hotelu Victoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: eyeliner -ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 13:35 Loreal Super Liner Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: eyeliner -ranking 02.02.04, 19:39 kochana lalo, nie wszyscy na tym forum sa z Warszawy, ale dziekuję za sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal maybelline IP: *.tele2.pl 03.02.04, 11:30 Jade to w Polsce Maybelline, ale za granicą maja cale mnustwo wyboru, pewnie chodzilo kolezance o Express (na wizazu byl polecany) ale tutaj wycofany. ja kupilam liquid eyeliner maybelline (choc niby jest w sklepach ale go nie ma, ale moze dostaniesz) i wlasnie ten polecam, to moj najtrwalszy kosmetyk, intensywny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha221 Re: eyeliner -ranking IP: *.icpnet.pl 02.02.04, 19:20 a ja polecam Max factora. ogolnie nie jestem fanka tej firmy9 beznadziejne lakiery) ale ten kosmetyk sie sprawdza. jest w wygodnym pisaku, mam juz dlugo, nie wysycha, nie rozmazuje sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki art deco jest super...oriflame tragedia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 09:44 Odpowiedz Link Zgłoś