Dodaj do ulubionych

Cienie pod oczami - grrrrrrrrrrrrrrrrr

IP: *.core.lanet.net.pl 05.02.04, 17:38
Jak z nimi walczyc, pomijając ze w moim przypadku to raczej walka z
wiatrakam – niestety dziedziczne .
Mam niecale 20 lat i zupełnie nie wiem co z nimi robic, jaki krem, jaki
korektor?? desperacja - pomocy ?!
Obserwuj wątek
    • Gość: haga Re: Cienie pod oczami - grrrrrrrrrrrrrrrrr IP: 212.14.48.* 05.02.04, 17:59
      ja mam też sińce nawet jak sie dobrze wyśpie, wiec niesety duzo specyfików
      nakładam, aby wygladac normalnie, zaczynam od żółtego korektora LP, potem
      zielony korektor LP, na to podkładzik i jest ok ;)
      • Gość: ma_JA Re: Cienie pod oczami - grrrrrrrrrrrrrrrrr IP: *.core.lanet.net.pl 05.02.04, 18:02
        LP ??
        • Gość: Mikka Re: Cienie pod oczami - grrrrrrrrrrrrrrrrr IP: 80.48.129.* 05.02.04, 18:08
          Chodziło chyba o firme La Roche Possay.
          • Gość: haga Re: Cienie pod oczami - grrrrrrrrrrrrrrrrr IP: 212.14.48.* 05.02.04, 18:11
            sorki, własnie chodziło mi o La Roche Possay(?)
    • Gość: Magda Re: Cienie pod oczami - grrrrrrrrrrrrrrrrr IP: *.ras11.ilchi.alerondial.net 05.02.04, 18:38
      J auzywam rozswietlajacego korektora Skinlights Revlon.
    • ab1960 [...] 05.02.04, 18:54
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Mikka Re: Cienie pod oczami - grrrrrrrrrrrrrrrrr IP: 80.48.129.* 05.02.04, 20:50
        Justy, jako ekspert forum, napisała kiedys, ze jesli to dziedziczne i od
        urodzenia, to raczej nie ma szans, ze sińce znikną. warto zainwestowac w dobry
        korektor.
        • Gość: ma_ja Re: Cienie pod oczami - grrrrrrrrrrrrrrrrr IP: *.core.lanet.net.pl 05.02.04, 22:40
          no dobrze - "dobry korektor" - i tu jest problem z kosmetykami - mam 20 lat, i
          jak sie samo przez sie rozumie moje zmarszczki (mam nadzieje)
          zamarszczkamijeszcze nazwac nie mozna, a zazwyczaj wszelkie specyfiki sa dla
          cery dojrzalej likwidujace z. ... i tak dalej - i w tym problem
          • Gość: Gloria korektorek zostaje IP: *.tele2.pl 05.02.04, 23:03
            pewnie ze nie znikną, ja mam zawsze a jak sie dobrze wyspie to tylko troche
            mniejsze, ale co tam, bz korektora sie nie ruszam nigdzie, ja uzywam zwyklego
            beżowego - Bell. jest maskujący lub antybakteryjny, ale pod to podkład. można
            tez rozswietlac, polecany np. vipery do okolic ust i oczu.
            :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka