Gość: gusia IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 22:43 Bardzo prosze o wrazenia z sosowania tego podkladu-czy jest lekki i czy faktycznie dostosowuje sie do kolorytu twarzy. I czy jest w 1 odcieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga102 Re: Max factor colour adapt 08.02.04, 23:27 Nie no, w jednym odcieniu na pewno nie jest tylko standartowo w kilku. Ja miałam tylko próbkę z Twojego stylu. Była ciut dla mnie za ciemna, ale sam podkład ok. Szczerze mówiąc tego dopasowywania się do koloru skóry to nie bardzo zauważyłam, no ale może dlatego że ta próbka była za ciemna. Ja mam z kolei inne pytanie dot. tego podkładu: czy dobrze gdzieś wycztałam, że jest wersja do cery mieszanej i do cery normalnej? maga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Max factor colour adapt IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 09.02.04, 09:18 Ech, troszkę "tępy" ten podkład, bardzo pudrowy, choć konsystencja leciuteńka. Najjaśniejszy i chyba najbardziej normalny odcień to Warm Almond 45. Mam mieszane uczucia co do tego podkładu - włazi trochę w zmarszczki i jest dość widoczny na twarzy. Poza tym nie ma chyba żadnych filtrów, co jest trudne do zrozumienia, bo wydawało mi się, że filtry w podkładach to po prostu standard. Raczej nie kupię drugiego opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Max factor colour adapt 09.02.04, 12:16 Dzieki za wrazenia. Maga dobrze wyczytalas podobno jest w wersji do mieszanej i tlustej cery. Chyba tez nie kupie bo naczytalam sie wczoraj na www.wizaz.pl ze jest dosc "teatralny w wygladzie. Raczej nie warto. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś