Dodaj do ulubionych

kosmetyki ATW

20.02.04, 13:19
czy mozecie powiedziec cos o nich?? bardzo sobie je chwali moja przyszla
tesciowa ktora mialam okazje poznac niedawno, ma tego pelno w lazience, mowi
ze odkad zaczela ich uzywac cera jej młodnieje :))) nie wiem czego uzywala
wczesniej, ale nie powiem- wyglada kobieta niczego sobie, jak na 60 - tke;
moze macie jakies opinie o tych kosmetykach?
Obserwuj wątek
    • zusa_jesienna Re: kosmetyki ATW 20.02.04, 13:23
      Czy to juz rozdwojenie jazni
      a b 1 9 6 0????
      Dlaczego ciagle spamujesz?
      • Gość: goha Re: kosmetyki ATW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 13:47
        Zupełnie przeciętne a drogie
      • charade [...] 20.02.04, 13:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • dixi Re: kosmetyki ATW 20.02.04, 14:06
          charade napisała:

> Zusa Jesienna, co ty pieprzysz ?
          >
          no wlasnie, ja tez nie lapie :)
          • chica33 Re: kosmetyki ATW 20.02.04, 15:40
            Nic Zusa nie pie...y, tylko ostatnio na tym forum rozpanoszyla sie strasznie
            nachalna reklama ATW.. w postaci postow podpietych do wiekszosci watkow przez
            wyzej wymieniona. Tez podejrzewam ze to "klon" ab...
            Mam juz tego dosc, tym bardziej ze kosmetyki wyprobowalam i moim zdaniem sa
            beznadziejne, wyciaganie kasy.
    • Gość: Trine Re: kosmetyki ATW IP: *.chello.pl 20.02.04, 14:25
      Używałam krem do biustu, przyjemny...
      Ale po tym co się dzieje na forum z nachalną reklamą już nic nie kupię tej
      firmy.
      • lola211 Re: kosmetyki ATW 20.02.04, 16:53
        Czy wy nie przesadzacie? W takim razie ja juz nigdy nie kupie nic z Ziaji czy
        L'Oreala, bo w kazdym wątku ktos o nich wspomina.Troche luzu, co winne
        kosmetyki, ze konsultant nadgorliwy.
        • zusa_jesienna Re: kosmetyki ATW 20.02.04, 17:20
          lola211 napisała:

> .....nie kupie nic z Ziaji czy L'Oreala, bo w kazdym wątku ktos o nich
          wspomina.Troche luzu, co winne kosmetyki, ze konsultant nadgorliwy.

lola, gdzie Rzym, a gdzie Krym...
          Kosmetyki Ziaji itp. wyprobowalysmy same, bez zadnych satysfakcji natury
          finansowej,
          czego nie mozna powiedziec o "b e z i n e r e s o w n y c h", a przede
          wszystkim bardzo nachalnych konsultantach oriflame, atw i jak te firmy wszyscy
          zwa.
          • lola211 Re: kosmetyki ATW 20.02.04, 17:33
            Ok, ale jak ktos pisze, ze nic juz nie kupi z ATW czy Oriflame, bo ktos
            spamuje, to przesadza.Czy firma ma mozliwosc wziecia odpowiedzialnosci za
            dzialania konsultanta na forum? Czy to znaczy ze kosmetyki sa nic niewarte? Dla
            mnie zadnej zaleznosci nie ma.
    • zusa_jesienna Re: kosmetyki ATW 20.02.04, 17:22
      no i oczywiscie ktos musi wreszcie z tym wszystkim zrobic porzadek!
      Co na to plum-plum?
    • Gość: goha Re: kosmetyki ATW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 17:43
      juz zrobił porządek
      • charade Re: kosmetyki ATW 21.02.04, 00:02
        Z czym zrobił porządek ? Że usunął mój post, gdzie było brzydkie słówko ?
        Rzeczywiście niezwykły porządek. Oj dziewczyny, paranoję macie jakąś. Znaczy
        się żadnej marki już nie można nazwać po imieniu, bo się zostanie posądzonym o
        bycie tajnym agentem tejże.
        • Gość: goha Re: kosmetyki ATW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 00:08
          nie z toba lecz z ab 1960 .usunął wszystkie jej posty z toba postapił chyba tak
          przez przypadek
          • charade Re: kosmetyki ATW 21.02.04, 00:12
            Ok, nie wiedziałam, że była na forum jakaś spamera ATW. Szczerze mówiąc, to nie
            miałam nawet w ręce żadnego kosmetyku tej firmy :)
            • Gość: goha Re: kosmetyki ATW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 00:24
              Póżno juz i masz prawo nie rozumieć, przeczytaj wątek ten i o ab1960 i
              zrozumiesz.pa pa dobranoc
              • dixi Re: kosmetyki ATW 21.02.04, 12:07
                o rany, widze ze niezle namieszlam tym moim pytaniem, az mi sie wlos na glowie
                zjezyl jak poczytalam... dopiero teraz zalapalam o co chodzi, torche malo
                ostatnio na forum jestem;
                i wszsystkich podejrzewalacych mnie o spamowanie informuje uprzejmie, ze z
                firma ATW nie mam, nie mialam i nie zamierzam mmiec nic wspolnego, nie jestem
                klonem niejakiej ab1960, a moje pytanie nalezy rozumiec DOSLOWNIE - pytalam o
                wasze opinie o KOSMETYKACH ATW, podobnie jak niejednokrotnie zdarzalo mi sie
                putac na tym forum o kosmetyki innych firm i odpowiadac na takie pytania na tym
                forum;
                pozdrawiam;
                • lola211 Re: Dixi 21.02.04, 13:24
                  Dixi zapamietaj raz na zawsze - pytajac o kosmetyki rozprowadzane bezposrednio
                  jestes na wstepie podejrzana o niecne zamiary.Nie mozna wymieniac, chwalic,
                  pytac o firmy Avon, Oriflame, Nu Skin, ATW, natomiast reklamowanie, polecanie
                  wszelkich innych produktów jest jak najbardziej chwalebne.Ciekawe, ze nikt mnie
                  np. nie oskarzył o nachalną reklame jedwabiu Farouk, pisałam o nim
                  wielokrotnie, nie wiem czemu wszyscy uwazaja, ze robie to z dobrego serca.A
                  moze mam udzialy w firmie we Wrocku, która to sprzedaje? Bezpardonowo podaje
                  adres sklepu, i co? I nic.
                  Popatrz, jak dziewczyny ochoczo korzystaja z usług niejakiej "stylistki", ona
                  sie tu reklamuje na zywca, ale jakos nikomu to nie przeszkadza, załapały
                  haczyk, moje uznanie dla sprzedajacej pilniczki.
                  Co do twojego pytania- niestety, nie uzywalam nigdy kosmetyków ATW, wiec opinii
                  o nich nie mam wyrobionej.
    • Gość: justa Re: kosmetyki ATW IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 12:17
      polecam forum ATW, może kogoś zainteresuje...
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=17730 (uprzedzam pytanie i od razu
      mówię, że nie jestem konsultantką ;) )
      • dixi Re: kosmetyki ATW 11.03.04, 13:12
        a ja chyba jestem juz konsuktantka od okolo tygodnia :))) znalazlam przez net
        najblizszy punkt gdzie sprzedaja te kosmetyki, poszlam tam i mi mowia ze moge
        sie zapisac do klubu, uiscic wpisowe 5 zl i miec te kosmetyki taniej, wiec sie
        zapisalam :) dostalam katalog, ksiazeczke o robieniu biznesu z ATW do ktorej
        nie zajrzalam jeszcze i tak chyba juz zostanie:) pare probek w tym dwie kremu
        ktory mialam "na oku", a wkrotce jak bedzie mi po drodze, poczynie wieksze
        zakupy;
        • lola211 Re: kosmetyki ATW 11.03.04, 13:18
          I bardzo dobrze zrobilas:))
        • kubulek2002 Re: kosmetyki ATW 12.03.04, 15:02
          Dixi bardzo dobrze zrobilas ! Poszlam Twoim sladem, bo wczesniej uzywalam
          kosmetykow ATW i u mnie jak najbardziej sie sprawdzily, wiec tez zostalam
          ostatnio ich konsultantka :)
          • lola211 Re: Do kubulka2002 12.03.04, 16:15
            Napisz moze, ktore z tych kosmetyków sa godne uwagi, skoro masz juz z nimi
            doswiadczenia.
            • Gość: dixi Re: Do kubulka2002 IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 17:17
              nie wiem jak kubulek, ale ja wole nie polecac, tu przynajmniej ;) zbyt lubie to
              forum zeby ryzykowac wieczne wygnanie hehe; a jak juz, to moze na tym nowym f.
              o ATW, mysle ze tam pozwola;)
              • lola211 Re: Do dixi 12.03.04, 19:37
                Ja tam sie nie obawiam, bezpodstawnymi zarzutami nie nalezy sie
                przejmowac :).Ale ok., moze wpisz swoje propozycje na forum A.T.W., to chetnie
                tam poczytam.
                • Gość: kubulek2002 Re: Do dixi i lola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 22:51
                  wpisalam na forum ATW :))))))))) Zapraszam !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka