Gość: ja IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 26.02.04, 14:24 czym najlepiej wybielic ząbki? czy skuteczne sa wynalazki typu te paski blend 'a med wybielajace albo ten zel colgate co sie codziennie smaruje ząbki? prosze o rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubster Re: wybielanie zębów 26.02.04, 14:41 ja mam zamiar wypróbować Colgate White Stripes pytałam koleżanki, której matka jest dentystką mówiła, że są bezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 15:27 to nie colgate tylko blendamed... te paski sa jak dla mnie super:) za to ten specyfik colgate w pedzelku jest do d... zero efektu i u mnie i u mojej mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: wybielanie zębów 26.02.04, 15:32 Gość portalu: loczki napisał(a): > to nie colgate tylko blendamed... sorki :-) > te paski sa jak dla mnie super:) koleżanka też je chwaliła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mniam Re: wybielanie zębów IP: *.range217-42.btcentralplus.com 26.02.04, 16:26 A ja mialam robione u dentysty metoda bodajze Simply White. Zadzialalo, ale nie na dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 17:31 Nie chce byc obrzydliwa, ale syszalam, ze najlepiej na takie problemy dziala sperma. W jednej z gazet wypowaidal sie dentysta i mowil, ze kobiety ktore czesto uszczesliwiaja swoich mezczyzn maja najbielsze zeby i to wcale nie jest zart Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: wybielanie zębów 26.02.04, 19:49 zakupiłam właśnie paski... zobaczymy co z tego wyniknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buterfly Re: wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:34 jestem bardzo ciekawa co z tymi apseczkami>... bo tez chcialabym je zakupic... prosze napisz jakie efekty Odpowiedz Link Zgłoś