ofelia1982 02.05.10, 11:22 Ojej, co jej się stało? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80829,7836497,Gwiazdy_Hollywood_na_przyjeciu_u_Obamy__ZDJECIA_.html?i=17 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razlemongrass Re: Auć 02.05.10, 18:35 Nie wiem o co chodzi? Na zdjęciu jest aktorka Scarlett Johansson tak? Nie widzę, żeby przytyła. Może chodzi o jej sukienkę...? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Auć 02.05.10, 18:56 To niejaka Jessica Simpson, piosenkarka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Auć 02.05.10, 19:30 Kto by nie był, nadal nie wiadomo, co Ofelkę tak zabolało, że aż wątek założyła... O co jej może chodzić? Coś nie tak z makijażem? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Auć 02.05.10, 19:57 gabrielafrancuz napisała: > To niejaka Jessica Simpson, piosenkarka. ;) > To też jest J. Simpson? Raczej nie. A to jest zdjęcie tej samej osoby. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80829,7836497,Gwiazdy_Hollywood_na_przyjeciu_u_Obamy__ZDJECIA_.html?i=2 Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Auć 02.05.10, 21:48 Bo wczoraj pod tamtym linkiem było inne zdjęcie :) Simpson w żółtej sukience. A dzisiaj coś w Gazecie poprzestawiali. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Auć 02.05.10, 22:34 To co jej się stało nazywa się ciąża :) Jeśli o to Ci chodzi, bo generalnie Twój wątek nie dokończony chyba jest? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Auć 02.05.10, 23:38 > > Jeśli o to Ci chodzi Mnie?! A czy ja ten wątek zakładałam? Też nie wiem, o co autorce chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Auć 02.05.10, 22:47 Najwięcej się "stało" Donatelli Versace... koszmar z ulicy Wiązów! Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_ja Re: Auć 03.05.10, 12:35 pierwsze słyszę,aby jessica była w ciąży. ale cóż,nie odwiedzam zbyt często portali plotkarskich. co do versace... ona to ona. najgorsze,że nie widzi co dzieje się z jej córką. tamta to dopiero jest wręcz przezroczysta. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Auć 03.05.10, 12:39 Podobno córa kilka razy trafiała do kliniki, więc nie jest tak, że jej matka nie wie co się dzieje. Inna sprawa, że matka sama powinna zmienić podejście i trochę przytyć - na pewno czułabym jakąś presję, będąc jej córką. Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Auć 03.05.10, 20:39 To Donatella jest mega-giga debilką! Zamiast wspierać córkę w walce z choroba, pewnie ją jeszcze podsyca! Sama wygląda jak wychudzony upiór, nie wspominając o obrzydliwości stylu w ogóle... Ale własne dziecko mordować?! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Auć 03.05.10, 12:35 Hoho, Kim Kardashian, prawdziwa "gwiazda" na jednym przyjęciu z Michelle Pfeiffer - a mówi się, że Amerykanie są purytańscy. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Auć 03.05.10, 14:06 Z tego całego babskiego towarzystwa najbardziej podoba mi się Pani Prezydentowa.Cudowna czerwona suknia. D.Versace porażka,ale przecież ona zawsze tak wyglądała. Kim Kardasian piękna babeczka,ale z tapetą przedobrzyła. Odpowiedz Link Zgłoś