Dodaj do ulubionych

Wrażliwa cera,Forte +25 Eris

IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 10:58
Czy któraś z Was mając wrażliwą cerę używa tych kosmetyków?
Kupiłam już kremy z tej serii,ale boję się,że podrażnią mi skórę i jeszcze ich
nie użyłam.Napiszcie jeśli macie jakieś doświadczenie w tej sprawie.
Interesuje mnie też czy krem dotleniający na dzień nadaje się do mieszanej cery.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiulek Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: 195.145.215.* 19.02.02, 11:07
      Wedlug ulotki o Forte 25+, ktora dostalam krem bio-dotleniajacy jest na noc. Na
      dzien sa kremy matujacy, przeciwzmarszczkowy i jeszcze jeden, ale nie pamietam
      jak sie nazywa.
      Ja tez mam wrazliwa skore, ale po uzyciu tego wlasnie trzeciego kremu, ktorego
      nazwy nie pamietam:)) - mialam probke - nic zlego mi sie nie stalo. Zapach tego
      kremu jest w zasadzie nieistniejacy, a skora przez caly dzien byla ladnie
      nawilzona.
      Chyba sobie zapodam ten bio-dotleniajacy na noc i matujacy na dzien.
      A czy ktoras z Was uzywala tego pod oczy z tej serii?
      • Gość: Marta Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 19.02.02, 12:39
        Ja również mam wrażliwą ,mieszaną cerę i używam kosmetyków Forte+25.Nic mi się
        z buzią nie dzieje więc wydaje mi się że i tobie nie zaszkodzą.Są
        leciutkie,delikatnie pachną i świetnie się wchłaniają.Ja mam nawilżająco-
        matujący na dzień ( super-dobrze matuje,a przy tym nie wysusza skóry) i biokrem
        dotleniający na noc oraz żel pod oczy.Żelu używam dopiero od 3 dni więc trudno
        mówić o jakiś spektakularnych efektach-ale jest lekki, dobrze się wchłania i
        nawilża skórę.Mnie jak na razie rozjaśnił cienie pod oczami.Jedyny minus tego
        żelu-to taki dziwny trochę apteczny zapach.Wiem że w tej serii są jeszcze dwa
        kremy na dzień: nawilżająco-detoksykujący( miałam próbkę-dobry,lekki,szybko się
        wchłania) i przeciwzmarszczkowy oraz maseczka antystresowa.Tak więc wydaje mi
        się że można spokojnie używać tych kosmetyków przy wrażliwej skórze.Z
        kosmetyków Erisu mnie jedynie uczuliła kiedyś seria 24 H.
        • Gość: Anka Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 14:14
          Ja też potwierdzam: Eris 25+ jest świetna, nadaje się nawet do skóry wrażliwej.
          Super kosmetyki!!!
          • Gość: trolka Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 15:02
            Jestem b. zadowolona z kremu na noc, za to maseczka strasznie mnie uczuliła,
            ale to przecież b. indywidualne. Krem polecam.
        • Gość: Paulina Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.ost-poland.com.pl 19.02.02, 15:42
          Zel pod oczy rozjasnil ci cienie w trzy dni??? To jakas rewelacja! Ja uzywalam
          juz wielu kremow - ze sredniej i najwyzszej polki i jak na razie cienie ani
          drgna.
          • Gość: Marta Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 19.02.02, 16:30
            Tak mi się wydaje.Nie mam jakoś straszliwie podkrążonych oczu,ale ostatnio
            pojawiły się szare cienie.A ten żel jakby mi je rozjaśnił.Chociaż teraz moja
            mama powiedziała mi że pewnie się wreszcie wyspałam.
        • Gość: Marta Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 15.03.02, 18:30
          Ja teraz z kremu nawilżająco-matującego Eris +25 przerzuciłam się na
          przeciwzmarszczkowy z tej serii.Ten nawilżająco-mat. po dłuższym stosowaniu za
          bardzo ściągał mi skórę.Może on jest bardziej dla cer tłustych, a nie
          mieszanych.A ten przeciwzmarszczkowy bardzo mi odpowiada.Tak samo podoba mi się
          nawilżająco-detoksykujący i biokrem na noc.
    • Gość: mimi Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 16:02
      Zadzwonilam na infolinię Erisu,żeby spytać o te kosmetyki.Pani z infolinii
      powiedziała ,że przyślą mi wszystkie próbki kremów forte +25i informator.
      • Gość: aneta Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.astercity.net / 10.130.129.* 19.02.02, 18:01

czy ktoras z was moglaby zerknac,czy te kosmetyki maja w skladzie perfumy? z
        gory dziekuje.
        • Gość: kb Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: 205.185.14.* 19.02.02, 19:11
          Tak, są to kosmetyki zawierające substancje zapachowe.

Gość portalu: aneta napisał(a):

>
          > czy ktoras z was moglaby zerknac,czy te kosmetyki maja w skladzie perfumy? z
          > gory dziekuje.

• Gość: aneta Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.astercity.net / 10.130.129.* 19.02.02, 23:23
            to wielka szkoda,ale dziekuje bardzo za info.
      • Gość: mikra Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.org 06.04.02, 20:17
        mimi, czy mogłabyś podać mi numer owej infolinii?
        właśnie jestem na etapie poszukiwania dobrej serii do
        wymęczonej gębusi. na razie uzywam preparat
        pharmaceris, żeby naprawić sobie mordke po uczuleniu od
        jakiejś fatalnej próbki. dotychczas uzywałam kremów
        avon, ale teraz, po tej próbce one też mnie uczulają
        (czerwona, łuszcząca się wysypka w dolnej części
        policzków).
        jeśli forte 25 jest oki, to może też spróbuję? (tym
        bardzoiej, że rysują się już pierwsze zmarszczki, a to
        na mój gust za szybko - 25 lat). pozdrawiam, mikra :))))
        • Gość: Marta Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 06.04.02, 21:17
          Gość portalu: mikra napisał(a):

> mimi, czy mogłabyś podać mi numer owej infolinii?
          > właśnie jestem na etapie poszukiwania dobrej serii do
          > wymęczonej gębusi. na razie uzywam preparat
          > pharmaceris, żeby naprawić sobie mordke po uczuleniu od
          > jakiejś fatalnej próbki. dotychczas uzywałam kremów
          > avon, ale teraz, po tej próbce one też mnie uczulają
          > (czerwona, łuszcząca się wysypka w dolnej części
          > policzków).
          > jeśli forte 25 jest oki, to może też spróbuję? (tym
          > bardzoiej, że rysują się już pierwsze zmarszczki, a to
          > na mój gust za szybko - 25 lat). pozdrawiam, mikra :))))
          -------------
          Ja co prawda nie jestem Mimi,ale ci podam:0-801-121-111

• Gość: mikra Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.org 06.04.02, 22:30
            dzięki ogromne :))))))
            pomęczę więc przy okazji panią telefoniczną
            konsultantkę, może coś uradzimy. pozdrówka, mikra :)))
    • Gość: Ptasia Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.wcp.pl 15.03.02, 17:07
      Właśnie użyłam dzisiaj próbkę tego detoksu na dzień i nie jestem jakaś
      zachwycona. Chyba mam za suchą do niego skórę, albo coś nie tak z konsystencją -
      zbyt płynna. Lubię lekkie kosmetyki, ale takie bardziej "piankowe". Z tym, że
      nie jest zły, tylko taki nijaki. Może lepszy do cery mieszanej faktycznie.
      • Gość: Mimi Re: Wrażliwa cera,Forte +25 Eris IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 10:21
        To ja rozpoczęłam ten wątek ,ale nie ja napisałam o infolinii.Ktoś podszywa się
        pod mój nic.
        A jeśli chodzi o kremy forte 25 to uzywam ich od paru dni i wszystko jest w
        porządku więc chyba nadają się do wrażliwej skóry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka