Gość: Miki IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 07.03.04, 10:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miki Re: Ile macie w biuscie? IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 07.03.04, 10:56 Ja, Miki mam 85 i bardzo chcialabym miec wiecej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanessa Re: Ile macie w biuscie? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.03.04, 10:56 nawet nie pytaj bo tak dużo stanik 75 d-kurwa mać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Ile macie w biuscie? IP: *.unimedia.pl 07.03.04, 11:20 ja mam też 75D. A ile masz wzrostu? Jeśli jesteś wysoka to chyba nie jest aż tak widoczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Ile macie w biuscie? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 07.03.04, 11:23 a co do wzrostu, to jestem niska, 164! Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Monik :) 08.03.04, 14:20 Gość portalu: monik napisał(a): > a co do wzrostu, to jestem niska, 164! Ja mam 160 i 75D! Ale nie narzekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Ile macie w biuscie? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 07.03.04, 11:21 Tymi 75 D sie nie przejmuj tak!Ja to mam koszmar! 75E!!Oddam połowę, albo i więcej!:) Ale tak na serio, to taki biust to ogromny koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanessa Re: Ile macie w biuscie? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.03.04, 11:26 ja mam 164 i waga 61kg!!po ciązy mi zostało przed miałam 75c.teraz 74 d.też macie problem z dobraniem stanika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Ile macie w biuscie? IP: *.unimedia.pl 07.03.04, 11:29 no tak, nieby nie jestem gryba ale z tym biustem to nie wygląda się zbyt sczupło ;( a najbardziej mnie wkurza jak chcę kupiś jakąś bluzeczkę i nie mogę sie dopiąć na biuście. KOSZMAR! Odpowiedz Link Zgłoś
marian_koniuszko1 Re: Ile macie w biuscie? 07.03.04, 12:17 opublikujcie gdzieś zdjęcia swoich, ja je pooceniam, che Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanessa Re: Ile macie w biuscie? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.03.04, 12:28 zadobrze bys miał drogi!! Odpowiedz Link Zgłoś
marian_koniuszko1 Re: Ile macie w biuscie? 07.03.04, 13:06 bo ja wiem, zdjęcia to nie to samo co rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
groszek19 Re: Ile macie w biuscie? 08.03.04, 01:16 70E lub F (164cm,rozmiar od pasa:)38) ,nie mów mi tu o koszmarach. Gdzie kupujesz bieliznę? Odpowiedz Link Zgłoś
ita_na_diecie Re: Ile macie w biuscie? 07.03.04, 19:28 Dokładnie. 165 cm wzrostu, tyle że ja mam 80D jeśli triumph, a jeśli felina to 80 E ... i jak tu wybrać coś ŁADNEGO i SEXY? Wszystkie kolekcje kończą się na C :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carrol Re: Ile macie w biuscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 16:04 ja tez mam niestety 75 d i szczerze nienawidze tego mojego biustu i tysiac razy bardziej wolalabym miec maly!!niska bardzo nie jestem bo mam 173 wzrostu ale moj biust i tak przy tym wzroscie jest za duzy,uwazam ze pogrubia a przez to nie nosze obcislych bluzek,grr,oddalabym z checia znaczbna jego czesc jakiejs dziewczynie ktora ma odwortny problem,gdyby to bylo mozliwe..ale niestety nie jest:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Ile macie w biuscie? IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 07.03.04, 16:20 E tam ,a ja wam zazdroszcze, ja nosze 75a.Ale tak szczerze to podobaja mi sie srednie biusty b,c... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carrol Re: Ile macie w biuscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 16:37 hehe tak to juz jest:jak sie ma maly biust to chce sie miec duzy a jak sie ma duzy to chce sie miec maly...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Ile macie w biuscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 01:36 ja tez mam 75D, horror!!!!!! Wcale to nie wyglada ladnie, bo przy takim biuscie w kazdym wieku piersi sa obwisle, grawitacja dziala :( Poza tym sa niewygodnew, pk prostu za duze! Wiecie cos o operacjach zmniejszania biustu?? Ile kosztuja? Sa niebezpieczne? Czy po takiej operacji mozna bedzie karmin piersia kiedys? HELP Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: Ile macie w biuscie? 08.03.04, 08:16 75D , jedrene i nieobwisłe:) poprostu kwestia piełegnacji i dobrej bielizny:) i nieprawda że ładne mofele koncża się na ,,c" - Luva ma na przykład bardzo ładne biustonosze ,,d" o fasonie sexy a nie ,,matka karmiaca":)i wpominane tu już avocado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ja miałam taką operację..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 08:18 ale napisz mi najpierw z jakiego miasta jesteś, to wtedy uzyję mniej lub więcej szczegółów(wiesz chodzi mi o adresy, ceny itp.).Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: ja miałam taką operację..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 12:38 Jestem z Krakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość to ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 16:08 Jestem z innego miasta więc nie podam Ci szczegółówtypu adresy, boo ja jestem z Lublina, ale: robiłam tę operację 4 lata temu-zapłaciłam 3 tys.-teraz będzie to pewnie kosztowało ok.4-5 tys. ogólnie rzecz biorąc nie bolało(narkoza), krótko trwało(2-3 godz.)i na drugi dzień mogłam być w domu!Cały czas na antyboitykach- potem trochę bardziej bolało, ale ja bardzo chciałam mieć tą operację więc ból był usprawiedliwony :-). Skutki, no cóż- nie jestem z nich zadowolona-teraz zbieram się na odwagę, aby pójść do lekarza z reklamacją(więc rada dla Ciebie-najpierw zrób wywiad i dowedz się o najlepszego specjalistę!):cycuszki niestety trochę asymetryczne- kształt też nie najlepszy, bo lekarz zamiast zalecić mi chodzenie w specjalnym gorsecie wpakował mnie w zwykły sportowy stanik Triumpha:-(A ten właściwy nosi sie ok.1 miesiąca:-),Jeśli masz jasną skórę to możesz nie obawiać się blizn- są mało widoczne.Ja po operacji cieszyłam sie jakdzecko- teraz jest mi trochę mniej do smiechu, ale po korekcie, którą planuję będzie wszystkook. Moje zdanie jest takie, ze jeśli męczysz sie z tym kompleksem a stać cię na jego rozwiązanie to rób tę operację:-)Jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć to pisz - może nie odrazu, ale postaram się odpowiedzieć jeśli będę wiedziała/pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziś bez podpisu Re: Ile macie w biuscie? IP: *.crowley.pl 08.03.04, 11:05 Oj, dziewczyny, co Wy wiecie o horrorach ;) Ja nawet nie mam pojęcia, czy to jakieś G czy J (podobno w Avocado mają jeden rodzaj w rozmiarze HH, muszę spróbować), mam jakieś 125 cm w biuście i 77 cm pod biustem. A Wy myślicie, że macie problem. Aha, zmiana wagi nie wpływa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasetka Re: Ile macie w biuscie? IP: *.rybnet.pl 08.03.04, 11:51 a ja mam chyba w sam raz....mam 1,71 cm wzrostu i 75c i taki mi odpowiada nie za duży nie za mały akurat:D Odpowiedz Link Zgłoś
allessia Re: Ile macie w biuscie? 08.03.04, 13:43 Ej dziewczyny, nie przesadzajcie. Ja mam 168 cm wzrostu, 96 w biuscie, cala reszta to rozmiar 36, i jestem z takich proporcji bardzo zadowolona - duzy biust (75D) naprawde moze byc ladny - troche kwestia genow, ale w wiekszosci pielegnacji (zimne prysznice, etc), polecam krem Mustela - drogi jak ch....a, ale dziala rewelacyjnie! Ale niestety biust to jedyny poza wlosami aspekt mojego wygladu, z ktorego jestem naprawde zadowolona:-(((( coz... Co do koszmaru z zakupem koszul - zgadzam sie, jak nie rozchodzi sie w biuscie, to w talii "wisi"... ale z dwojga zlego wole taki problem niz nie miec biustu wogole, pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estera Re: Ile macie w biuscie? IP: *.smsnet.pl / *.smsnet.pl 08.03.04, 16:01 75d/e, 171 cm wzorostu, bardzo szczupla sylwetka, świetnie utrzymane, jędrne i okrągle piersi ale bardzo o nie dbam. kupno ładnego i seksownego stanika który nie przypominałby namiotu- prawdziwy koszmar to samo dotyczy bluzek i koszul które nie są z elastycznego/rozciągliwego materialu, żakiety... z moich piersi jestem bardzo dumna ale czasami się odechciewa słysząc komentarze zaślinionych facetów którym trudno uwierzyć w to że duży biust nie jest równy łatwemu prowadzeniu się...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defekacja Re: Ile macie w biuscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 19:28 ja mam praktycznie tyle co pod... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Ile macie w biuscie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 19:52 Ja mam 75 E i dalabym wiele zeby miec mniej..kto wie, moze jak sie wzbogacę, pojdę sobie zmniejszyc operacyjnie.. Z modelami stanikow jest trudno jak cholera, ale dla pocieszenia Triumph kazdej wiosny wypuszcza pare modeli w tym rozmiarze, mam juz chyba 6 modeli i kazdy jak ulał. Ze strojem kapielowym tez koszmar...eeech Z bluzkami rowniez! Dodatkowo musze brac hormony dla uregulowania cyklu i powiekszyly mi sie :( Moze ktoras z rozmiarem A chce się zamienic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ile macie w biuscie? IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 08.03.04, 20:44 70D, 1.60cm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIki Re: Ile macie w biuscie? IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 08.03.04, 22:25 Kurde, ale zdiwko......kazda prawie ma 75 d lub wiecej...a ja naiwnie myslalam ze sredni rozmiar to b.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIki Re: Ile macie w biuscie? IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 08.03.04, 22:27 Kurde, ale zdiwko......kazda prawie ma 75 d lub wiecej...a ja naiwnie myslalam ze sredni rozmiar to b....chyba ze te z mniejszymi sie wstydza i nie wpisuja... Odpowiedz Link Zgłoś