Dodaj do ulubionych

Ile macie w biuscie?

IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 07.03.04, 10:55
Obserwuj wątek
    • Gość: Miki Re: Ile macie w biuscie? IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 07.03.04, 10:56
      Ja, Miki mam 85 i bardzo chcialabym miec wiecej....
    • Gość: vanessa Re: Ile macie w biuscie? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.03.04, 10:56
      nawet nie pytaj bo tak dużo stanik 75 d-kurwa mać!!
      • Gość: nina Re: Ile macie w biuscie? IP: *.unimedia.pl 07.03.04, 11:20
        ja mam też 75D. A ile masz wzrostu? Jeśli jesteś wysoka to chyba nie jest aż
        tak widoczne?
        • Gość: monik Re: Ile macie w biuscie? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 07.03.04, 11:23
          a co do wzrostu, to jestem niska, 164!
          • atlantis75 Monik :) 08.03.04, 14:20
            Gość portalu: monik napisał(a):
            > a co do wzrostu, to jestem niska, 164!

Ja mam 160 i 75D! Ale nie narzekam :)
      • Gość: monik Re: Ile macie w biuscie? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 07.03.04, 11:21
        Tymi 75 D sie nie przejmuj tak!Ja to mam koszmar! 75E!!Oddam połowę, albo i
        więcej!:) Ale tak na serio, to taki biust to ogromny koszmar!
        • Gość: vanessa Re: Ile macie w biuscie? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.03.04, 11:26
          ja mam 164 i waga 61kg!!po ciązy mi zostało przed miałam 75c.teraz 74 d.też
          macie problem z dobraniem stanika
        • Gość: nina Re: Ile macie w biuscie? IP: *.unimedia.pl 07.03.04, 11:29
          no tak, nieby nie jestem gryba ale z tym biustem to nie wygląda się zbyt
          sczupło ;( a najbardziej mnie wkurza jak chcę kupiś jakąś bluzeczkę i nie mogę
          sie dopiąć na biuście. KOSZMAR!
          • marian_koniuszko1 Re: Ile macie w biuscie? 07.03.04, 12:17
            opublikujcie gdzieś zdjęcia swoich, ja je pooceniam, che
            • Gość: vanessa Re: Ile macie w biuscie? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.03.04, 12:28
              zadobrze bys miał drogi!!
              • marian_koniuszko1 Re: Ile macie w biuscie? 07.03.04, 13:06
                bo ja wiem, zdjęcia to nie to samo co rzeczywistość.
        • groszek19 Re: Ile macie w biuscie? 08.03.04, 01:16
          70E lub F (164cm,rozmiar od pasa:)38) ,nie mów mi tu o koszmarach. Gdzie
          kupujesz bieliznę?
      • ita_na_diecie Re: Ile macie w biuscie? 07.03.04, 19:28
        Dokładnie. 165 cm wzrostu, tyle że ja mam 80D jeśli triumph, a jeśli felina to
        80 E ... i jak tu wybrać coś ŁADNEGO i SEXY? Wszystkie kolekcje kończą się na
        C :((((
    • Gość: carrol Re: Ile macie w biuscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 16:04
      ja tez mam niestety 75 d i szczerze nienawidze tego mojego biustu i tysiac razy
      bardziej wolalabym miec maly!!niska bardzo nie jestem bo mam 173 wzrostu ale
      moj biust i tak przy tym wzroscie jest za duzy,uwazam ze pogrubia a przez to
      nie nosze obcislych bluzek,grr,oddalabym z checia znaczbna jego czesc jakiejs
      dziewczynie ktora ma odwortny problem,gdyby to bylo mozliwe..ale niestety nie
      jest:(
    • Gość: Miki Re: Ile macie w biuscie? IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 07.03.04, 16:20
      E tam ,a ja wam zazdroszcze, ja nosze 75a.Ale tak szczerze to podobaja mi sie
      srednie biusty b,c...
    • Gość: carrol Re: Ile macie w biuscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 16:37
      hehe tak to juz jest:jak sie ma maly biust to chce sie miec duzy a jak sie ma
      duzy to chce sie miec maly...!
      • Gość: iwa Re: Ile macie w biuscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 01:36
        ja tez mam 75D, horror!!!!!! Wcale to nie wyglada ladnie, bo przy takim biuscie
        w kazdym wieku piersi sa obwisle, grawitacja dziala :( Poza tym sa niewygodnew,
        pk prostu za duze!
        Wiecie cos o operacjach zmniejszania biustu?? Ile kosztuja? Sa niebezpieczne?
        Czy po takiej operacji mozna bedzie karmin piersia kiedys? HELP
        • justynnka Re: Ile macie w biuscie? 08.03.04, 08:16
          75D , jedrene i nieobwisłe:) poprostu kwestia piełegnacji i dobrej bielizny:) i
          nieprawda że ładne mofele koncża się na ,,c" - Luva ma na przykład bardzo ładne
          biustonosze ,,d" o fasonie sexy a nie ,,matka karmiaca":)i wpominane tu już
          avocado
        • Gość: gość ja miałam taką operację..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 08:18
          ale napisz mi najpierw z jakiego miasta jesteś, to wtedy uzyję mniej lub więcej
          szczegółów(wiesz chodzi mi o adresy, ceny itp.).Pzdr
          • Gość: iwa Re: ja miałam taką operację..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 12:38
            Jestem z Krakowa!
            • Gość: gość to ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 16:08
              Jestem z innego miasta więc nie podam Ci szczegółówtypu adresy, boo ja jestem z
              Lublina, ale: robiłam tę operację 4 lata temu-zapłaciłam 3 tys.-teraz będzie to
              pewnie kosztowało ok.4-5 tys. ogólnie rzecz biorąc nie bolało(narkoza), krótko
              trwało(2-3 godz.)i na drugi dzień mogłam być w domu!Cały czas na antyboitykach-
              potem trochę bardziej bolało, ale ja bardzo chciałam mieć tą operację więc ból
              był usprawiedliwony :-).
              Skutki, no cóż- nie jestem z nich zadowolona-teraz zbieram się na odwagę, aby
              pójść do lekarza z reklamacją(więc rada dla Ciebie-najpierw zrób wywiad i
              dowedz się o najlepszego specjalistę!):cycuszki niestety trochę asymetryczne-
              kształt też nie najlepszy, bo lekarz zamiast zalecić mi chodzenie w specjalnym
              gorsecie wpakował mnie w zwykły sportowy stanik Triumpha:-(A ten właściwy nosi
              sie ok.1 miesiąca:-),Jeśli masz jasną skórę to możesz nie obawiać się blizn- są
              mało widoczne.Ja po operacji cieszyłam sie jakdzecko- teraz jest mi trochę
              mniej do smiechu, ale po korekcie, którą planuję będzie wszystkook. Moje zdanie
              jest takie, ze jeśli męczysz sie z tym kompleksem a stać cię na jego
              rozwiązanie to rób tę operację:-)Jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć to pisz -
              może nie odrazu, ale postaram się odpowiedzieć jeśli będę wiedziała/pzdr
    • Gość: dziś bez podpisu Re: Ile macie w biuscie? IP: *.crowley.pl 08.03.04, 11:05
      Oj, dziewczyny, co Wy wiecie o horrorach ;)
      Ja nawet nie mam pojęcia, czy to jakieś G czy J (podobno w Avocado mają jeden
      rodzaj w rozmiarze HH, muszę spróbować), mam jakieś 125 cm w biuście i 77 cm
      pod biustem.
      A Wy myślicie, że macie problem.
      Aha, zmiana wagi nie wpływa.
    • Gość: sasetka Re: Ile macie w biuscie? IP: *.rybnet.pl 08.03.04, 11:51
      a ja mam chyba w sam raz....mam 1,71 cm wzrostu i 75c
      i taki mi odpowiada nie za duży nie za mały akurat:D
    • allessia Re: Ile macie w biuscie? 08.03.04, 13:43
      Ej dziewczyny, nie przesadzajcie.
      Ja mam 168 cm wzrostu, 96 w biuscie, cala reszta to rozmiar 36, i jestem z
      takich proporcji bardzo zadowolona - duzy biust (75D) naprawde moze byc ladny -
      troche kwestia genow, ale w wiekszosci pielegnacji (zimne prysznice, etc),
      polecam krem Mustela - drogi jak ch....a, ale dziala rewelacyjnie!

Ale niestety biust to jedyny poza wlosami aspekt mojego wygladu, z ktorego
      jestem naprawde zadowolona:-(((( coz...

Co do koszmaru z zakupem koszul - zgadzam sie, jak nie rozchodzi sie w biuscie,
      to w talii "wisi"... ale z dwojga zlego wole taki problem niz nie miec biustu
      wogole,
      pozdrawiam,
    • Gość: estera Re: Ile macie w biuscie? IP: *.smsnet.pl / *.smsnet.pl 08.03.04, 16:01
      75d/e, 171 cm wzorostu, bardzo szczupla sylwetka, świetnie utrzymane, jędrne i
      okrągle piersi ale bardzo o nie dbam. kupno ładnego i seksownego stanika który
      nie przypominałby namiotu- prawdziwy koszmar to samo dotyczy bluzek i koszul
      które nie są z elastycznego/rozciągliwego materialu, żakiety... z moich piersi
      jestem bardzo dumna ale czasami się odechciewa słysząc komentarze zaślinionych
      facetów którym trudno uwierzyć w to że duży biust nie jest równy łatwemu
      prowadzeniu się...pozdrawiam
    • Gość: defekacja Re: Ile macie w biuscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 19:28
      ja mam praktycznie tyle co pod... :(
    • Gość: Sandra Re: Ile macie w biuscie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 19:52
      Ja mam 75 E i dalabym wiele zeby miec mniej..kto wie, moze jak sie wzbogacę,
      pojdę sobie zmniejszyc operacyjnie..
      Z modelami stanikow jest trudno jak cholera, ale dla pocieszenia Triumph kazdej
      wiosny wypuszcza pare modeli w tym rozmiarze, mam juz chyba 6 modeli i kazdy
      jak ulał.
      Ze strojem kapielowym tez koszmar...eeech
      Z bluzkami rowniez!
      Dodatkowo musze brac hormony dla uregulowania cyklu i powiekszyly mi sie :(
      Moze ktoras z rozmiarem A chce się zamienic?:)
      • Gość: m Re: Ile macie w biuscie? IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 08.03.04, 20:44
        70D, 1.60cm
    • Gość: MIki Re: Ile macie w biuscie? IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 08.03.04, 22:25
      Kurde, ale zdiwko......kazda prawie ma 75 d lub wiecej...a ja naiwnie myslalam
      ze sredni rozmiar to b....
    • Gość: MIki Re: Ile macie w biuscie? IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 08.03.04, 22:27
      Kurde, ale zdiwko......kazda prawie ma 75 d lub wiecej...a ja naiwnie myslalam
      ze sredni rozmiar to b....chyba ze te z mniejszymi sie wstydza i nie wpisuja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka