Gość: kika IP: 172.20.6.* 20.03.04, 01:15 Na skorke to dziala tylko jedna metoda - dres, adidasy i do parku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do Re: Na skórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 12:43 To może działa na nadmiar tłuszczu, ale cellulit mają też zupełnie szcupłe osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka81 Re: Na skórkę IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 17:23 Nie zgadzam się!Zawsze byłam szczupła i zawsze ćwiczyłam.Kobiety mylą zgrabna sylwetkę z chudą.Na celulit jest dobre wszystko co przyspiesza krążenie.Ja stosuję:zieloną herbatę,ginko biloba,masaże,ĆWICZENIA,ĆWICZENIA,ĆWICZENIA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Na skórkę IP: *.interecho.com / 192.168.5.* 20.03.04, 15:34 szkoda pieniedzy bo na celulit nie ma skotecznej metody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Na skórke IP: *.access.de.clara.net 21.03.04, 10:04 masaze i rozsadna dieta+ ruch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Na skórkę IP: 172.20.6.* 22.03.04, 11:23 a kremy??? wogole nie pomagaja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Na skórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 11:53 JASNE ZE POMAGAJĄ!! kiedys twierdzilam ze nie, ale po wyprobowaniu Shiseido Body Creator zmienilam zdanie. Jasne, ze dobrze jest dodac do kremu cwiczenia, ale ten kosmetyk, nawet sam, robi cuda, mialam 2 opakowania i wiem co mowie. Ale ta cena-183 zlote za 200ml jest oszalamiajaca:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Na skórkę IP: 195.205.217.* 20.04.04, 10:51 Być może są środki, które rzeczywiście pomagają pozbyć sie tego i owego z miejsc ważnych dla kobiet. Ale podstawowym mankamentem jest ich cena. Zazwyczaj nie zchodzi ona z bariery 150 zł. Pytanie jak mają sobie radzić osoby, które nie mogą wydać takiej sumy na kremik czy tabletki, a bieganie? owszem ruch to zdrowie ale nie zawsze ma się czas na rower, a bieganie do pracy, z pracy do domu, z domu po dziecko i znowu do domu jakoś nie daje wymarzonych efektów. Co w takim razie przychodzi robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Na skórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 15:14 Julia, wcale nie trzeba sie rujnowac finansowo, zeby kupic niezle specyfiki na skorke. Polecam pilling do skorki pomaranczowej dr Ireny Eris okolo 11 zl, i zel na cellulit Ziaja kolo 10 zl. Kosmetyki sa skuteczne i pieknie pachna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Na skórkę IP: 172.20.6.* 22.03.04, 13:53 i ma kolezanka kika racje. ruszac sie trzeba i problem znika!! polecam gory i rower. albo narty biegowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: Na skórkę IP: *.magma / *.magma-net.pl 22.03.04, 14:28 Kika ma absolutną rację. uprawiam rózne sporty od wielu lat, używam jedynie zwykłych balsamów, od wielu lat stosuję antykoncepcję hormonalną. kosmetyków na cellu nie kupuję, bo szkoda kasy. a cellu u mnie niet:) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: Na skórkę 22.03.04, 15:11 Jeszcze odstawienie tabletek anty pomaga (o ile ktos bierze oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Na skórke˛ IP: *.pkt.pl 22.03.04, 16:10 czy to znaczy, ze tabletki powoduj? "przyrost" cellulitu? chmmm to by wiele t?umaczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Na skórkę IP: 172.20.6.* 24.03.04, 14:31 Jedna bardzo prosta metoda : MŻ czyli mniej żreć... Pomaga na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Na skórkę IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 14:45 tak? to dlaczego cellulit mają również szczupłe kobiety? cellulit to nie sam tłuszcz, ale jego nierównomierne rozłożenie pod skórą. a tłuszcz ma każdy, nawet szczupły. chyba, że mówimy o doprowadzeniu się do stanu skrajnej anoreksji i wyczerpania, może wtedy nie posiada się tłuszczu, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Na skórkę IP: 172.20.6.* 25.03.04, 04:50 Wlasnie przeczytalam ze w Stanach sprawa cellasene jest w sadzie, gdzie zawiedzeni pacjenci/tki walcza o sprawiedliwosc. Podobno totalny chlam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Na skórkę IP: 172.20.6.* 26.03.04, 15:07 mam niezawodna i naprawde tania recepte - jak sie tego pozbyc - trampki i do lasu na godzine biegania - jak reka odjal i humor sie poprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda Re: Na skórkę IP: 172.20.6.* 26.03.04, 17:41 ruch + dieta + masaze + przemienne cieple i zimne prysznice z nacieraniem ciala rekawiczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Na skórkę IP: *.nordakademie.de / 194.94.98.* 20.04.04, 01:16 a ja jestem zla ze jakis facet to odkryl i tak naglosnil a teraz koncerny zdzieraja z kobiet megakase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syla Re: Na skórkę IP: 195.205.111.* 27.06.04, 15:41 Oprocz cwiczen na posladki (polecam "Shape"), polecam piling z kawy. 3,4 lyzeczki kawy zalac wrzatkiem do uzyskania konsystencji smietany. Piling robic letnia lub zimna papka na umyta skore. Potem wklepac jakikolwiek krem. Stosowac 2,3 razy w tygodniu. Kawa zawiera czysta kofeine, ktora jest bardzo pomocna przy redukcji cellu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś super IP: 217.137.236.* 15.07.04, 14:31 rowniez polecam peeling z kawy, im tansza, tym lepsza,/grubsza/ - do calego ciala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Na skórkę IP: *.owngsm01.md.comcast.net 20.04.04, 01:40 Witajcie, Zanim ktokolwiek zdecyduje się na zażywanie nowego preparatu, proponuję zapoznać się z informacją na stronie internetowej (Niestety jest to tylko po angielsku ) www.dietfraud.com/Cellasene/ www.dietfraud.com/Cellasene/cellasene_trials.html Z wypowiedzi osób, które zażywały Cellasene nie jest to najlepszy sposób na zlikwidowanie skórki pomarańczowej. Ale pamiętajcie zawsze są dwie strony medalu. Odpowiedz Link Zgłoś
endywia Re: Na skórkę 20.04.04, 09:01 też jestem zdania, że te kremy antycelullitowe nie powinny tyle kosztować, no ale wiadomo producentom,że całe rzesze pań będą je kupować, więc śrubują ceny ile wlezie! wkurza mnie to! no ale to dla urody, więc czemu miałoby być taniej?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Na skórkę IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 13:24 Dużo ruchu - zgadzam się jak najbardziej, jeżeli natomiast chodzi o kremy, rewelacyjny jest Lipo Cell Blocer (nie jestem pewna czy dobrze napisałam nazwę, bo piszę z pamięci) firmy Ziaja - kosztuje niecałe 10 zł i jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarańcza l.34 Re: Na skórkę IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.05.04, 21:01 hormonalną anytkoncepcję stosuję od przeszło 10 lat. jestem w miarę szczupła( 57kg) i mam potworny celulit. stosuję kremy avonu, siłownię, basen, saunę... i nic. teraz rzuciłam hormony. może będzie lepiej.POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś no tak.. IP: 217.137.236.* 15.07.04, 14:29 ja waze 48 i tez mam celulit,walcze dzielnie od jakis 2 lat,rowniez odstawilam tabletki.trzymam kciuki za zmagania!mysle, ze warto, a glupia wydaje mi sie walka ze zmarszczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś no tak.. IP: 217.137.236.* 15.07.04, 14:29 ja waze 48 i tez mam celulit,walcze dzielnie od jakis 2 lat,rowniez odstawilam tabletki.trzymam kciuki za zmagania!mysle, ze warto, a glupia wydaje mi sie walka ze zmarszczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Na skórkę IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.04, 18:26 Dlaczego znowu taaaki drogi produkt. Pewnie jest dużo mniej wart, ale przecież ktoś musi wzbogacić się na biednych, chorych kobietach ! ciekawe czy to wogóle działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Na skórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:28 rzuciła mi się w oczy gdzieś informacja, że kosmetyki antycellulitowe to pic na wodę. zawierają w składzie białko kurze, kt. napina skórę i stąd wrażenie poprawy. szkoda kasy. poza tym pomyślcie: jak głęboko wniknie krem? może masaż pomaga, a na pewno ruch. i tyle. zamiast poświęcać pół godziny dziennie na smarowanie się kremem za kupę kasy kupcie sobie rower i używajcie go. u mnie akurat pomogło. ani kropli kremu w siebie nie wmasowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
roozia Re: Na skórkę 15.07.04, 21:03 Codziennie przed prysznicem szczotkownie ciala w kierunku serca sucha szczotka 'wlosiana' Pomaga, oraz nie zazywac tabletek z estrogenem i nie pic piwa (ma dzialanie w jakis sposob estrogenne) U mnie pomoglo bardzo od 2 lat duza poprawa Odpowiedz Link Zgłoś