Gość: Misia IP: *.torun.dialup.inetia.pl 20.03.04, 17:10 co polecacie? widzialam takie cudeńko L'oreal'a - tusz - o kolorze wrzosowym a do malowania nie pędzelek a gąbeczka - miałyście juz cos takiego???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: małgo Re: "coś" do malowania kresek IP: *.compower.pl 20.03.04, 18:08 Hymm fajniutko brzmi:) Ja maluje kreski uzywając pedzelka i cieni sephory daje to fajny przysmużony efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: "coś" do malowania kresek IP: *.torun.dialup.inetia.pl 20.03.04, 18:12 Ja też - mam paletkę - fiolety i brązy !!!!!!! Ale chyba się skuszę na to cudo ( 36 zł , o zgrozo) bo na ręce wyglądało rewelacyjnie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna7 Re: "coś" do malowania kresek 20.03.04, 19:32 Dziewczyny a co to za paletka Sepfory? To są cienie, czy "coś" do kresek? :) W jakiej jest cenie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gonia225 Re: "coś" do malowania kresek 20.03.04, 18:18 ten tusz ma siostra mojego chłopaka i sobie bardzo chwali.tusz jest fioletowy ale ma złoty polysk, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrawka Re: "coś" do malowania kresek IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.03.04, 12:12 ja mam ów SuperLiner Loreala i jest rewelacyjny!!! kolor jest wrzosowy z drobinkami zlota ale kreska mieni się różnymi kolarami w zalezności od tego jak pada światło, raz jest to wyraźna kreska wrzosowa a raz zielono-złota.Każdy pyta czy nakładam kilka cieni itp. Liner jest bardzo trwały, bardzo wydajny no i ten efekt... jest po prostu wart swojej ceny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iska Re: "coś" do malowania kresek IP: *.augustow.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 12:25 Mialam ten eye liner i bardzo polecam. Moj byl w kolorze czarnym ze zlotymi drobinkami. Pieknie wygladal na powiece, bardzo latwo maluje sie nim kreske i jest wydajny. Teraz zamierzam kupic wlasnie ten w kolorze wrzosowym :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: "coś" do malowania kresek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.04, 01:30 Czytałam o linerze w kamieniu, nakłada się go pędzelkiem. Do opisu dołączone było zdjęcie - wyglądał jak cień do powiek, w okrągłym zakręcanym pojemniczku, czarny i brązowy. Na pewno nie był to cień, opis dotyczył linera, podobno trwały i doskonale prezentujący się, wymaga jedynie wprawy w nakładaniu, jednak ani słowa o marce. Od jakiegoś czasu pytam i rozglądam się za takim kosmetykiem, bezskutecznie. Słyszałyście o takim linerze? Len Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay Manhattan IP: *.tele2.pl 25.03.04, 21:57 pewnie niedokladnie o tym mowisz, ale linery w tuszu, w pudelku ma Manhattan - np. dwa cienie i do tego liner - taki zestaw Odpowiedz Link Zgłoś