Dodaj do ulubionych

"coś" do malowania kresek

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 20.03.04, 17:10
co polecacie? widzialam takie cudeńko L'oreal'a - tusz - o kolorze wrzosowym
a do malowania nie pędzelek a gąbeczka - miałyście juz cos takiego????
Obserwuj wątek
    • Gość: małgo Re: "coś" do malowania kresek IP: *.compower.pl 20.03.04, 18:08
      Hymm fajniutko brzmi:) Ja maluje kreski uzywając pedzelka i cieni sephory daje
      to fajny przysmużony efekt.
      • Gość: Misia Re: "coś" do malowania kresek IP: *.torun.dialup.inetia.pl 20.03.04, 18:12
        Ja też - mam paletkę - fiolety i brązy !!!!!!!

Ale chyba się skuszę na to cudo ( 36 zł , o zgrozo) bo na ręce wyglądało
        rewelacyjnie!!!!!!!!!!!
      • sympatyczna7 Re: "coś" do malowania kresek 20.03.04, 19:32
        Dziewczyny a co to za paletka Sepfory? To są cienie, czy "coś" do kresek? :) W
        jakiej jest cenie?

Pozdrawiam!
    • gonia225 Re: "coś" do malowania kresek 20.03.04, 18:18
      ten tusz ma siostra mojego chłopaka i sobie bardzo chwali.tusz jest fioletowy
      ale ma złoty polysk,
    • Gość: agrawka Re: "coś" do malowania kresek IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.03.04, 12:12
      ja mam ów SuperLiner Loreala i jest rewelacyjny!!!
      kolor jest wrzosowy z drobinkami zlota ale kreska mieni się różnymi kolarami w
      zalezności od tego jak pada światło, raz jest to wyraźna kreska wrzosowa a raz
      zielono-złota.Każdy pyta czy nakładam kilka cieni itp.
      Liner jest bardzo trwały, bardzo wydajny no i ten efekt...
      jest po prostu wart swojej ceny
      pozdrawiam
    • Gość: Iska Re: "coś" do malowania kresek IP: *.augustow.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 12:25
      Mialam ten eye liner i bardzo polecam. Moj byl w kolorze czarnym ze zlotymi
      drobinkami. Pieknie wygladal na powiece, bardzo latwo maluje sie nim kreske i
      jest wydajny. Teraz zamierzam kupic wlasnie ten w kolorze wrzosowym :)
      Pozdrawiam
      • Gość: len Re: "coś" do malowania kresek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.04, 01:30
        Czytałam o linerze w kamieniu, nakłada się go pędzelkiem. Do opisu dołączone
        było zdjęcie - wyglądał jak cień do powiek, w okrągłym zakręcanym pojemniczku,
        czarny i brązowy. Na pewno nie był to cień, opis dotyczył linera, podobno
        trwały i doskonale prezentujący się, wymaga jedynie wprawy w nakładaniu, jednak
        ani słowa o marce. Od jakiegoś czasu pytam i rozglądam się za takim
        kosmetykiem, bezskutecznie. Słyszałyście o takim linerze?

Len
        • Gość: ElisaDay Manhattan IP: *.tele2.pl 25.03.04, 21:57
          pewnie niedokladnie o tym mowisz, ale linery w tuszu, w pudelku ma Manhattan -
          np. dwa cienie i do tego liner - taki zestaw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka