anaisanais96 05.10.10, 00:38 ostatnio usłyszałam że istnieje coś takiego jak brzytwa do brwi. wiecie może gdzie można coś takiego kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasha77 Re: brzytwa do brwi 05.10.10, 09:43 wiem napewno,że ma taką firma Eve Pearl,ale w polsce nie mam jej produktów:( a szkoda. oto to cudo: www.evepearl.com/products/Tri-Fold_Eyebrow_Razor.htm Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: brzytwa do brwi 05.10.10, 15:12 No właśnie tego się obawiałam, ze w Polsce nie dostanę czegoś takiego. Wczoraj na YT widziałam u jednej dziewczyny taką brzytw, ale ona mieszka w Anglii więc od razu miałam złe przeczucia. Szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
cywia5 Re: brzytwa do brwi 05.10.10, 17:31 Ja również po obejrzeniu tego filmiku zapałałam chęcią posiadania takiej brzytwy i zakupiłam ją z katalogu www.betterware.pl wraz z pęsetą za kwotę 14.99 zł (trzeba poszukać konsultanta tej firmy i zamówić ). Brzytewka bardzo ostra. Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: brzytwa do brwi 05.10.10, 18:44 o, to super! dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
cywia5 Re: brzytwa do brwi 05.10.10, 19:51 Niestety widzę, że w październikowym katalogu nie ma tego zestawu. We wrześniowym był i nazywało się to " Różana pęseta i mini golarka do brwi" Kod 58328. Nie wiem czy można to jeszcze zamówić. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: brzytwa do brwi 06.10.10, 01:08 o jezu to wyglada przerajaco! czy tym nie mozna sie okropnie pokaleczyc??? poza tym, skoro nie mozna tego czegos to moze zamiast te nozyki do ciecia papieru itd media.digikey.com/photos/Cooper%20Industries%20Photos/WK8V.jpg a co Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: brzytwa do brwi 07.10.10, 01:43 ooo, świetne, zaraz zamawiam:) A w ogóle chcę powiedzieć że do tej pory do regulacji brwi nigdy jeszcze nie użyłam pęsety tylko zawsze używałam żyletki:) mój mąż widząc to zawsze wychodzi z łazienki bo mówi, że nie może na to patrzeć jak trzymam żyletkę blisko oka:D Odpowiedz Link Zgłoś
kuschi-kuschi Re: brzytwa do brwi 07.10.10, 20:04 znam ta brzytwe, tutaj gdzie mieszkam jest ich pelno w sklepach. ja sie jednak zastanawiam, czy po uzyciu jej (rozumiem ze goli sie wloski na gorze, ten meszek) czy nie bedzie trzeba golic juz regularnie no to nietsety ale chyba beda rosly tam gzie sie uzywa tej brzytwy.jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś