Dodaj do ulubionych

GUAM!!!!!!!!

IP: *.do.pl / *.generacja.pl 01.04.04, 18:42
Czy któraś z Was stosowała to błotko (1kg)???
Czy faktycznie jest efekt, bo troche kosztuje (300zl) i nie wiem czy
zaryzykować???

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kaldko Re: GUAM!!!!!!!! 01.04.04, 21:28
      jest efekt, chociaż nallepiej oczywiście połączyć z lżejszą dietą.
    • Gość: Anita Re: GUAM!!!!!!!! IP: *.local.pl / 62.233.187.* 01.04.04, 22:38
      Niedawno byl juz taki watek, poszukaj
    • komika Re: GUAM!!!!!!!! 01.04.04, 23:22
      hejka! tez chce to kupic!!! i naprawdopodobniej kupie, bo duzo sie naczytałam i
      wiem czego moge sie spodziewac a czego nie!!!pozdrowki!!
    • basiakm Re: GUAM!!!!!!!! 02.04.04, 07:18
      dziala pod warunkiem stosowania diety -cos na ten temat wiem bo stosuję od 3
      lat (oczywiscie z przerwami). Z tym,ze bardziej oplaca się skoncentrowana
      wersja-Algomar. Jest trochę droższa ,ale efekty są lepsze. I jeszcze jedno.
      Lepiej poleżeć z tym blotkiem dłużej niż 50 min. Najlepsze efekty byly po ok.
      1.5 godz. Mozna w tym czasie czytac ksiazke lub ogladac film!
      • Gość: Anita Re: GUAM!!!!!!!! IP: *.local.pl / 62.233.187.* 02.04.04, 10:48
        Czy ten Algomar mozna stosowac gdy ktos mam problemy z naczynkami na udach?
        • basiakm Re: GUAM!!!!!!!! 04.04.04, 13:16
          jutro zadzwonie do zaprzyjaznionej kosmetyczki i dam Ci znac
          • Gość: justa Re: GUAM!!!!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 11:15
            i co, dzwoniłaś? :)
            • Gość: odaliska Re: GUAM!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:56
              a czy jest guam tylko na ujedrnienie ciala? nie chce schudnac ani nie mam
              cellulitu tylko po ciazy chcialabym skore wzmocnic. napiszcie czy sa efekty.
            • basiakm Re: GUAM!!!!!!!! 05.04.04, 14:45
              dzwonilam i kosmetyczka powiedziala,ze jest wersja na pękające naczynka. A tak
              w ogole to zalezy od tego jak duze masz problemy. Bo jak niewielkie to mozna
              stosowac normalna wersję.
            • basiakm Re: GUAM!!!!!!!! 05.04.04, 18:01
              dzwonilam. podobno jest specjalna wersja dla skory z pekajacymi naczynkami. Z
              tym,ze to zalezy od stanu skory. Jezeli problem jest niewielki to mozna
              stosowac normalna wersje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka