Gość: miki IP: *.do.pl / *.generacja.pl 01.04.04, 18:42 Czy któraś z Was stosowała to błotko (1kg)??? Czy faktycznie jest efekt, bo troche kosztuje (300zl) i nie wiem czy zaryzykować??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaldko Re: GUAM!!!!!!!! 01.04.04, 21:28 jest efekt, chociaż nallepiej oczywiście połączyć z lżejszą dietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: GUAM!!!!!!!! IP: *.local.pl / 62.233.187.* 01.04.04, 22:38 Niedawno byl juz taki watek, poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
komika Re: GUAM!!!!!!!! 01.04.04, 23:22 hejka! tez chce to kupic!!! i naprawdopodobniej kupie, bo duzo sie naczytałam i wiem czego moge sie spodziewac a czego nie!!!pozdrowki!! Odpowiedz Link Zgłoś
basiakm Re: GUAM!!!!!!!! 02.04.04, 07:18 dziala pod warunkiem stosowania diety -cos na ten temat wiem bo stosuję od 3 lat (oczywiscie z przerwami). Z tym,ze bardziej oplaca się skoncentrowana wersja-Algomar. Jest trochę droższa ,ale efekty są lepsze. I jeszcze jedno. Lepiej poleżeć z tym blotkiem dłużej niż 50 min. Najlepsze efekty byly po ok. 1.5 godz. Mozna w tym czasie czytac ksiazke lub ogladac film! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: GUAM!!!!!!!! IP: *.local.pl / 62.233.187.* 02.04.04, 10:48 Czy ten Algomar mozna stosowac gdy ktos mam problemy z naczynkami na udach? Odpowiedz Link Zgłoś
basiakm Re: GUAM!!!!!!!! 04.04.04, 13:16 jutro zadzwonie do zaprzyjaznionej kosmetyczki i dam Ci znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: GUAM!!!!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 11:15 i co, dzwoniłaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odaliska Re: GUAM!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:56 a czy jest guam tylko na ujedrnienie ciala? nie chce schudnac ani nie mam cellulitu tylko po ciazy chcialabym skore wzmocnic. napiszcie czy sa efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
basiakm Re: GUAM!!!!!!!! 05.04.04, 14:45 dzwonilam i kosmetyczka powiedziala,ze jest wersja na pękające naczynka. A tak w ogole to zalezy od tego jak duze masz problemy. Bo jak niewielkie to mozna stosowac normalna wersję. Odpowiedz Link Zgłoś
basiakm Re: GUAM!!!!!!!! 05.04.04, 18:01 dzwonilam. podobno jest specjalna wersja dla skory z pekajacymi naczynkami. Z tym,ze to zalezy od stanu skory. Jezeli problem jest niewielki to mozna stosowac normalna wersje. Odpowiedz Link Zgłoś