Dodaj do ulubionych

Fraxel repair

15.11.10, 22:31
Nie wiem, czy któraś z Was korzystała z Fraxela, czy zastanawiała się nad tym, ale powiem Wam ... jestem długo po zabiegu i z perspektywy czasu bardzo zadowolona z efektów. Nareszcie mogę pokazać się bez makijażu. Fakt, do ideału jeszcze trochę brakuje, ale mimo wszystko naprawdę warto ... Planuję powtórzyć zabieg, choć jest drogi, więc będę musiała jeszcze trochę odłożyć go w czasie, ale zrobię z całą pewnością, mimo tego, że chol...nie nieprzyjemny a i rekonwalescencja dość długa i kłopotliwa...
Obserwuj wątek
    • liselle Re: Fraxel repair 16.11.10, 16:54
      ja miałam zabieg laserem smooth, taki troszku łagodniejszy :) I bez znieczulenia sobie zażyczyłam, bo mi się czekać z maścią na gębie nie chciało. Nie powiem :) Booolało :) Miałam po oczy tak profilaktycznie, na gębę całą bezesensu bo toczę podjazdową walkę z trądzikiem, więc na razie kwasy :)
      Po tym smooth miałam taką twardą skórę, strupki tak przez około tydzień, półtora. Ile się kurowałaś po repair?
      • tora83 Re: Fraxel repair 22.11.10, 20:39
        liselle napisała:

> ja miałam zabieg laserem smooth, taki troszku łagodniejszy :) I bez znieczuleni
        > a sobie zażyczyłam, bo mi się czekać z maścią na gębie nie chciało. Nie powiem
        > :) Booolało :) Miałam po oczy tak profilaktycznie, na gębę całą bezesensu bo to
        > czę podjazdową walkę z trądzikiem, więc na razie kwasy :)
        > Po tym smooth miałam taką twardą skórę, strupki tak przez około tydzień, półtor
        > a. Ile się kurowałaś po repair?

Nie byłam w pracy jakieś 10 dni, twarz opuchnięta byla jakieś 14 .. ogólnie niewesoło.
    • lilu024 Re: Fraxel repair 19.11.10, 11:11
      a gdzie robiłaś ten fraxel i ile Cię on kosztował? ja byłam z mamą w elite w warszawie. zabrałam ją tam bo wcześniej już zamykali mi tam naczynka, więc miejsce sprawdzone. ja miałam usuwane blizny po trądziku, a mama chciała pozbyć się kilku zmarszczek :) u mnie już po wszystkim (2 zabiegi), mama musi jeszcze powtórzyć 1-2 razy. póki co czekamy u niej na efekt końcowy, bo u mnie bardzo pozytywnie :)
      • tora83 Re: Fraxel repair 22.11.10, 20:39
        lilu024 napisała:

> a gdzie robiłaś ten fraxel i ile Cię on kosztował?

Robiłam w Warszawie na Mokotowie, zapłaciłam z tego co pamiętam 3, 5 tysiąca za skronie i policzki.

• ulla93 Re: Fraxel repair 07.10.13, 16:18
      Witam,
      Ja też korzystałam z zabiegu fraxel na blizny potrądzikowe. Rzeczywiście nie jest to najprzyjemniejszy zabieg i nie można sie opalać w trakcie serii zabiegów i pół roku po! Jednak efekty są oszałamiające, blizny spłyciły mi się bardzo, wcześniej wykonywałam zabieg na cała twarz, teraz na sroniach i czole już nie ma potrzeby tego zabiegu, tylko pozostały mi jeszcze blizenki na policzkach bo tam miałam trochę głębsze. Po zabiegu nie wyglądam zbyt wyjściowo bo skóra jest zaczerwieniona i podpuchnięta, ale goi się bardzo szybko. Zabieg trwa długo, gdyż przed zabiegiem nakładane jest znieczulenie (taki krem) na godzinę potem jest sam zabieg a po zabiegu należy jeszcze skórę chłodzić ok. 40 minut. Ale warto dziewczyny trochę pocierpieć dla takiego efektu! Zabiegi wykonuję w estetice w krakowie.
      Nie bójcie się tego zabiegu jest do przeżycia najlepiej zacząć przed zimą, żeby skończyć na wiosnę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka