Dodaj do ulubionych

EYELINER - KTÓRY ??

IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 10.04.04, 20:33
taki aby nadawał sie dla początkującej użytkowniczki ;) i żeby był w fajnych
kolorkach - nie moge sobie robić czarnej kreski- szukam więc np srebrnego,
niebieskiego, fioletowego... Super liner L'oreala?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sandra Re: EYELINER - KTÓRY ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 20:47
      Tak, tylko ten:) jest super, mam co prawda czarny z drobnkami, ale kusze sie na
      wisniowy:)
      dlugo sie trzyma i w ogole jest fajny:)
      • Gość: triss Re: EYELINER - KTÓRY ?? IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 10.04.04, 20:50
        czy moge miec nadzieje, ze nawet osoba bez wprawy da sobie rade? :) w jakich on
        jest kolorach? szukałam na stronie L'oreala ale cos nie moge wygrzebac :\
        interesuja mnie raczej jasne...
    • Gość: triss podciągam n/t IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 11.04.04, 15:28
      • Gość: agrawka Re: podciągam n/t IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.04.04, 20:08
        ja mam wrzosowy i czarny z drobinkami oba sa superrrrrrrrrr
        trzymają się cały dzien i sa bardzo wydajne, i bardzo łatwo maluje sie nimi
        kreskę
        pozdrawiam
        • Gość: triss superliner IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 14.04.04, 21:18
          dzieki za odzew ;)
          wrzosowy- tzn rozumiem, ze raczej jasny fiolet tak?
          • Gość: agrawka Re: superliner IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.04.04, 22:43
            chyba mamy na mysli ten sam bo pytałam w sklepie i sa tylko 2 kolory ( tak
            przynajmniej twierdziła ekspedientka)
            mnie on raczej nie kojarzy sie z jasnym fioletem tylko z "wrzosem" ale jest
            super bo w zalezności jak padnie światło przechodzi w zieleń taką złota,
            zreszta spróbuj w sklepie namalowac na dłoni kreske i poobracaj nia przekonasz
            się że efekt jest superrr!!
            pozdrowka
    • Gość: TRISS ponownie podciągam :) IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 14.04.04, 19:56
      hej, czy tylko Sondra uzywa eyelinera? :(
    • Gość: lady Re: EYELINER - KTÓRY ?? IP: 81.219.144.* 14.04.04, 19:59
      Nie, ja też... ;-) ale tez superlinera L'Oreal, czarny ze złotem, super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka